امضای تفاهمنامه همکاری میان استانداری خراسان رضوی و انجمن آثار و مفاخر فرهنگی عراقچی: از اصول هسته‌ای خود عقب‌نشینی نمی‌کنیم فرماندار مشهد: فردوسی، عامل همبستگی اجتماعی ایرانیان است معاون راهبردی رئیس‌جمهور: اگر اعتقاد، فرهنگ و ادب می‌خواهیم باید به شاهنامه فردوسی بازگردیم بهادری جهرمی: بازگشت سرمایه اجتماعی و اعتماد عمومی بزرگ‌ترین دستاورد شهید رئیسی بود رئیس جمهور: به مذاکره اعتقاد دارم اما از اصول، عزت، ارزش‌ها و منافع کشور کوتاه نخواهیم آمد وعده وزیر نیرو، ناترازی انرژی به‌زودی رفع خواهد شد از بامداد امروز، ۸۲ فلسطینی در غزه به شهادت رسیدند | یک خبرنگار دیگر هم شهید شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) زلنسکی در ترکیه: پوتین هیئت جعلی فرستاده است استاندار خراسان رضوی: مهم است که زیرساخت‌های ارتباطی را در مشهد گسترش دهیم نخست وزیر قطر از جنجال بر سر هواپیمای هدیه شده به ترامپ تعجب کرد چوب لای چرخ مذاکرات با یک نامه | اتحاد جمهوری‌خواهان علیه ایران اسلامی: بازرسی‌های آژانس از ایران ۱۰ برابر بیشتر از بقیه کشور‌ها انجام می‌شود | رفتار ظالمانه و جوسازی علیه مردم ایرانی نخ نما شده است + فیلم تمجید ترامپ از پهپاد‌های ایرانی وزارت خارجه درخصوص وخامت اوضاع امنیتی در لیبی ابراز نگرانی کرد پزشکیان: فرصت ندارم صحبت‌های ترامپ را بشنوم | با وجود توطئه‌های دشمنان، ما دنبال صلح و آرامش هستیم ترامپ: در حال مذاکره با ایران برای دستیابی به صلح پایدار هستیم معاون سازمان انرژی اتمی: داشتن علم هسته‌ای یک انتخاب نیست؛ بلکه یک ضرورت است آمریکا به ترکیه موشک می‌­فروشد نخست‌وزیر قطر: حملات اخیر رژیم صهیونیستی نشانه بی‌اهمیتی آن‌ها به مذاکرات آتش‌بس است پخش مستند پشت‌صحنه سفرهای شهید رئیسی از شبکه یک + تیزر پزشکیان: اصولگرای محکمی هستم و با تمام وجود معتقدم باید اصلاحات انجام داد + فیلم قالیباف: سکوت دربرابر جنایات رژیم صهیونیستی در شأن هیچ یک از کشور‌های اسلامی نیست ویتکاف از احتمال توافق با ایران قبل از صلح اوکراین خبرداد وزیر دفاع آلمان از احتمال آغاز سربازی اجباری در این کشور خبر داد پوتین به استانبول نمی‌رود | توپ در زمین زلنسکی قالیباف به دانشگاه جاکارتا رفت + فیلم تحریم‌های جدید وزارت خزانه‌داری آمریکا علیه ایران (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

انگلیس خواستار توقف ارسال سلاح برای انصارالله یمن شد

  • کد خبر: ۲۵۰۵۳۹
  • ۲۳ شهريور ۱۴۰۳ - ۰۰:۱۳
  • ۱
انگلیس خواستار توقف ارسال سلاح برای انصارالله یمن شد
معاون سفیر و نمایندگی انگلیس در سازمان ملل در تداوم سیاست‌های لندن علیه انصارالله یمن و بدون اشاره به دلایل اصلی وقوع حملات در دریای سرخ مدعی شد: ما خواستار توقف فوری ارسال تسلیحات به حوثی‌ها (انصارالله یمن) هستیم.

