ممنوعیت واردات کالای مشابه ایرانی به پایان رسید+جزئیات (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) واکنش مرکز اطلاع‌رسانی دولت به شایعه حذف کمیسیون مسکن و عمران از دولت مهم‌ترین اخبار بورسی کدال امروز (سه‌شنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) خروج سرمایه ۵۵۰ میلیارد تومانی از صندوق‌های طلا در بورس (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) پیش‌بینی تولید ۵۵۰ هزار تن گندم در سال ۱۴۰۴ در خراسان رضوی پای ملخ ها به تاغزارهای سبزوار و گناباد هم رسید | مشهد هم باید منتظر ملخ ها باشد؟ فروشندگان خودرو چه قیمتی بر خودرو‌های داخلی گذاشتند؟ (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) استعلام متقاضیان وام ودیعه مسکن، ۴۸ساعته انجام می‌شود آغاز خرید تضمینی گندم در خراسان رضوی + ساعت کاری مراکز خرید گندم (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) آغاز دوباره خاموشی‌های برنامه‌ریزی‌شده در شهر تهران از امروز (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) مدیرکل امور مالیاتی خراسان رضوی: بیش از ۱۹ هزار میلیارد ریال درآمد کتمان‌شده در حوزه حمل‌ونقل کشف شد بورس سیگنال مثبت مذاکرات را دریافت کرد | بازار سهام به مدار مثبت بازگشت (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) آیت‌الله علم‌الهدی: تبلیغ دینی باید با ابزار‌های نوین همراه باشد | مجمع نمایندگان طلاب خراسانی باید پل ارتباطی حوزه قم و مشهد باشد ریزش ۲ میلیونی قیمت سکه در مشهد (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) شرایط فروش فوری خودروی برقی ایران خودرو اعلام شد (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) قیمت ارز و طلا با مشخص‌شدن دور چهارم مذاکرات ریزشی شد (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) موج گرانی حبوبات آرام گرفت؟ حق مَسکن کارگران؛ مُسکنی بی‌اثر اینترنت دوباره گران شد (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) | هر گیگابایت ۷ هزار و ۷۰۰ تومان! ثبت‌نام وام ودیعه مسکن از فردا (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) آغاز می‌شود + جزئیات بررسی موجودی و قیمت بلیت حمل‌ونقل عمومی در مسیر تهران به مشهد در آستانه ولادت امام‌رضا(ع) آیین‌نامه اجرایی انتشار اوراق مالی اسلامی ابلاغ شد | عرضه اولیه اوراق توسط وزارت اقتصاد وزیر نیرو: آورد سالانه آب تجدیدپذیر کشور ۳۷ درصد کاهش پیدا کرده است «سیدحجت طباطبایی» هنرمند باسابقه مشهدی، مدیرکل حوزه ریاست سازمان سینمایی کشور شد قیمت طلای جهانی در بازار امروز (سه‌شنبه، ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعلام شد قیمت امروز میوه و صیفی جات در مشهد (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) | نخودفرنگی به بازار آمد در نشست پایش آب مشهد عنوان شد: مدیران ادارات پرمصرف آب در مشهد تذکر می‌گیرند صادرات بی‌ضابطه عامل اصلی گرانی حبوبات است
سرخط خبرها

ضرر و زیان‌های میلیونی تالارهای پذیرایی از کرونا ادامه دارد

  • کد خبر: ۲۵۰۵۱
  • ۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۶:۵۲
ضرر و زیان‌های میلیونی تالارهای پذیرایی از کرونا ادامه دارد
رئیس اتحادیه تالار‌های پذیرایی مشهد از وضعیت ناخوشایند این صنف در پی شیوع کرونا خبر داد و گفت: ماهانه تا ۵۰ میلیون تومان برای تعطیلی ضرر می‌دهیم.
سعیده ساجدی‌نیا - ابراهیم کاردیده‌حقیقی در گفت‌وگو با شهرآرانیوز، درباره آخرین وضعیت این صنف در پی شیوع کرونا گفت: از همان ابتدای اسفندماه در فرمانداری مقرر شد که تمام تالار‌های پذیرایی، باغ‌تالار‌ها و واحد‌های ارائه‌دهنده سفره عقد تعطیل باشند و وجوه پرداختی مشتریان برای مجالس بدون کسر و دریافت هزینه لغو بازگردانده شود. این درحالی است که بیشتر تالار‌ها پیش‌پرداخت‌های گرفته شده را خرج امور مربوط کرده بودند و حالا برای بازگرداندن این مبالغ دچار مشکلات زیادی شده‌اند.
