فیلم صبح اعدام به برنامه هفت رسید چرا تلویزیون سخنرانی حجت‌الاسلام مسعود عالی را قطع کرد؟ ریدلی اسکات در ۸۸ سالگی همچنان پرکار است برگزاری نمایشگاه گروهی نقاشیخط «هفت هنر» در نگارخانه رضوان مشهد تام کروز با شانزدهمین پرش با چتر نجات، رکورد گینس را شکست علیرضا قربانی: فقدان «الهه»، دختر سرزمینمان، داغدارمان کرد ویدئو | گاف جدید شبکه ایران‌اینترنشنال علیه فرزند رهبر انقلاب اقدام دوباره نماوا برای دور زدن قانون درباره انتشار سریال سووشون؛ این‌بار با یوتیوب سیدعلی خامنه‌ایِ خمینی درباره نمایش خانم و آقای پاواروتی | صحنه‌هایی از یک فروپاشی روزمره فیلم‌های سینمایی تلویزیون در روزهای (۱۴، ۱۵ و ۱۶ خرداد ماه ۱۴۰۴) رکوردشکنی سریال «وحشی» در فیلم‌نت علی شادمان با فیلم «تهران کنارت» در راه جشنواره کارلووی واری تابستان فصلی پر از فرصت | نگاهی به برنامه‌های کانون پرورش فکری مشهد در تابستان ۱۴۰۴ شهاب موسوی‌زاده هنرمند نقاش درگذشت برنامه استعدادیابی بین‌المللی «ستاره شو» در راه نمایش خانگی جایزه بهترین فیلم جشنواره رینبو لندن در دستان «ایار» ایرانی
سرخط خبرها

سردار رادان در مشهد: قرآن، تنها راه عبور ما از مشکلات است

  • کد خبر: ۲۴۹۹۷۸
  • ۱۹ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۸
سردار رادان در مشهد: قرآن، تنها راه عبور ما از مشکلات است
فرمانده کل انتظامی کشور در مشهد، تنها راه عبور از مشکلات و کمین گاه‌ها را توجه به قرآن و نهج البلاغه خواند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سردار سرتیپ پاسدار احمدرضا رادان در پنجمین دور مسابقات سراسری قرآن و عترت خانواده کارکنان و پانزدهمین مسابقات خواهران شاغل انتظامی سراسر کشور در مشهد گفت: خانواده محترم دختران، پسران و همسران گرامی کارکنان قرآنی انتظامی کشور باید مروری بکنیم از آن چه هست و آن چه خواهد بود، پس چه باید بکنیم که در آنچه خواهیم بود سربلند شویم. 

وی با اشاره به این نکته که انسان‌ها معمولاً با تلاطم روبرو هستند، تاکید کرد: در دوره‌ای که با فتنه‌های فراوان روبرو هستیم حفظ چادر یک تکلیف مهم است، چرا که بر چادر ما می‌تازند و اگر آن را بگیرند پرچم را می‌گیرند و وقتی پرچم را گرفتند، دیگر مردان نمی‌توانند علمدار باشند. 

فرمانده کل انتظامی جمهوری اسلامی ایران افزود: در این آشفته بازار آنچه می‌تواند چراغ راه ما برای عبور از موانع فرهنگی، اقتصادی، مشکلات، دسیسه‌ها و فتنه‌ها باشد، قرآن و نهج البلاغه است. 

سردار رادان گفت: در مسیر ما تا به مقصد رسیدن، کمین گاه‌های فراوانی قرار دارند و تنها توسل، توجه و تمسک به قرآن و روایات نهج البلاغه می‌تواند راه نجات ما باشد. 

وی با تشکر از اهتمام جدی و تلاش سازمان عقیدتی سیاسی فراجا در تحول مسیر قرآنی پلیس تصریح کرد: امسال را سال بصیرت با تمسک به قرآن و نهج البلاغه در اولویت قرار دادیم تا زیر سایه انوار روشنی بخش قرآن حرکت کنیم. 

فرمانده فراجا خاطرنشان کرد: همه امتیازات کارکنان حافظ قرآن برای خانواده این عزیزان نیز در نظر گرفته می‌شود. 

شایان ذکر است، پنجمین دوره مسابقات سراسری قرآن و عترت خانواده کارکنان و پانزدهمین مسابقات خواهران شاغل انتظامی جمهوری اسلامی ایران در رشته‌های قرائت، تحقیق، ترتیل، اذان، حفظ (۳ جزء، ۵ جزء، ۱۰ جزء، ۱۵ جزء، ۲۰ جزء و حفظ کل)، درک مفاهیم و نکات تفسیری سطح ۱و ۲ و مفاهیم نهج‌البلاغه با تجلیل از برگزیدگان و برترین‌های قرآنی پلیس کشور در مشهد به پایان رسید.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->