دستگیری زن و شوهر سارق در بهارستان آیا مصرف زیاد آب کبد را چرب می‌کند؟ جان باختن راکب موتورسیکلت بر اثر برخورد با کامیون تداوم مهاجرت پزشکان برای نظام سلامت مشکل ساز خواهد شد نگین سبز رامسر به ثبت ملی رسید دریافت یارانه برای مرد تاجر ۲ میلیارد تومان هزینه برداشت نقشه تصاحب ملک میلیاردی در طرقبه شاندیز با ورود پلیس نقش بر آب شد حوادث رانندگی؛ عامل اصلی مرگ‌های غیر طبیعی در کشور ۲۱کشته و ۲۶ مصدوم در حادثه واژگونی اتوبوس اسکانیا در استان فارس (۲۸ تیر ۱۴۰۴) مسافت و زمان سفر از مرز‌های ایران به نجف و کربلا حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی از فردا (یکشنبه، ۲۹ تیر ۱۴۰۴) واریز می‌شود آتش سوزی پالایشگاه آبادان مهار شد | نشت پمپ علت وقوع این حادثه بود (۲۸ تیر ۱۴۰۴) وقوع آتش سوزی در واحد ۷۰ پالایشگاه آبادان | عملیات اطفا در حال انجام است + فیلم (۲۸ تیر ۱۴۰۴) برگزاری رایگان کلاس‌های تقویتی برای دانش‌آموزان دهک‌های پایین در روستاها صدور سند تک‌برگ کاروانسرای مشهد میقان (۲۸ تیر ۱۴۰۴) آخرین اخبار از پرونده قتل «امیرمحمد خالقی» فرصت‌های اقتصادی حاصل از میوه‌های فصلی | فکر زمستون تو جیک جیک تابستون چرا نسل زِد (Z) علاقه‌ای به سلام‌کردن موقع شروع صحبت با تلفن ندارند؟ کاهش چشمگیر خطر ابتلا به آلزایمر با مصرف منظم گردو هشدار وزارت بهداشت درباره پشه آئدس دستورالعمل نظارت بهداشت محیط در محرم و صفر ۱۴۰۴ ابلاغ شد هشدار به مراکز همسریابی: در صورت ورود به حیطه صیغه‌یابی و چندهمسری، مجوزتان باطل می‌شود تاکسی حرارتی! جاعل و کلاهبردار ۱۱ هزار میلیارد ریالی به کشور برگردانده شد صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی طوفان گردوخاک (۲۸ تیر ۱۴۰۴) ۸ فوتی و ۱۵ مصدوم در واژگونی اتوبوس در محور فیروزآباد – کوار (۲۸ تیر ۱۴۰۴) وزیر علوم خبر داد: شهادت ۲۰ استاد و دانشجو در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه رئیس جمعیت هلال احمر خبر داد: تهیه دستورالعمل برای مصدومان احتمالی هسته‌ای | شهادت ۱۰۶۰ غیرنظامی در جنگ ۱۲ روزه
سرخط خبرها

شرایط بهره‌مندی بیمه‌شدگان از خدمات و تسهیلات صندوق حمایت از بیماران صعب‌العلاج اعلام شد + جزئیات

  • کد خبر: ۲۵۰۴۹۹
  • ۲۲ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۱:۰۹
شرایط بهره‌مندی بیمه‌شدگان از خدمات و تسهیلات صندوق حمایت از بیماران صعب‌العلاج اعلام شد + جزئیات
سازمان تأمین‌اجتماعی اعلام کرد کلیه بیمه‌شدگان این سازمان در صورت ابتلا به بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج که در حال حاضر به ۱۰۷ گروه بیماری افزایش یافته است، تحت پوشش خدمات صندوق حمایت از بیماران صعب‌العلاج قرار گرفته‌اند.

