پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (یکشنبه، ۱۹ مرداد ۱۴۰۴) | آیا هوای مشهد گرمتر می‌شود؟ آب‌لیمو با آب ولرم؛ شروعی ساده برای پاکسازی بدن و تقویت گوارش حمله ناجوانمردانه به پلیس در شب گذشته | جان‌باختن خداداد باقری یکی از حافظان امنیت در سراوان + عکس معرفی مسجد تاریخی «خسرو شیر» جغتای اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد نجات بخش زندگی بیماری دیگر شد (۱۹ مرداد ۱۴۰۴) رئیس سازمان بهزیستی: ۸۶ درصد کودکان کار، اتباع هستند و خانواده دارند نکات کاربردی برای مصرف درست مکمل‌های دارویی اصلاح احکام متناسب سازی حقوق بازنشستگان وزارت کشور به زودی انجام می‌شود پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۹ مرداد ۱۴۰۴) | کاهش نسبی دما در نیمه شمالی کشور احتساب خدمت در جبهه به عنوان مشاغل سخت و زیان‌آور و اصلاح حکم بازنشستگی بازنشستگان + نحوه برخورداری تاریخ واریز حقوق مردادماه ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین اجتماعی، کشوری و لشکری وضعیت مطلوب ذخایر خونی کشور (۱۹ مرداد ۱۴۰۴) بازنشستگی «مشاغل سخت» را سخت‌تر نکنید! | تعیین سقف سنی برای کارگران مشاغل سخت و زیان آور آبله مرغان در بزرگسالان | خطرناک و شدیدتر از کودکان توصیه‌های مراقبتی برای حفظ سلامت گروه‌های آسیب‌پذیر در پیاده روی اربعین راه‌های پیشگیری از بیماری‌های گوارشی در اربعین | هنگام مسمومیت چه کنیم؟ تازه‌ترین توصیه‌های پزشکی برای کنترل لک‌های پوستی درمان ریشه‌ای آسم | راهکاری متفاوت از طب ایرانی پلیس مشهد راز خیانت خانوادگی را فاش کرد | سارق طلاهای ۲۵۰ میلیونی، خواهرزاده مالباخته بود! انهدام باند جعل اسناد در مشهد؛ دسته‌چک‌های بانکی به نام کارتن‌خواب‌ها شوهر متهم به قتل در دادگاه: همسرم خیلی به خانواده‌اش وابسته بود اعترافات هولناک زن خیانتکار که راز قتل شوهرش را برملا کرد درددل‌های مادر سروش ستوده، مربی مشهور بدنسازی که توسط زورگیران به قتل رسید تصادف اتوبوس با کامیون در برزیل با ۱۱ کشته و بیش از ۴۰ مصدوم (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) جزئیات جدید از آتش‌سوزی موکب در مرز مهران: یک نفر جان‌باخت و ۳ تن مصدوم شدند (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) آغاز به کار بیمارستان صحرایی ۳۲ تختخوابی در مرز مهران صدور هشدار سطح نارنجی برای استان‌های خراسان رضوی، خراسان جنوبی و سیستان و بلوچستان (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) هلاکت عامل مهاجم به ایست بازرسی در لرستان شرایط تقسیط حق ۲۷.۵ درصدی تأمین‌اجتماعی از عوارض پروانه ساختمان تا ۳۶ ماه
سرخط خبرها

آیا در فصول سرد سال، مشهد دوباره شاهد اتفاقات تلخ اردیبهشت ۱۴۰۳ خواهد بود؟ | جبران خسارات مسکونی «سپاه ۶۹» لَنگ کاغذبازی اداری

  • کد خبر: ۲۵۰۹۷۰
  • ۱۵ مهر ۱۴۰۳ - ۰۹:۰۴
آیا در فصول سرد سال، مشهد دوباره شاهد اتفاقات تلخ اردیبهشت ۱۴۰۳ خواهد بود؟ | جبران خسارات مسکونی «سپاه ۶۹» لَنگ کاغذبازی اداری
با فرارسیدن فصول سرد سال، دوباره تیتر یک رسانه‌های خراسان رضوی، بارش‌های رگباری بود و دغدغه این به وجود آمد که مبادا دوباره حوادث تلخ اردیبهشت ماه تکرار شود.

