نقش شاهان در اسلامبول ترک تحرک! راهکارهایی برای داشتن زمینی عاری از هرگونه زباله و پسماند | رؤیای زمین پاک تصادف شدید موتورسیکلت و پراید در فریمان با ۶ مصدوم (۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) احتمال وقوع سیلاب طی ساعات آینده در شمال‌غرب کشور (۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) دغدغه مسکن در صدر | پاسخ گویی مدیر کل کمیته امداد امام خمینی (ره) خراسان رضوی به مددجویان استاندار خراسان رضوی: حل مشکلات محیط زیستی استان بدون مشارکت‌های مردمی میسر نیست اورژانس مشهد به ۴۰ دستگاه آمبولانس جدید نیاز دارد| کمبود نگران‌کننده پایگاه‌های اورژانس در مرکز شهر مسمومیت ۳ معلم ایلامی در پی شیطنت دانش‌آموزان دختر (۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) برنامه زمانی ثبت‌نام ۵ آزمون مهم ۱۴۰۵ نبود مهد کودک در ادارات | چالش‌ مادران شاغل چگونه مرتفع می‌شود؟ چرا برخی افراد تمایل به خوردن برخی مواد مثل گچ و صابون دارند؟ مصرف ماهی، موجب کاهش التهابات در بدن کودک می‌شود متجاوز سریالی کودکان در تهران دستگیر شد (۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) تعداد پشت‌نوبتی‌های پذیرش در مراکز شبانه‌روزی اعصاب و روان خراسان رضوی به ۲۰۰ نفر رسید سخنگوی کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: ضرورت اتخاذ تصمیم منطقی توسط حاکمیت برای آزمون سراسری بیش از ۹۰ زن مسن در تله مکارترین سارق ایران افتادند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) | افزایش ۴ درجه‌ای دما در مشهد جزئیات جدید درباره ترمیم نمرات در کنکور ۱۴۰۴ ویروس فلج کننده‌ای که در ۹۰ درصد مبتلایان هیچ علامتی ندارد برنامه امتحانات نهایی ۱۴۰۴ دانش‌آموزان پایه یازدهم و دوازدهم اعلام شد جایزه‌ای برای تشویق خانواده‌ها به فرزندآوری جزئیات اعزام و بازگشت زائران خانه خدا از مشهد | بیش از ۱۰ هزار زائر خراسانی راهی سرزمین وحی می‌شوند تشنگی بیش‌ازحد نشانه چیست؟
سرخط خبرها

آبله میمونی چه تفاوت‌هایی با کرونا دارد؟

  • کد خبر: ۲۴۹۷۱۹
  • ۱۸ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۰:۴۶
آبله میمونی چه تفاوت‌هایی با کرونا دارد؟
فوق تخصص مراقبت‌های ویژه و عضو هیئت علمی دانشکده علوم پزشکی دانشگاه شهید بهشتی گفت: انتقال آبله میمونی در مواردی که افراد در یک مکان و در ارتباط نزدیک با هم باشند اتفاق می‌افتد.

به گزارش شهرآرانیوز، هاشمیان فوق تخصص مراقبت‌های ویژه و عضو هیئت علمی دانشکده علوم پزشکی دانشگاه شهید بهشتی در مصاحبه تلفنی با برنامه روزنه رادیو گفتگو پیرامون موضوع آبله میمونی گفت: بیماری آبله میمونی از نظر شدت بیماری و مرگ و میر قابل مقایسه با کرونا نیست.

وی با بیان اینکه این بیماری اپیدمی و پاندومی وحشتناک ندارد افزود:، اما در هر صورت ما باید در برابر همه ویروس‌ها و اپیدمی‌ها در دنیا هوشیار باشیم و دستورالعمل‌های لازم را رعایت کنیم.
هاشمیان تصریح کرد: این بیماری حدود یک دهه شناسایی شده، اما از سال ۲۰۲۲ در برخی مناطق مانند آفریقای شرقی و مرکزی شدت پیدا کرده و همه ساله مواردی از این بیماری مشاهده می‌شود.

فوق تخصص مراقبت‌های ویژه اظهار کرد: این ویروس دو نوع است نوع اول ویروس بیشتر از کنگو منشأ می‌گیرد و به دلیل وجود زیاد کمپ‌ها و ارتباطات نزدیک شکل می‌گیرد و مرگ و میر در نوع اول این ویروس بیشتر از نوع دوم است.

عضو هیئت علمی دانشکده علوم پزشکی دانشگاه شهید بهشتی مطرح کرد: این بیماری اگر کودکان و نوزادان و افراد دارای نقص ایمنی را درگیر کند شدت بیشتر‌ی دارد. دانمارک واکسنی تولید کرده که تا هشتاد و هشت درصد می‌تواند از ویروس ممانعت کند.

هاشمیان گفت: درد ماهیچه، راش‌های پوستی، سر درد، تب و تورم غدد لنفاوی از علائم بیماری آبله میمونی است. درد کاهش پیدا می‌کند، اما نقاط قرمز رنگ تا یک ماه می‌توانند در پوست وجود داشته باشند افرادی که ایمنی ضعیفی دارند و یا به بیماری مانند ایدز مبتلا هستند با شدت بیشتری از این نوع بیماری برخورد می‌کنند.

فوق تخصص مراقبت‌های ویژه در ادامه و در مصاحبه با رادیو گفتگو افزود: موردی در کشور ما از بیماری آبله میمونی گزارش نشده است، اما در چهل کشور دنیا شاهد بروز این بیماری بوده ایم. در کشور‌های همسایه مانند پاکستان و ترکیه از ابتلا به این نوع بیماری گزارش شده است.

عضو هیئت علمی دانشکده علوم پزشکی دانشگاه شهید بهشتی در آخر گفت: وزارت بهداشت برای این بیماری برنامه دارد، اما خوشبختانه تا به امروز گزارشی نداشته ایم. انتقال این بیماری در مواردی که افراد در یک مکان و در ارتباط نزدیک با هم باشند اتفاق می‌افتد.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->