به‌گزارش شهرآرانیوز، به نقل از روابط‌عمومی سازمان تأمین‌اجتماعی، صندوق حمایت از بیماران خاص و صعب‌العلاج در سال ۱۴۰۱ با هدف کاهش پرداخت از جیب این گروه از بیماران و با اختصاص اعتباری از سوی دولت در بودجه هر سال در سازمان بیمه سلامت با پوشش ۲۷ بیماری خاص و صعب‌العلاج تشکیل شد و با افزایش پوشش بیماری‌های دیگر هم‌اکنون ۱۰۷ گروه بیماری تحت پوشش حمایتی این صندوق صعب العلاج قرار گرفته‌اند که هزینه ارائه خدمات به این بیماران از سوی دولت و از طریق سازمان بیمه سلامت پرداخت می‌شود. 

براساس این گزارش، با پیگیری سازمان تأمین‌اجتماعی، بیماران خاص تحت پوشش این سازمان نیز از اعتبارات و تسهیلات این صندوق که از سوی دولت پرداخت می‌شود، قرار گرفته‌اند. سازمان تأمین‌اجتماعی از بیمه‌شدگان خواسته است در صورت ابتلا به هر یک از بیماری‌هایی که تحت پوشش حمایتی این صندوق قرار گرفته، با مراجعه به پورتال معاونت درمان سازمان تأمین‌اجتماعی به نشانی darman. tamin. ir و از طریق منوی «درخواست بیمه‌شدگان»، نسبت به تکمیل اطلاعات فردی و بارگذاری مستندات شامل تصویر کارت‌ملی، شماره تلفن همراه بیمار، گواهی پزشک، تصویر گزارش‌های پاتولوژی، رادیولوژی، آزمایش‌های تشخیص طبی یا سایر مستندات مرتبط اقدام یا با مراجعه به واحد تأیید نسخه و تشکیل پرونده در مدیریت‎های درمان استان‌ها ضمن ارائه مستندات بیماری نسبت به تشکیل پرونده جهت نشاندار شدن اقدام کنند. 

این سازمان همچنین اعلام کرده است امکان نشاندار شدن بیمه‌شدگان مشمول صندوق حمایتی بیماران خاص و صعب‌العلاج مبتلا به دیابت، پرفشاری خون رتینوپاتی دیابتی، اوتیسم و ناباروری توسط پزشک معالج در سامانه نسخه‌نویسی الکترونیکی نیز فراهم شده است. 

براساس گزارش روابط‌عمومی سازمان تأمین‌اجتماعی، از جمله بیماری‌هایی که تحت حمایت مضاعف این صندوق قرار گرفته است می‌توان به هپاتیت، انواع سرطان، سیستیک فیروزیس، اوتیسم، بیماری‌های قلبی عروقی، سکته مغزی، پیوند اعضا، بیماری‌های روانی مزمن، دیابت، صرع مقاوم به درمان، جراحی‌های مربوط به پارکینسون، آسیب‌های نخاعی، بیماری‌های متابولیک، تالاسمی، هموفیلی، ام اس، نارسایی مزمن کلیه و… اشاره کرد. 

گفتنی است به منظور سهولت بهره‌مندی بیماران تحت پوشش سازمان تأمین‌اجتماعی از خدمات و تسهیلات این صندوق، امکان تبادل اطلاعات بیماران نشاندار که مشمول صندوق فوق‌الذکر هستند به شکل مکانیزه و با برقراری وب‌سرویس توسط واحد فناوری سازمان تأمین‌اجتماعی و سازمان بیمه سلامت فراهم شده است و در حال حاضر سهم بیمار بابت دارو‌های مشمول صندوق حمایتی بر اساس ضوابط موضوعه پس از کسر سهم بیمه پایه و صندوق محاسبه می‌شود که این امکان در آینده برای تمامی خدمات تشخیصی/ درمانی مشمول این صندوق محقق خواهد شد. 

گفتنی است، در حال حاضر علاوه بر تعهدات سازمان‌های بیمه‌گر پایه بیش از ۴۰۰۰ خدمت اعم از ویزیت، برخی از خدمات پاراکلینیکی، خدمات کار درمانی و برخی از دارو‌های ویژه بیماران خاص، تحت حمایت صندوق فوق قرار گرفته است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->