کشف ۹.۵ کیلو طلای قاچاق در هنگ مرزی تایباد (۲۳ شهریور ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۲۵۰۵۵۳
  • ۲۳ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۵
کشف ۹.۵ کیلو طلای قاچاق در هنگ مرزی تایباد (۲۳ شهریور ۱۴۰۳)
فرمانده مرزبانی خراسان رضوی از کشف ۹ کیلو و ۵۵۰ گرم طلای قاچاق توسط مرزبانان هنگ مرزی تایباد خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار سرتیپ دوم مجید شجاع، با اعلام این خبر اظهار کرد: در راستای برخورد قاطع با قاچاقچیان در مبادی ورودی کشور، مرزبانان مستقر در گروهان مرزی ۱۷ شهریور هنگ مرزی تایباد موفق به کشف مقادیری طلای قاچاق شدند.

وی افزود: مرزبانان هنگام کنترل خودرو‌های ورودی به کشور، به یک دستگاه خودرو ون مشکوک شدند که پس از متوقف کردن و بازرسی خودرو موفق شدند ۳۴ قطعه طلا به وزن ۹ کیلو و ۵۵۰ گرم را که به صورت شمش قالب‌گیری شده بود، کشف کنند.

فرمانده مرزبانی خراسان رضوی خاطرنشان کرد: مرزبانان ضمن توقیف خودرو، راننده تبعه افغانستان را نیز دستگیر کرده و به همراه کالای مکشوفه، به مراجع ذیصلاح تحویل دادند.مرزبانان با اشراف اطلاعاتی، تمام تحرکات در نوار مرزی را زیر نظر داشته و با هرگونه اقدام اقدام غیرقانونی، قاطعانه برخورد خواهند کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.