در تصادفات جرحی خودرو توقیف نمی‌شود مدیریت نادرست مقصر ردیف اول خشکسالی و کم‌آبی‌های کشور ثبت سومین سال کم‌بارش ایران طی ۳۰ سال اخیر ابعاد جدید از پرونده کلثوم اکبری جزئیات جدید از مرگ ۲ نوزاد در بیمارستانی در انزلی دستگیری عنصر وابسته به گروهک تروریستی انصارالفرقان در کرمان (۵ مهر ۱۴۰۴) کرونا، شایع‌ترین ویروس تنفسی کشور در شهریور ۱۴۰۴  زلزله نسبتا شدید والی گمیش‌تپه گلستان را لرزاند (۵ مهر ۱۴۰۴) افزایش خفیف زمین‌لرزه‌ها در کشور | فارس، کرمان و خراسان رضوی در صدر مناطق لرزه‌خیز افتتاح بیش از ۲ هزار پروژه محرومیت‌زدایی به ارزش ۵۵۶ میلیارد ریال در مشهد افزایش تمرکز و کاهش استرس دانش آموزان با چند ترکیب جادویی | گیاهان دارویی را جایگزین قرص‌های شیمیایی کنید سرخی آژیر بر سفره سبز هفت‌سین کشف ۲۵۲ خودرو در طرح سراسری کشف خودروهای مسروقه صدور هشدار سطح زرد هواشناسی کشور در پی پیش‌بینی فعالیت سامانه بارشی (۵ مهر ۱۴۰۴) آیا پیاده‌روی برای جبران عوارض سبک زندگی کم‌تحرک کافی است؟ تأکید وزیر بهداشت بر اهمیت آمادگی دارو و لجستیک متناسب با تروما و بحران معوقات حقوق فروردین ماه ۱۴۰۴ برخی از بازنشستگان تأمین اجتماعی هنوز پرداخت نشده است علت صدا دادن مفاصل هنگام حرکت چیست؟ | چه زمانی نگران شویم؟ سلاخی هویت در مسلخ تورم بهره‌برداری از فاز جدید پروژه‌های محرومیت‌زدایی سپاه در مشهد | ۱۵ هزار سبد لوازم‌التحریر میان دانش‌آموزان کم‌برخوردار مشهد توزیع شد + فیلم پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۵ مهر ۱۴۰۴) | تداوم روند افزایش دما تا روز سه‌شنبه درباره بیماری هاری و راه‌های پیشگیری از مرگ انسانی ناشی از آن | یک گاز تا مرگ تمرکز وزارت آموزش و پرورش بر احیای المپیادهای ورزشی مدارس در سال تحصیلی جدید درباره روان‌درمانی با هوش مصنوعی و آسیب‌هایش | نسخه‌پیچی معیوب با هوش مصنوعی چرا در پاییز باید آبرسانی کنیم؟ | راهکار‌های هیدراته‌ماندن در فصل سوم سال سبزوار، کم‌بارش‌ترین شهرستان خراسان رضوی در سال ۱۴۰۳ واکسن آنفلوانزا در داروخانه‌های زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی مشهد در دسترس عموم قرار گرفت (۵ مهر ۱۴۰۴) اهدای اعضای جوان مرگ مغزی در مشهد به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۵ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

زن جوان که همسرش را به قتل رسانده بود از مجازات قصاص نجات یافت

  • کد خبر: ۲۵۲۰۹
  • ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۲:۲۳
زن جوان که همسرش را به قتل رسانده بود از مجازات قصاص نجات یافت
زن جوان که مدعی بود در دفاع از خود و فرزندانش همسرش را به قتل رسانده از سوی قضات دادگاه از مجازات قصاص نجات یافت.

به گزارش شهرآرانیوز، حدود دو سال قبل زن جوانی در تماس با پلیس از قتل همسرش خبر داد و گفت: با شوهرم درگیر شدم و او را کشتم.

پس‌از دستگیری متهم وی در تشریح ماجرا به بازپرس پرونده گفت: من همسر دوم سعید بودم البته همسر اولش را طلاق داده بود. او یک فرزند هم داشت و اختلاف سنی ما زیاد بود با این حال به‌خاطر مشکلاتی که در زندگی داشتم مجبور به ازدواج شدم. ما زندگی سختی داشتیم و خانواده فقیری بودیم اما سعید وضع مالی خوبی داشت و من تصمیم گرفتم با او ازدواج کنم و 18 سال اختلاف سنی را نادیده گرفتم. اما بعد از مدتی متوجه شدم او مردی عصبی و بداخلاق است. مدتی بعد باردار شدم و تصور کردم شاید تولد فرزندمان اخلاقش را بهتر کند. اما فرقی در اخلاق و رفتارش نداشت. چند سال بعد دختر دومم به دنیا آمد. من یک دختر 14 ساله و یک دختر 11 ساله دارم. در تمام این سال‌ها او مدام بچه‌ها را کتک می‌زد. با آنها تندی می‌کرد و آزارشان می‌داد من برای اینکه بچه‌هایم کتک نخورند خودم را سپر می‌کردم. همیشه بدنم کبود بود. من هیچ وقت محبتی از شوهرم ندیدم. هر کسی ظاهر زندگی ما را می‌دید فکر می‌کرد من خیلی خوشبختم. او از نظر مالی به ما می‌رسید بازنشسته بود و حقوق خوبی می‌گرفت اما بشدت بدزبان و بدرفتار بود و مدام ما را کتک می‌زد. روز حادثه شوهرم داشت به دختر بزرگم درس یاد می‌داد اما وقتی او اشتباهی به درس جواب داد شوهرم ناگهان فحش بسیار رکیکی به او داد که من خیلی عصبانی شدم. به او گفتم این چه حرفی بود که زدی اما به‌سمت من حمله کرد و می‌خواست کتکم بزند چاقویی از آشپزخانه برداشته بود و می‌خواست مرا بکشد که ناگهان قلبش گرفت من هم از فرصت استفاده کردم و شالی دور دهانش پیچیدم که خفه شد.
هرچند متهم مدعی بود به خاطر دفاع از خودش مرتکب قتل شده است اما دادسرا با صدور کیفرخواست علیه متهم او را به اتهام قتل عمد برای محاکمه به دادگاه کیفری استان تهران معرفی کرد.
متهم در شعبه 4 دادگاه کیفری استان تهران پای میز محاکمه رفت. ابتدا دو دختر مقتول در جایگاه قرار گرفتند و از مادرشان اعلام گذشت کردند اما پسر مقتول از همسر اولش برای نامادری خود درخواست قصاص کرد. وقتی نوبت به متهم رسید او قتل را پذیرفت اما گفت: من در این سال‌ها خیلی به همسرم احترام گذاشتم و رعایت او را کردم با اینکه خیلی کتک خوردم و ناسزا شنیدم اما نمی‌توانستم کتک خوردن بچه هایم را ببینم و ساکت بنشینم. دختران من نوجوان بودند وخیلی اذیت می‌شدند. روز حادثه هم شوهرم می‌خواست با چاقو من را بزند و من فقط شال را روی دهانش گذاشتم و فشار دادم که او را از خودم دور کنم.بعد از گفته‌های متهم و دفاعیات وکیل مدافع او هیأت قضات برای صدور رأی دادگاه وارد شور شدند و متهم را در دفاع مشروع محق دانسته و به پرداخت دیه محکوم کردند.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->