شگرد جدید دلالان برای سرکیسه کردن کشاورزان افزایش صادرات نفت ایران بعد از لغو تحریم‌ها بانک مرکزی زمان رفع اختلال در بانک ملی، تجارت و صادرات را اعلام کرد (۲ تیر ۱۴۰۵) کشف ۷۴ کارت بانکی در یک نانوایی در قاسم‌آباد مشهد (۲ تیر ۱۴۰۵) صادرات ۳ محصول کشاورزی آزاد شد (۲ تیر ۱۴۰۵) پرواز در آسمان‌های غرب کشور ۲۴ ساعتی شد کارزار خسارت دیدگان هک و اختلال شبکه بانکی برای دریافت غرامت پول نقد در جایگاه‌های سوخت پذیرفته می‌شود | تبعات اختلال شبکه بانکی ادامه دارد! هشدار به مشترکین پرمصرف در خراسان رضوی| محدودیت مصرف در انتظار متخلفان از الگوی مصرف برق پیش‌بینی قیمت طلا در مشهد پس از تعطیلات تاسوعا و عاشورا | بازار طلا در انتظار تصمیمات سیاسی تامین گوشت و مرغ ایام محرم و صفر در خراسان رضوی بدون مشکل انجام می‌شود آماده باش فرودگاه مشهد برای مراسم تشییع و تدفین پیکر مطهر رهبر شهید قیمت سکه در مشهد پیش از تعطیلات چند قیمت خورد؟ (۲ تیر ۱۴۰۵) تعطیلی طلافروشی‌های مشهد تا ظهر شنبه (۶ تیر ۱۴۰۵) + علت بورس مثبت به استقبال تعطیلات رفت | گزارش وضعیت بازار سهام (سه شنبه ۲ تیر ۱۴۰۵) قیمت دلار در مشهد نوسانی شد (۲ تیر ۱۴۰۵) قیمت طلا در ایران کاهش یافت (۲ تیر ۱۴۰۵) دستورالعمل ترخیص خودرو و موبایل بدون اخذ شناسه TSC لغو شد بررسی قیمت بلیت پرواز مشهد و تهران به مقصد عراق در آستانه عاشورا ۱۴۰۵ | قیمت‌های سرسام آور بلیت از تهران به نجف! پاسخ به چند سوال و ابهام متداول درباره بازار خودرو ۴ اثر مستقیم توافق بر بازار سرمایه آیا تعلیق دوماهه تحریم‌های نفتی ایران دردی را دوا می‌کند؟ | کارشناس اقتصادسیاسی: رفع تحریم‌های بانکی باید مطالبه اصلی ایران در مذاکرات باشد قیمت جدید نان در تهران رسما اعلام شد (۲ تیر ۱۴۰۵) | افزایش ۱۰۰ درصدی قیمت نان لواش واکنش مثبت بورس به بیانیه خزانه داری آمریکا درباره اسقاط تحریم نفت ایران (۲ تیر ۱۴۰۵) اونس طلا با تقویت دلار کاهش یافت (۲ تیر ۱۴۰۵) افزایش قیمت ایران‌خودرو، معادلات بازار را تغییر داد | خودرو؛ از کارخانه بخریم یا بازار؟ همتی: هیچ الزامی برای خرید نهاده‌های کشاورزی از آمریکا نداریم این شرکت‌ها از مالیات معاف شدند
سرخط خبرها

چرا همتی با استعفای عشقی موافقت کرد؟

  • کد خبر: ۲۴۹۶۳۶
  • ۱۷ شهريور ۱۴۰۳ - ۲۱:۲۸
چرا همتی با استعفای عشقی موافقت کرد؟
در جلسه فوق‌العاده عصر امروز بورس، عبدالناصر همتی، وزیر اقتصاد با درخواست استعفای مجید عشقی، رییس سازمان بورس موافقت کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، پس از حاشیه‌های ایجاد شده درباره وام نجومی مجید عشقی که منجر به استعفای کتبی رئیس سازمان بورش شد حالا خبر می‌رسد که وزیر اقتصاد با استعفای رییس سازمان بورس موافقت کرد.

