راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) گرما این بیماری‌ها را تشدید می‌کند ممانعت از پوشش خبری کنکور سراسری ۱۴۰۴ در دانشگاه فردوسی مشهد + فیلم با این صبحانه قند خون خود را پایین بیاورید نقش مادر در تربیت فرزند و اشتباهات رایج مادران ۲ شرور به اتهام درگیری دسته‌جمعی در تهران دستگیر شدند (۲۶ تیر ۱۴۰۴) ابلاغ ۲۴ راهنمای تجویز دارو و پروتکل درمانی ثبت‌نام وام ازدواج فرزندان بازنشستگان با عقدنامه‌های ۱۴۰۲ تا ۱۴۰۴ قابل انجام است + جزئیات آیا لکه‌های سفید روی ناخن‌ها نشانه کم‌خونی است؟ کاهش ۵۲ درصدی طلاق در خانواده‌های دارای چهار فرزند به بالا اعتراض داوطلبان آزمون سمپاد درباره لو رفتن سؤالات آزمون ورودی به کجا رسید؟ چیزی به نام وِیپ ایمن وجود ندارد آیا چای و شکلات تلخ برای سلامت قلب مفیدند؟ دبیر اجرایی خانه کارگر مازندران، دولت باید بدهی سنگین خود به تأمین‌اجتماعی را پرداخت کند پذیرش دانشجوی دکترا در پردیس‌های دانشگاه تهران محدود می‌شود هدایت تحصیلی نهمی‌ها از فردا (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز می‌شود + لینک سامانه فواید شیرین یک میوه ترش برای قلب
سرخط خبرها

تشدید نظارت‌های بهداشتی در مشهد همراه با موج پایانی سفر‌های تابستانی

  • کد خبر: ۲۵۱۳۰۱
  • ۲۷ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۵
تشدید نظارت‌های بهداشتی در مشهد همراه با موج پایانی سفر‌های تابستانی
مدیر سلامت محیط و کار دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در موج پایانی سفر‌های تابستانی تشدید نظارت‌های بهداشتی در دستور کار قرار گرفته است، مأموریتی که با همکاری ۳۷۰ بازرس و ناظر بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد اجرا می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر فرشید وفا، اظهار کرد: تشدید نظارت‌های بهداشتی در موج پایانی سفر‌های تابستانی در دستور کار بازرسان و ناظران سلامت محیط دانشگاه علوم پزشکی قرار گرفته است و این برنامه که از هفته گذشته آغاز شده تا پایان شهریور ماه ادامه می‌یابد.

وی تصریح کرد: در طرح تشدید نظارت‌های بهداشتی، نیرو‌های حوزه سلامت محیط دانشگاه علوم پزشکی مشهد در حالت آماده‌باش کامل قرار گرفته‌اند و از ابتدای تیر ماه که آغاز طرح تابستانه را داشتیم حضور پررنگ و مؤثر ۳۷۰ بازرس و ناظر بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد (۲۳۷ نفر در مأموریت شهر مشهد و ۱۳۳ نفر دیگر هم در شهرستان‌های تابعه این دانشگاه) را با هدف بررسی‌ها و نظارت‌های میدانی شاهد بودیم و این برنامه تا پایان فصل گرما ادامه دارد.

مدیر سلامت محیط و کار دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه هدف اصلی از اجرای طرح تشدید نظارت‌های بهداشتی در فصل تابستان کنترل آب و غذا بود، افزود: در این ۳ ماهه فصل تابستان که مأموریت‌های ویژه ماه‌های محرم و صفر را هم همزمان با اجرای طرح تابستانه داشتیم تمامی مراکز با اولویت، حساس و با تراکم بالای جمعیتی همانند مراکز خرید و مجتمع‌های تجاری که طبقاتی از آنها به عرضه مواد غذایی مشغول هستند و همچنین رستوران‌ها، مجتمع‌های بین راهی، قنادی‌ها، اغذیه فروشی‌ها و تمامی اماکنی که عرضه مواد غذایی دارند، توسط نیرو‌های سلامت محیط دانشگاه علوم پزشکی مشهد مورد بازرسی قرار گرفتند.

دکتر وفا ضمن اشاره به کنترل آب شرب در طرح تشدید نظارت‌های بهداشتی، بیان کرد: در این طرح، آب شرب از نظر میکروبی و پارامتر‌های فیزیکی و شیمیایی، روزانه کنترل و همچنین کدورت و وضعیت وجود کلر آزاد باقی مانده آب نیز بررسی شد.

وی اضافه کرد: یکی از مواردی که در برنامه کاری بازرسی‌های ناظران بهداشتی در این طرح قرار دارد، بازدید از استخر‌ها و مراکز تفریحی آبی بود، زیرا در فصل گرما، گرایش به ورزش و تفریحات آبی بیشتر است و به همین جهت بازرسی‌های لازم از تمامی مجموعه‌های فعال آبی انجام شد.

مدیر سلامت محیط و کار دانشگاه علوم پزشکی مشهد با ذکر این نکته که یکی دیگر از اهداف طرح تشدید نظارت‌های بهداشتی، کنترل یخ مصرفی است، تأکید کرد: در فصل گرما، به جهت افزایش میزان مصرف یخ، کنترل و بازرسی مراکز تولید و عرضه یخ را داشتیم و از مردم هم خواستیم که برای تهیه یخ‌های موردنیاز جهت توزیع نذورات و نوشیدنی‌های سرد خود از نوع بسته بندی شده و بهداشتی آن استفاده نمایند.

دکتر وفا گفت: همچنین پارک‌ها و تفرجگاه‌ها هم در زمان اجرای طرح تابستانه به‌طور مرتب کنترل شد و این برنامه در مسیر‌های گردشگری و بین راهی هم اجرا شد.

وی افزود: بازرسان و ناظران حوزه سلامت محیط دانشگاه علوم پزشکی مشهد مجهز به دستگاه‌های سنجش پرتابل هستند و در زمان بازدیدها، کنترل‌های میکروبی غذا و سطوح را داشته و دارند و در صورت لزوم برای بررسی بیشتر، نمونه‌های گرفته شده را به آزمایشگاه ارجاع می‌دهند.

مدیر سلامت محیط و کار دانشگاه علوم پزشکی مشهد در پایان گفت: از مردم می‌خواهیم که در صورت مشاهده هرگونه مشکل بهداشتی موضوع را به سامانه ۱۹۰ اعلام نمایند تا که بازرسان و ناظران بهداشتی بلافاصله در محل حاضر شده و ضمن رسیدگی به موضوع، برخورد لازم را با متخلفان داشته باشند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->