سقوط بی‌سابقه محبوبیت مکرون در فرانسه جزئیاتی جدید از پیشنهاد آمریکا به حماس حمله پهپاد اسرائیلی به یک موتورسیکلت در جنوب لبنان (۹ آبان ۱۴۰۴) انصارالله: به یک جنایتکار اجازه تهدید یمن را نمی‌دهیم ۱۳۰ پهپاد اوکراینی فقط در یک شب سرنگون شدند (۹ آبان ۱۴۰۴) بیش از ۱۰ هزار نظامی صهیونیست در جنگ غزه کشته و زخمی شدند ترامپ به دموکرات‌ها حمله کرد ادعای آمریکا درباره توافقنامه چارچوب دفاعی ۱۰ ساله با هند یک بالگرد در مزرعه‌ای در شمال انگلیس سقوط کرد (۹ آبان ۱۴۰۴) رسوایی خاندان ویندزور به اوج رسید؛ اندرو از سلطنت خلع شد پایان مذاکرات افغانستان و پاکستان در استانبول با توافق بر ادامه آتش‌بس واکنش عراقچی به دستور ترامپ مبنی بر از سرگیری آزمایش سلاح‌های هسته‌ای در آمریکا اتحاد کم سابقه ارتش لبنان و حزب‌الله در برابر رژیم اسرائیل جنجال تازه در اسرائیل؛ نامزدی پسر نتانیاهو برای سمت هم‌رتبه وزیر دیدار نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل متحد در امور یمن با معاون سیاسی وزارت امور خارجه برگزاری یازدهمین نشست کمیته مشورت‌های راهبردی میان جمهوری اسلامی ایران و سلطنت عمان در مسقط هکرها اسناد سری شرکت اسرائیلی را به فروش گذاشتند سردار سلیمانی: دشمن از روز اول جنگ ۱۲ روزه طعم شکست را چشید تظاهرات گسترده حریدی‌ها در قدس با شعار سربازی نمی‌رویم | پرچم اسرائیل در آتش + فیلم و عکس (۸ آبان ۱۴۰۴) نگرانی اتحادیه اروپا از آزمایش اژدر هسته‌ای روسیه یک فلسطینی با خودرو به پلیس رژیم صهیونیستی حمله کرد جسد دو اسیر اسرائیلی به صلیب سرخ تحویل خواهد شد حملات پهپادی اسرائیل به لبنان + فیلم (۸ آبان ۱۴۰۴) برطرف‌کردن مشکل کشف‌رود نیاز به نگاه ملی دارد تخت‌روانچی با وزیر امور خارجه عمان دیدار کرد معاون امور حقوقی و بین‌الملل وزارت امور خارجه در گفت‌وگو با شهرآرانیوز: ما درخصوص حقابه هیرمند، نیاز به رژیم حقوقی داریم + فیلم آیت‌الله علم‌الهدی: فداکاری زنان در خانه، همانند جهاد مردان در جنگ است | پرورش نسل انقلابی و شکیبایی در برابر سختی‌ها، مصداق جهاد زنان است
سرخط خبرها

دستاوردهای سفر رئیس‌جمهور به عراق چه بود؟

  • کد خبر: ۲۵۰۵۹۱
  • ۲۳ شهريور ۱۴۰۳ - ۲۰:۳۸
دستاوردهای سفر رئیس‌جمهور به عراق چه بود؟
رئیس‌جمهور کشورمان پس از بازگشت از عراق، دستاوردهای سفرش را تشریح کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، مسعود پزشکیان عصر امروز (۲۳ شهریور ۱۴۰۳) پس از سفر سه‌روزه به عراق و در بدو ورود به تهران، در پاویون فرودگاه مهرآباد، اظهار کرد: هدف سفر به کشور دوست و برادر عراق، ایجاد وحدت، انسجام و رسیدن به زبان و نگاه مشترک در زمینه‌های سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و امنیتی بود و در دیدار با مقامات و جریان‌های سیاسی و احزاب عراق مطالب خود را مطرح کردیم.

