قالیباف به مقام سیمون بولیوار ادای احترام کرد شلیک مجدد موشک از سمت یمن به فلسطین اشغالی (۱۱ خرداد ۱۴۰۴) قالیباف با وزیر خارجه ونزوئلا دیدار کرد (۱۱ خرداد ۱۴۰۴) اوکراین مدعی ساقط کردن بیش از ۴۰ فروند هواپیمای نظامی روسی شد فضائلی: انقلاب اسلامی به راحتی شکل نگرفته و دشمن هم نمی‌تواند به راحتی آن را از پا در آورد دیدار الجولانی با امیر کویت رئیس جمهور: مصرف انرژی ما نسبت به همسایگان مناسب نیست قالیباف وارد کاراکاس شد | توسعه روابط پارلمانی در ونزوئلا عراق در همکاری با چین اولین رآکتور هسته‌ای خود را می‌سازد رئیس جمهور لبنان بر نقش آیت‌الله سیستانی در ترسیم نقشه راهی برای آینده‌ای بهتر تاکید کرد بقائی: حفظ و گسترش زبان فارسی در جهان بخشی از برنامه‌های دیپلماسی عمومی وزارت خارجه است | حامی تلاش‌ها در معرفی این زبان غنی و تمدن‌ساز هستیم اورتگاس به زودی از مسئولیت فرستاده آمریکا به خاورمیانه و مسئول پرونده لبنان کنار خواهد رفت دستور پزشکیان برای پرداخت حقوق کارمندان مبتنی‌بر عملکرد دولت، سیدعلی مدنی‌زاده را به عنوان وزیر پیشنهادی اقتصاد به مجلس معرفی کرد (۱۱ خرداد ۱۴۰۴) رژیم کودک‌کُش پدر ۹ کودک شهید فلسطینی در غزه را نیز به شهادت رساند رایزنی‌های سیاسی ایران و کره جنوبی متن تقریظ حضرت آیت‌الله خامنه‌ای بر کتاب «روح الله» + فیلم مراسم تکریم و معارفه فرمانده پایگاه هوایی شهید حبیبی مشهد برگزار شد (۱۱ خرداد ۱۴۰۴) دژبان جدید کل ارتش معرفی شد (۱۱ خرداد ۱۴۰۴) انگلیس از یمن خواست اجازه عبور ناو هواپیمابرش از دریای سرخ را بدهد مهلت قانونی معرفی وزیر اقتصاد به مجلس امروز تمام می شود | امضای سرپرست وزارت دیگر قانونی نیست واکنش غریب آبادی به گزارش سیاسی آژانس بین المللی انرژی اتمی دیپلمات پیشین آمریکا: عراقچی در مذاکرات بسیار باهوش است | دانش با بمباران از بین نمی‌رود وزیر خارجه آلمان: از اول مشخص بود شکست روسیه ممکن نیست چین از آمریکا خواست اتهام‌زنی را متوقف کند جزئیات سفر وزیر امور خارجه به مصر واکنش ویتکاف به موضع حماس درباره طرح آتش‌بس ترامپ قالیباف در رأس هیئت پارلمانی ایران، برای حضور در اجلاس بریکس راهی آمریکای لاتین شد (۱۰ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

گلایه ترامپ از پوتین: او مرا آزرده‌خاطر کرد

  • کد خبر: ۲۴۹۷۰۰
  • ۱۸ شهريور ۱۴۰۳ - ۰۹:۴۸
گلایه ترامپ از پوتین: او مرا آزرده‌خاطر کرد
«دونالد ترامپ» نامزد جمهوری‌خواه انتخابات ریاست جمهوری آمریکا گفت از زمانی که «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه در حمایت از رقیب انتخاباتی او «کامالا هریس» صحبت کرده، «بسیار آزرده خاطر» شده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ پوتین پنج‌شنبه گذشته در «مجمع اقتصاد شرق» که در شهر ساحلی ولادی‌وستوک روسیه برگزار شد، از «کامالا هریس» برای ریاست جمهوری ایالات متحده حمایت کرد.

به گفته ولادیمیر پوتین، بعد از آنکه جو بایدن از رقابت‌های انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا حذف شد، «بنابراین اکنون روسیه از جانشین او، کامالا هریس حمایت می‌کند.»

پوتین که حین صحبت از هریس لبخندی بر لب داشت و این ظن را به وجود آورد که در حال تمسخر است، گفت: «کامالا هریس (معاون بایدن و نامزد دموکرات‌ها در انتخابات آمریکا) نوعی خنده مسری دارد و این یعنی زندگی با او خوب رفتار می‌کند. من زمانی گفته بودم که اگر بتوانیم نامزد مورد علاقه خود را نام ببریم، او جو بایدن است، اما اکنون او در کارزار انتخاباتی شرکت نمی‌کند. او حمایت از هریس را توصیه کرد. بنابراین، این همان کاری است که ما می‌خواهیم انجام دهیم... خنده او بسیار جذاب است. یعنی همه چیز خوب است.»

پوتین افزود: «دونالد ترامپ (رئیس‌جمهور سابق ایالات متحده و نامزد جمهوری‌خواهان در انتخابات آمریکا) به اندازه‌ای که هر رئیس‌جمهوری در آمریکا تا به حال تحریم‌هایی را علیه روسیه اعمال کرده است، دست به این کار زده است و اگر هریس خوب باشد، شاید از چنین اقداماتی خودداری کند.»

در واکنش به این صحبت‌ها، ترامپ روز شنبه در یک گردهمایی تبلیغاتی در شهر موسینی، ویسکانسین، کاخ سفید را به دلیل ادعای نادرست دخالت روسیه در انتخابات مورد انتقاد قرار داد. ترامپ با تاکید بر اینکه اگر او در آن زمان رئیس جمهور بود، جنگ اوکراین هرگز رخ نمی‌داد، گفت: «اوه نه، دوباره حرف روسیه، روسیه و روسیه است.»

دونالد ترامپ در ادامه گفت: «من پوتین را می‌شناسم. من او را خوب می‌شناسم؛ و می‌دانید، او کامالا را تایید کرد. نمی‌دانم آن روز دیدید یا نه، اما او کامالا را تایید کرد. من از این موضوع خیلی آزرده شدم. تعجب می‌کنم که چرا او کامالا را تایید کرد.»

او پوتین را به‌عنوان یک «شطرنج باز» توصیف کرد و گفت به این فکر می‌کند که چرا پوتین لبخند بر لب درباره هریس صحبت کرده است.

برخی از سازمان‌های خبری آمریکایی، از جمله شبکه خبری سی‌ان‌ان اظهار داشتند که رهبر روسیه عملا هریس را به سخره گرفته بود.

«دیمیتری پسکوف» سخنگوی پوتین، از مشخص کردن منظور رئیس‌جمهور روسیه خودداری کرد و گفت سیاست داخلی ایالات متحده برای کرملین اولویت ندارد. خود هریس هم در این مورد اظهار نظری نکرده، در حالی که کاخ سفید گفته است که پوتین «نباید از هیچ نامزدی حمایت کند.»

ترامپ در طول مبارزات انتخاباتی مجدد خود بار‌ها مدعی شد که فورا مذاکرات صلح جدیدی بین مسکو و کی‌یف ترتیب خواهد داد و مناقشه روسیه و اوکراین را «در ۲۴ ساعت» حل و فصل خواهد کرد. با این حال، کرملین همچنان بدبین است و پسکوف اخیرا گفته است که ترامپ «عصای جادویی» ندارد و ایالات متحده باید ابتدا ارسال سلاح به اوکراین را متوقف کند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->