استقبال رسمی رئیس جمهوری آذربایجان از پزشکیان (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) تنش در روابط دهلی و اسلام‌آباد، قیمت خشکبار افغانستان را در هند ۲۰ درصد گران کرد پکن، هند و پاکستان را دعوت به خویشتن‌داری کرد خرید چیزبرگر و هات‌داگ با وام در آمریکا! خضریان: تاکنون سندی مبنی بر دخالت عوامل خارجی در «حادثه انفجار» ارائه نشده است | برخی اطلاعیه‌ها نمک پاشیدن بر زخم مردم مظلوم است شهادت ۱۸ هزار کودک در جنگ غزه پاسخ صریح رئیس مرکز اطلاعات مالی به مخالفان عادی‌سازی پرونده ایران با FATF | با پذیرش کنوانسیون‌های پالرمو و CFT، از لیست سیاه FATF خارج نمی‌شویم پزشکیان وارد باکو شد (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) روایت خبرگزاری ترند جمهوری آذربایجان از سفر پزشکیان به باکو تأکید عارف بر افزایش حجم مبادلات اقتصادی ایران و قرقیزستان | تولموشویچ: به صورت جدی پیگیری لغو روادید بین دو کشور هستیم بقائی: تاریخ دور چهارم مذاکرات، شنبه ۱۳ اردیبهشت خواهد بود | انتظار ایران از آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برخورد فنی و حقوقی است ۶۵ شهید و مفقود در حمله آمریکا به یمن طی چند روز اخیر پزشکیان عازم باکو شد (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) ۱۵۰ شهید در لبنان، از زمان اعلام آتش‌بس با رژیم عهدشکن صهیونیستی بالاگرفتن اختلافات بین فرانسه و رژیم صهیونیستی عراقچی: ایران توانایی خنثی کردن هرگونه تلاش برای خرابکاری در سیاست خارجی‌اش را دارد گفت‌وگوی تلفنی عراقچی با همتای سعودی خود درباره آخرین روند مذاکرات ایران و آمریکا ترامپ: درباره مذاکرات هسته‌ای با ایران، به‌زودی به توافق دست خواهیم یافت سنتکام درباره حملات به یمن تصمیمات جدید گرفته است پزشکیان: از حضور سرمایه‌گذاران در ایران استقبال می‌کنیم با حکم وزیر کشور، اولین فرماندار زن خراسان رضوی منصوب شد ضمانت اجرایی، شرط بقای توافق ایران و آمریکا وزیر کشور: با مقصران احتمالی حادثه بندرعباس بدون اغماض برخورد خواهد شد | احتمال افزایش فوتی‌ها وجود دارد دعوت از جولانی برای شرکت در اجلاس سران عرب در بغداد پزشکیان: هیچ‌گاه احساس غربت نسبت به جمهوری آذربایجان نداریم | هیچ محدودیتی برای فعالیت‌های مشترک وجود ندارد دروغ‌های نتانیاهو پایان ندارد؛ حتی یک غیرنظامی را هم نکشته‌ایم! آمادگی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برای تسهیل مذاکرات ایران و آمریکا ۱۲ یمنی در حملات هوایی آمریکا شهید و مجروح شدند
سرخط خبرها

تقدیر آیت‌الله علم‌الهدی از عملکرد تشکل‌های خواهران در عرصه عفاف و حجاب | توجه به ابعاد اجتماعی و سیاسی قرآن وظیفه تمام افراد جامعه است

  • کد خبر: ۲۵۱۳۹۳
  • ۲۷ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۵:۰۲
تقدیر آیت‌الله علم‌الهدی از عملکرد تشکل‌های خواهران در عرصه عفاف و حجاب | توجه به ابعاد اجتماعی و سیاسی قرآن وظیفه تمام افراد جامعه است
نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی گفت: امروز در شهر مشهد تشکل‌های خواهران توانستند در عرصه‌های مختلف اجتماعی عملکرد موفق و تأثیرگذاری داشته باشند، تشکل قرآن‌پژوهی خواهران نیز می‌تواند در کنار آنها به حفظ حاکمیت قرآن در جامعه کمک کند.

به گزارش شهرآرانیوز، آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی در آیین اختتامیه دوره‌های آموزشی ویژه خواهران قرآن پژوه در حاشیه شهر مشهد مقدس با بیان اینکه مسئله قرآن‌پژوهی یک عنوان بسیار عام است، اظهار کرد: اگر بخواهیم این عنوان عام در موسسه قرآن‌پژوهی شما خواهران تحقق پیدا کند باید صرف‌نظر از فعالیت‌های آموزشی، تفسیر و معارف قرآنی، فعالیت‌های اجتماعی قرآنی نیز صورت بگیرد.

وی افزود: البته باید دقت کرد که خود قرآن احتیاجی به خدمت ما ندارد، زیرا خداوند می‌فرماید «ما قرآن را نازل کردیم و خود حافظ و نگهبان آن هستیم»، پس نگهبانی و نگهداری قرآن مخصوص خود خداوند متعال است؛ به همین خاطر بوده که تاکنون هیچ عنصری از زمانی که قران نازل شده، قدرت دستبرد زدن به آن را نداشته است.

نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی قرآن را دارای سه وجود کتبی، عملی و حاکمیتی معرفی کرد و گفت: نگهبان وجود کتبی قرآن کریم که خداوند متعال است، وجود عملی نیز مربوط به اعمال مردم و مسلمانان است تا احکام آن را در عملیات زندگی خود پیاده کنند، اما وجود حاکمیتی قرآن که خاص نظام ولایی است باید توسط مردم حفظ شود.

توجه به ابعاد اجتماعی و سیاسی قرآن

وی ادامه داد: بنابراین نمی‌شود یک موسسه قرآن‌پژوه باشد، اما به وجود خارجی و حاکمیتی قرآن کاری نداشته باشد، توجه به ابعاد اجتماعی و سیاسی قرآن وظیفه هر انسان قرآن شناس معتقد به آن است.

علم‌الهدی با بیان اینکه موسسه قرآن‌پژوهی شما خواهران باید در خط حمایت و حفاظت از وجود خارجی قرآن با شور انقلابی باشد، ادامه داد: امروز مسئله حاکمیت قرآن در جامعه ما به عنوان اصلی‌ترین مسئله مطرح است، زیرا نظام ما ولایی است که در آن حاکمیت قرآن وجود دارد لذا تمام دشمنان سعی می‌کنند شخصیت حاکمیتی قرآن را از نظام ما بگیرند.

امام جمعه مشهدمقدس با بیان اینکه فعالیت‌های اجتماعی شما خواهران با شور انقلابی می‌تواند جریان‌های سکولاری و لائیک را در نظام اسلامی به عقب براند، عنوان کرد: این دو جریان می‌دانند تا زمانی که حاکمیت قرآن در کشور باشد، نمی‌توانند به هیچ قدرتی دست پیدا کنند لذا سعی می‌کنند که حاکمیت قرآن را در جامعه ولایی از بین ببرند.

عضو مجلس خبرگان رهبری ابراز کرد: امروز در شهر مشهد تشکل‌های خواهران توانستند در عرصه‌های مختلف به‌ویژه عفاف و حجاب عملکرد موفق و تأثیرگذاری داشته باشند، تشکل قرآنی شما نیز می‌تواند در کنار این تشکل‌ها به حفظ حاکمیت قرآن در جامعه کمک کند تا احیاگر تمام ارزش‌های قرآنی باشید.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->