وی ادامه داد: ۱۴ یادداشت تفاهم نامه امضا شد ولی برای رسیدن نگاه مشترک، تیم ما و عراق باید برنامه‌های راهبردی دراز مدت بنویسند تا در دیدار بعدی آن برنامه‌های راهبردی را امضا کنیم تا مردم دو کشور راحت رفت و آمد داشته باشند. در جریان اربعین نشان داده شد این تفاهم چقدر می‌تواند تاتیرگذار باشد.

رئیس جمهور ادامه داد: جلسه‌ای با فعالان اقتصادی در عراق داشتیم و قرار شد وزیر اقتصاد تمام مسائل مطرح شده را در ایران حل کند و طرف عراقی هم آن مسائل را دنبال کند.

پزشکیان با اشاره به لزوم تسهیل ارتباطات کشور‌های اسلامی، خاطرنشان کرد: کشور‌های اروپایی توانستند مرز‌های خود را راحت بردارند و راحت می‌توانند معامله، سفر و اقدام علمی و فرهنگی داشته باشند. چرا مسلمانان از افغانستان و پاکستان نتوانند به ایران، عراق، عربستان و ترکیه بروند. کشور‌های اسلامی چرا چنین شبکه‌ای ندارند؟ ما باید روی این مساله کنیم تا ارتباطات کشور‌های اسلامی را تسهیل کنیم. تا امنیت نباشد این اتفاق نمی‌افتد. اگر این اتفاق رخ دهد، اصلاح روند اقتصادی، انتقال تجربیات، رشد و تعالی و خلاقیت و وحدت ایجاد می‌کند و بازار ما را رونق می‌دهد. این مسائل را در بغداد و اقلیم کردستان مطرح کردم. 

وی افزود: برای اقلیم کردستان باورکردنی نبود ما به آنجا برویم. آنها می‌گفتند سابقه نداشته کسی از روسای جمهور به اینجا بیاید. استقبال گرمی داشتند. آنها اظهار آمادگی برای رفت و آمد و زیارت، سرمایه گذاری ها، ارتقای روابط تجاری داشته و قول دادند چندین برابر خواسته ما عمل کنند. بازارچه‌های مرزی را می‌توانیم در کردستان و خوزستان باز کنیم و مشکلات اقتصادی را در مرز‌ها حل کنیم.

وی ادامه داد: در نجف در مرقد امام علی (ع) تعهد کردیم راه امام را ادامه دهیم و دستورات از جمله عدالت و رفع تبعیض و رانت و رشوه را ادامه دهیم. در کربلا مرقد امام حسین (ع) را زیارت کردم ولی خیلی نتوانستم جلو بروم و نزدیک شوم، چون ازدحام جمعیت بود و متاسفانه یا خوشبختانه محافظان من هم برای اینکه کسی نرسد و برخوردی با من نداشته باشد، نمی‌گذاشتند مردم جلو بیایند؛ و من هم نخواستم مردم را اذیت کنم. صبح فردای زیارت مرقد امام علی، به زیارت حضرت ابوالفضل عباس رفتم و راحت‌تر زیارت کردم ولی قیافه را عوض کردم کلاه و ماسک گذاشتم تا مردم اذیت نشوند و تعهد بستیم باعت زینت آنها باشیم نه موجب بی آبرویی آنها.

رئیس جمهور گفت: در بصره استقبال گرمی شد و قرار شد قطار شلمچه و خرمشهر توسط طرفین پیگیری شود. به موضوع وحدت تاکید کردم.

وی در پایان گفت: سفر قابل توجهی بود و دستاورد‌هایی برای ایجاد زبان و نگاه مشترک با عراق و اجرای سیاست‌هایی که رهبر معظم انقلاب فرمودند، داشت.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->