کسب ۴۰ مدال توسط دانش‌آموزان ایرانی در المپیاد‌های جهانی انهدام باند سرقت کلاغ‌های غریبه در مشهد نکاتی برای تغذیه سالم دانش آموزان در وقت مدرسه شناسایی ۴۳۴ بیمار مبتلا به تب دنگی در کشور پایان رسیدگی به پرونده کلثوم اکبری قاتل سریالی مازندران علت آتش‌سوزی در ساختمان شرکت سیمان سبزوار چه بود؟ مهار آتش سهمگین ساختمان سیمان لار سبزوار با تلاش آتش‌نشانان فرودگاهی چالش‌های اصلی خدمات‌دهی حوزه سلامت در مشهد از زبان رئیس دانشگاه علوم پزشکی (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) رئیس سازمان نظام پزشکی مشهد: امنیت شغلی و اجتماعی پزشکان به مخاطره افتاده است خبر خوش برای کارگران مشاغل سخت و زیان آور (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) ترافیک نیمه سنگین در جاده‌های شمال کشور (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) مارگزیدگی سالانه ۵.۴ میلیون نفر در جهان | مارگزیدگی بیش‌از ۸ هزار ایرانی در سال ۱۴۰۳ غرق شدن مادر و دختر در استخر کشاورزی نیشابور (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) زلزله ۷.۸ ریشتری روسیه را لرزاند (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) زلزله زاهدان را لرزاند + جزئیات (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) برگزاری کلاس‌های آمادگی شروع مدارس ممنوع است | والدین گزارش کنند، با مدارس متخلف برخورد می‌شود حجت‌الاسلام‌والمسلمین علی‌‌اكبر الهى خراسانى دعوت حق را لبیک گفت  ۸۱ کودک شیرخوار در مراکز بهزیستی خراسان رضوی تحت مراقبت هستند | شیرخوارگاه‌ علی‌اصغر(ع) خالی نشده است آخرین اخبار از آتش‌سوزی یک مجتمع تجاری در سبزوار | آتش مهار شد + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) برنامه‌های آموزش و پرورش استان خراسان رضوی در راستای بهبود آموزش در مدارس شیوع بالای آرتروز زانو در بین ایرانی‌ها | کدام گروه‌های سنی در معرض خطر هستند؟ طرح جدید هلال احمر برای کمک به دانش‌آموزان نیازمند | توزیع بسته‌های لوازم‌التحریر در مناطق کم‌برخوردار بازنشستگان نفت، سهامدار پتروشیمی می‌شوند واکسن آبله‌مرغان موجود شد | آیا واکسن بزنیم یا نه؟ آیا کره‌های محلی برای طبخ غذا بهتر است و باعث افزایش چربی خون نمی‌شود؟ بی‌احتیاطی ۳ جوان به قیمت جانشان تمام شد | پا در رکاب چاه، جان در کمین مرگ فرمانده انتظامی سیب و سوران به شهادت رسید دستگیری قاتل پس از ۱۴ سال | انکار دسیسه زنانه برای قتل شوهر
سرخط خبرها

تعداد کلینیک‌های تخصصی فعال در حوزه دندانپزشکی در مشهد به ۸۷ مورد رسید

  • کد خبر: ۲۵۱۰۶۶
  • ۲۶ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۱:۰۸
تعداد کلینیک‌های تخصصی فعال در حوزه دندانپزشکی در مشهد به ۸۷ مورد رسید
سرپرست امور دندانپزشکی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: کلینیک‌های تخصصی فعال در حوزه دندانپزشکی از ۸۳ مورد قبلی به ۸۷ مورد افزایش یافت.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر مرتضی فغانی، اظهار کرد: از ابتدای تیر ماه امسال تاکنون ۹۸ مورد بازدید از مطب‌ها و کلینیک‌های فعال در حوزه دندانپزشکی صورت پذیرفته که نتیجه آن منجر به صدور ۶۰ اخطار، ارجاع ۱۰ فرد متخلف به تعزیرات حکومتی، حضور یک مداخله‌گر در دادسرا و پلمب ۵ مجموعه متخلف شده است.

وی اضافه کرد: همچنین در فصل بهار امسال ۹۰ مورد بازدید از مراکز و مطب‌های فعال مرتبط با این حوزه داشتیم که در خروجی این بازدید‌ها صدور ۵۰ اخطار، معرفی ۶ نفر به تعزیرات حکومتی، حضور ۶ نفر در دادسرا و ۸ مورد پلمب را داشتیم.

سرپرست امور دندانپزشکی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: این مجموعه در طول سال مأموریت‌های ویژه زیادی دارد که آخرین مورد آن در دهه پایانی ماه صفر بود و در بازه زمانی اربعین حسینی تا ۲ روز پس از شهادت امام رضا (ع) ۳۵ مورد بازدید از مطب‌ها و درمانگاه‌ها و بیمارستان‌های فعال در حوزه دندانپزشکی داشتیم که و در همین فاصله زمانی ۲ مورد پلمب و ۲ مورد برخورد قاطع با مداخله‌گران سلامت در این حوزه داشتیم.

دکتر فغانی با اشاره به اینکه خدمات مراکز فعال در حوزه دندانپزشکی به تمامی گروه‌ها ارائه می‌شود، بیان کرد: در حالت عادی روزانه ۱۵۰۰ خدمت در تمامی این مراکز ارائه می‌شود که متوسط ۲۵۰ خدمت در هر مرکز بوده و این عدد در زمان‌های خاص سال ۱.۵ برابر بیشتر از سایر ایام است.

وی اضافه کرد: همچنین خدمات کودکان در ۳ مرکز دانشکده دندانپزشکی مشهد، کلینیک زکریا و بیمارستان دکتر شیخ ارائه می‌شود و در این گروه روزانه ۱۰۰ خدمت ارائه می‌شود که از این عدد در زمان‌های خاص سال تا ۱۵۰ مورد هم می‌رسد.

سرپرست امور دندانپزشکی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد با تاکید بر اینکه به جز مراکز دانشگاهی ۸۰ کلینیک تخصصی دندانپزشکی، ۱۶۸ درمانگاه عمومی ارائه دهنده خدمات دندانپزشکی، ۶ بیمارستان فعال در این حوزه و ۲۵۰۰ مطب تخصصی و ۴۵۰۰ مطب عمومی دندانپزشکی فعال است، گفت: نظارت از این مراکز همه روزه و به صورت مستمر در حال انجام است و هر مرکز حداقل یک نوبت در سال بازدید می‌شود و موارد پرمخاطب بیشتر مورد بازدید قرار می‌گیرند.

دکتر فغانی همچنین در خصوص صدور مجوز‌های جدید در حوزه دندانپزشکی هم گفت: از ابتدای امسال تاکنون مجوز فعالیت ۴ کلینیک جدید صادر شده که تمامی آنها در شهر مشهد بوده و با اضافه شدن این مراکز مجموع کلینیک‌های تخصصی فعال در حوزه دندانپزشکی از ۸۳ مورد قبلی به ۸۷ مورد افزایش یافت.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->