او با اشاره به تعطیلی بخش تشریفات، واحد‌های کراچی و مزون‌ها، میزان خسارت‌های ناشی از این تعطیلی را میلیاردی اعلام کرد و افزود: پیک کار واحد‌های زیر پوشش، ماه‌های رجب، شعبان و ایام نوروز بوده است که متأسفانه تحت تأثیر این ویروس قرار گرفت و علاوه بر واردشدن خسارات مهم، دست‌کم مبلغ ماهانه ۲۰ تا ۵۰ میلیون تومان برای هر واحد که هزینه تأمین مخارج کارکنان و هزینه‌های جاری بود نیز مشکل ایجاد کرد.
این درحالی است که بازار مجالس در سال‌های ۹۷ و ۹۸ نیز نسبت به سال ۹۶ بی‌رونق‌تر بود و همه امید سرمایه‌گذاران به ابتدای سال ۹۹ و نیمه نخست سال بود.
به گفته رئیس اتحادیه تالار‌های پذیرایی مشهد، دست‌کم در هر تالار ۸ تا ۱۰ کارگر به‌کار مشغول بوده‌اند که اگر در میانگین تعداد نفرات زیر پوشش این افراد ضرب کنیم، به عدد ۴۰ تا ۵۰ نفر می‌رسیم که از نان خوردن و معیشت مانده‌اند.
کاردیده‌حقیقی با بیان اینکه تنها حمایتی که تاکنون از صنف تالار‌های پذیرایی شده این بوده است که تأمین اجتماعی برای پرداخت سهم ۲۰ درصدی بیمه‌شدگان از سوی کارفرما‌ها مهلت داده است، اظهار کرد: این درحالی است که اداره مالیات زمان تعیین‌شده برای پرداخت ارزش‌افزوده و تسلیم اظهارنامه‌ها را پایان اردیبهشت‌ماه مشخص کرده و هنوز تصمیم دیگری اعلام نشده است.
او تأکید کرد: اگر به صاحبان این صنف کمکی نشود، بیشترشان ورشکسته می‌شوند، زیرا نه‌تن‌ها مراسمی برگزار نشده، بلکه هزینه‌های جاری مربوط به کارکنان و قبوض نیز بر آن‌ها تحمیل شده است. خطاب به آن‌هایی که بر اخراج‌نکردن کارگران اصرار دارند، باید گفت تکلیف سرمایه‌گذار در چنین شرایطی که حمایت خاصی هم نشده است، چیست؟!
در همین حال خسرو ابراهیمی‌نیا نیز از احتمال تعطیلی ۴۰درصد تالار‌های پذیرایی خبر داد.
به گزارش شهرآرانیوز، خسرو ابراهیمی‌نیا، نایب‌رئیس دوم اتاق اصناف تهران و رئیس اتحادیه تالار‌های پذیرایی و تجهیز مجالس تهران، با بیان اینکه در استان تهران حدود ۶۰۰ تا ۷۰۰واحد صنفی تالار‌ها در شرایط وخیمی به سر می‌برند، تصریح کرد: دولت با رایزنی‌ها به بانک مرکزی دستور داده است تا وام‌های بدون بهره یا کم‌بهره به واحد‌های صنفی ارائه شود که تاکنون هیچ وامی داده نشده است و واحد‌های صنفی تالاردار‌ها در وخیم‌ترین شرایط امورات خود را می‌گذرانند.
او با بیان اینکه احتمال دارد در آینده نزدیک صنف تالاردار‌ها از بین برود، گفت: امیدواریم با ارائه وام به این صنف از سوی بانک مرکزی دست‌کم بخشی از تالاردار‌ها بتوانند به فعالیت بپزدازند. در غیر این صورت ۳۰ تا ۴۰درصد آن‌ها دیگر توان فعالیت نخواهند داشت.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->