در جلسه فوق‌العاده عصر امروز بورس، عبدالناصر همتی، وزیر اقتصاد با درخواست استعفای مجید عشقی، رییس سازمان بورس موافقت کرد.

شورای عالی بورس در عین حال مقرر کرد، رییس جدید سازمان بورس و اوراق بهادار در نشست بعدی، در روز سه‌شنبه همین هفته برگزیده و معرفی شود.

پنج‌شنبه هفته گذشته بود که انتشار تصویر نامه سازمان بازرسی به وزیر اقتصاد با واکنش‌های بسیاری همراه شد. محتوای نامه نشان می‌داد که پنج عضو شورای عالی بورس با مصوبه‌ای ۱۰ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان به خودشان وام داده‌اند و بیشترین مبلغ این وام به مجید عشقی، رئیس هیات مدیره سازمان بورس اختصاص یافته و مبلغ آن ٢میلیارد و ۷۰۰میلیون تومان با دوره بازگشت ۱۰ ساله و سود  چهار درصد است.

خط و نشان همتی برای مدیران بورسی

آنچه به این ماجرا رسمیت داد، واکنش عبدالناصر همتی وزیر اقتصاد به «نامه سازمان بازرسی کل کشور» بود که در یک توییت، تاکید کرد: «برای حذف رانت‌ها آمده‌ایم و اجازه ویژه‌خواری نمی‌دهیم». بر اساس دستور صریح «عبدالناصر همتی»، مدیران بورس ملزم به انتشار مستندات و دلایل این تصمیم شده اند. همتی همچنین مرکز بازرسی وزارت امور اقتصادی و دارایی را به پیگیری موضوع و نظارت بر انجام اقدامات لازم مکلف کرد.

وزیر اقتصاد در این دستور خواستار رسیدگی به پرداخت وام قرض‌الحسنه هیات مدیره بورس شد.

هرچند مجید عشقی در واکنش اولیه خود به این ماجرا آن را یک «دروغ بزرگ» خواند، اما این رسوایی که رسانه‌ها از آن به‌عنوان «وام عشقی» نام می‌برند، در نهایت به استعفای او منجر شد.

بعد از انتشار خبر وام عشقی، واکنش‌ها به آن بالا گرفت؛ هرچند خود مجید عشقی آن را دروغ بزرگ خواند اما محمدپور، عضو ناظر شورای عالی بورس، وام میلیاردی با سود چهار درصدی را یک تخلف دانست؛ ماجرایی که صدور دستور مهم همتی را به دنبال داشت. 

زوایای جدید از وام مجید عشقی

رفته رفته زوایای جدیدی از وام میلیاردی مدیران بورسی افشا شد. یکی از اشخاصی که در این باره اظهار نظر کرد، عضو ناظر پیشین شورای عالی بورس بود.

محسن علیزاده درباره جزئیات تصویب وام میلیاردی رئیس سازمان بورس و اعضای هیات مدیره این سازمان در جلسه شورای عالی بورس، اظهار داشت: «تاریخ مصوبه پرداخت وام به اعضای هیات مدیره سازمان بورس اوراق بهادار در شورای عالی بورس هشتم خرداد ماه ۱۴۰۳ است و این تاریخ دقیقاً یک روز پس از اتمام مأموریت اینجانب به عنوان ناظر در شورای عالی بورس است، اما به نظر می‌رسد این مصوبه به پیشنهاد دبیر شورای عالی بورس یعنی آقای عشقی، رییس سازمان بورس برای اعضای هیات مدیره سازمان بورس مطرح و تصویب شده است.»

منبع: اقتصاد آنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
Start Google Analytics Code <-- End Google Analytics Code -->