وزیر خارجه ارمنستان: همراه با ایران بر چالش‌ها غلبه کرده‌ایم السودانی: امنیت هر کشور عربی یا اسلامی، بخش جدایی‌ناپذیری از امنیت جمعی ماست بقائی: نشست دوحه، فرصتی برای تلاش کشورهای اسلامی در صیانت از ثبات در منطقه غرب آسیا است ترامپ: نشست تجاری آمریکا و چین خوب پیش رفته است | جمعه با شی جین پینگ گفتگو خواهم کرد چهره نزدیک به اسرائیل دستیار نخست وزیر انگلیس شد پزشکیان و بن سلمان در دوحه دیدار کردند پزشکیان: حمله صهیونیست‌ها به قطر، نه تنها تجاوز به دیپلماسی بلکه بیش از یک جنایت است شاه اردن: واکنش ما به حمله به قطر باید کوبنده باشد هشدار السیسی درباره رفتار افسارگسیخته اسرائیل اردوغان: نتانیاهو می‌خواهد منطقه را به هرج و مرج بکشاند دفاع نتانیاهو از حمله متجاوزانه این رژیم به قطر امیر قطر: تجاوز اسرائیل آشکار، خائنانه و بزدلانه است آمریکا دوباره ادعای غنی‌سازی صفر در ایران را تکرار کرد اعلام آمادگی مصر برای حمایت و کمک به حفظ حاکمیت و تمامیت ارضی قطر وزارت بهداشت غزه: شمار شهدای جنگ غزه به مرز ۶۵۰۰۰ نفر رسید لاریجانی: هرگونه همکاری با آژانس، غیر از یک مورد باید متوقف شود نخست‌وزیر عراق با پزشکیان دیدار کرد (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) رئیس سازمان انرژی اتمی: اروپایی‌ها بدهکار ملت ایران هستند | استفاده از مکانیسم ماشه محکوم است ویدئو | لحظه حمله ارتش اسرائیل به برج مسکونیِ الغفری در شهر غزه وزیر انرژی آمریکا: برنامه غنی‌سازی اورانیوم ایران باید کاملاً برچیده شود! گودرزی: تمدید اسنپ‌بک به‌صلاح نیست حمایت وزیر امورخارجه آمریکا از بازگشت تحریم‌های ایران پزشکیان و امیر قطر دیدار و گفت‌و‌گو کردند (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) سازمان حفاظت محیط‌ زیست و وزارت میراث‌ فرهنگی تفاهم نامه همکاری امضا کردند تکذیب شایعه خرید خدمت سربازی اسلامی: تسلیم فشار‌ها نمی‌شویم |سکوت آژانس در برابر تجاوز، لکه ننگی در تاریخ آن است + متن کامل سخنرانی پزشکیان وارد دوحه قطر شد (۲۴ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

حمله موشکی حزب الله به مواضع نظامیان جنایتکار صهیونیست

  • کد خبر: ۲۵۱۸۹۹
  • ۳۱ شهريور ۱۴۰۳ - ۰۰:۴۶
حمله موشکی حزب الله به مواضع نظامیان جنایتکار صهیونیست
مقاومت اسلامی لبنان جمعه شب از هدف قرار دادن مواضع نظامیان صهیونیست در شمال فلسطین اشغالی خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، مقاومت اسلامی لبنان اعلام کرد که پایگاه اسرائیلی رویسات العلم واقع در شمال فلسطین اشغالی را هدف حمله موشکی قرار داده و تلفاتی قطعی به اشغالگران وارد کرده است.

از سوی دیگر منابع عبری زبان از حمله موشکی از سمت لبنان به شهرک زرعیت در شمال فلسطین اشغالی خبر دادند.

بر اساس این گزارش، تعدادی موشک ضدزره از جنوب لبنان به سمت این شهرک شلیک شده است.

درگیری‌ها بین رژیم صهیونیستی و مقاومت اسلامی لبنان طی روز‌های گذشته شدت گرفته است و نیرو‌های مقاومت لبنان روز جمعه با صد‌ها موشک شمال فلسطین اشغالی را هدف قرار دادند.

با آغاز عملیات «طوفان الاقصی» توسط گروه‌های مقاومت فلسطین، حزب‌الله لبنان در راستای درگیر کردن بخش عمده‌ای از نظامیان صهیونیست در شمال فلسطین اشغالی و کاهش فشار بر مقاومت در غزه اقدام به انجام عملیات‌های روزانه و سنگین علیه اهداف رژیم صهیونیستی در داخل خاک فلسطین کرده است.

رادیو ارتش رژیم صهیونیستی به تازگی اعلام کرد: طی ماه گذشته میلادی (اوت) یک هزار و ۳۰۷ موشک از جنوب لبنان به سمت اراضی اشغالی شلیک شده که بالاترین میزان از زمان شروع جنگ غزه است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->