به گزارش شهرآرانیوز، جیمز کاریوکی، معاون نماینده انگلیس در سازمان ملل روز پنجشنبه به وقت محلی در نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره یمن مدعی شد: اقدامات بی پروا حوثی‌ها محیط عملیاتی پیچیده و خصمانه را بیشتر تحت تاثیر قرار می‌دهد و ارائه کمک به کسانی که به آن نیاز دارند را تقریبا غیرممکن می‌کند.

او گفت: همه ما باید اهمیت دسترسی ایمن و مؤثر انسان دوستانه را روشن کنیم تا بتوانیم به ارائه کمک حیاتی و مهم به مردم یمن ادامه دهیم.

معاون سفیر انگلیس افزود: ما بار دیگر درخواست شورای امنیت از حوثی‌ها برای توقف حملات خطرناک و غیرقانونی خود به کشتی‌های دریایی را تکرار می‌کنیم.

این دیپلمات انگلیسی تصریح کرد: حمله اخیر به کشتی ام وی سونیون نمونه بارز بی توجهی حوثی‌ها به پیامد‌های فاجعه بار زیست محیطی و اقتصادی اقدامات آنها برای یمن و منطقه است.

معاون سفیر انگلیس ادعا کرد: ما خواستار توقف فوری ارسال تسلیحات به حوثی‌ها هستیم. تداوم عرضه تسلیحات پیشرفته که این حملات را امکان پذیر می‌کند نشان دهنده بی توجهی کامل به تحریم تسلیحاتی سازمان ملل است.

او مدعی شد: ما از حوثی‌ها می‌خواهیم به جای پیگیری حملات بی پروا و بازداشت غیرنظامیان بیگناه، با مشارکت در مذاکرات روند صلح، نیاز‌های یمنی‌ها را در اولویت قرار دهند.

گروه‌های مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه ۱۴۰۲برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳، عملیات غافلگیرکننده‌ای با نام «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اسرائیل آغاز کردند که پس از ۴۵ روز نبرد و درگیری، سوم آذرماه ۱۴۰۲ برابر با ۲۴ نوامبر ۲۰۲۳، میان اسرائیل و حماس آتش بس موقت چهار روزه یا همان وقفه برای تبادل اسرا میان حماس و اسرائیل برقرار شد. این وقفه یا آتش بس موقت هفت روز طول کشید و سرانجام ۱۰ آذر برابر با اول دسامبر ۲۰۲۳ به پایان رسید و رژیم اسرائیل حملات علیه غزه را از سرگرفت.

عملیات طوفان الاقصی که پس از سال‌ها جنایات رژیم اسرائیل علیه مردم مظلوم فلسطین صورت گرفت، منجر به کشته شدن ۱۱۳۹ اسرائیلی شد. وزارت بهداشت غزه نیز اعلام کرد که از ابتدای جنگ غزه (۱۵ مهر ۱۴۰۲) تاکنون شمار شهدای نوار غزه به ۴۰ هزار و ۵ نفر و تعداد زخمی‌ها نیز به ۹۲ هزار و ۴۰۱ نفر رسید.

با گذشت بیش از ۱۱ ماه از حمله رژیم اسرائیل، بخش وسیعی از نوار غزه در بحبوحه محاصره فلج‌کننده و انسداد ورود مواد غذایی، آب تمیز و دارو‌ها ویران شده است.

اسرائیل در دادگاه بین المللی دادگستری (ICJ) به نسل‌کشی متهم شده است. دیوان مذکور به رژیم اسرائیل دستور داد که به سرعت حملات خود در شهر جنوبی رفح، جایی را که بیش از یک میلیون فلسطینی قبل از حمله به آن در ۶ مه (۱۷ اردیبهشت) به آنجا پناه برده بودند، متوقف کند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۴۵ - ۱۴۰۳/۰۶/۲۳
0
0
مردم ایران هم خواستار توقف ارسال سلاح برای اوکراین و اسرائیل شد
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->