به گزارش شهرآرانیوز، زمان زیادی از باران سیل‌آسای اردیبهشت مشهد نمی‌گذرد. هنوز عصر نشده بود که ناگهان ابری سیاه مشهد را فراگرفت. در ساعات ظهر، شاهد آسمان سیاه مشهد بودیم و سپس بارانی که شاید کمتر کسی بارشش را به‌خاطر داشته باشد.

تا قبل از حادثه سیلاب اردیبهشت شاید کمتر کسی می‌دانست خیابان سپاه ۶۹ مشهد کجاست، اما بسیاری از اهالی خیابان سپاه ۶۹ چند شبی را آواره خانه دوست و آشنا بودند. خانه‌هایی که خراب شد، اثاثی که نابود شد و چند تن از هم‌وطنانمان جان خود را از دست دادند. 

با فرارسیدن فصول سرد سال، دوباره تیتر یک رسانه‌های خراسان رضوی، بارش‌های رگباری است و دغدغه این به وجود آمده است که مبادا دوباره حادثه تلخ اردیبهشت تکرار شود. در این خصوص با رضا عباسی، سرپرست اداره‌کل مدیریت بحران استانداری خراسان رضوی، به گفت‌وگو پرداختیم تا میزان آمادگی استان را نسبت به اردیبهشت ماه بسنجیم.

عباسی در گفت‌وگو با شهرآرانیوز، اظهار کرد: طبق هشدار‌های صادرشده هواشناسی، ستاد مدیریت بحران در خراسان رضوی با حضور فرمانداران غرب و شمال غربی استان که بیشتر بارش‌ها در این نواحی پیش‌بینی شده، برگزار شده است و مقرر گردیده تمام دستگاه‌ها و مدیران تجهیزات و نیروهایشان را در حالت آماده‌باش قرار دهند.

جبران خسارات مسکونی سپاه ۶۹، لَنگ کاغذبازی اداری

سرپرست اداره‌کل مدیریت بحران استانداری خراسان رضوی در خصوص جبران خسارات کوچه سپاه ۶۹ و گلایه آنان، اعلام کرد: تقریباً تمام خسارات خودرویی و لوازم خودرو جبران شد، اما جبران خسارات در بخش مسکونی به دلیل تغییرات به تعویق افتاد. برخی خسارات مسکونی جبران شده، اما به طور کلی برای جبران مابقی، گره کار در کاغذبازی اداری در سازمان برنامه‌وبودجه کشور است و زیبنده نیست که پس از چند ماه، هنوز اقدامات انجام نشده است. ان‌شاءالله که به‌زودی جبران خواهد شد.

عباسی درخصوص وضعیت آمادگی مدیریت بحران استانداری خراسان رضوی در برابر بارش‌ها، گفت: طی سال‌های اخیر شاهد ساخت‌وساز‌های بسیاری در ارتفاعات و نواحی جنوبی مشهد بوده‌ایم و مسیل‌های هاشمیه، سرافرازان و آن حوالی از ۴۰ متر به چهار،پنج متر تبدیل شده است. خوشبختانه اکنون شهرداری در حال به‌روزکردن مطالعات خود در زمینه جمع‌آوری آب‌های سطحی است که به‌مرور این چالش نیز برطرف خواهد شد. از طرفی ۲۰۰ کیلومتر مسیل شهری داریم که تقریباً ۱۵ کیلومتر آن داخل زمین‌های سایر ارگان‌هاست که طی این مدت، دسترسی کمتری وجود داشت و امروز اقدامات لازم انجام شده است که این مسیل‌ها لایروبی و سامان‌دهی شوند که در صورت بارش باران، مشکلی ایجاد نشود.

در فصول سرما، مشهد شاهد اتفاقات تلخ اردیبهشت ۱۴۰۳ خواهد بود؟

وی در پاسخ به این سؤال که در فصول سرد سال، شاهد اتفاقات تلخ اردیبهشت ۱۴۰۳ خواهیم بود یا نه، گفت: مشکلاتی که طی ۳۰ یا ۴۰ سال ایجاد شده است، طی چند ماه برطرف نخواهد شد. طبق آخرین کارشناسی‌ها، بارش اردیبهشت ۱۴۰۳ دوره بازگشت ۸۰هشتادساله داشت و بارش‌های پاییز و زمستان با شدت کمتری خواهد بود؛ اما تمام تلاش و تجهیزات خود را به کار می‌گیریم که اتفاقات اردیبهشت ۱۴۰۳ تکرار نشود.  

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->