تیراندازی پلیس، زورگیر‌های قمه‌کش را زمین‌گیر کرد راز و رمزهای «سرهنگ قلابی»در تقویم روزانه فاش شد! لیست جدید محصولات شوینده و بهداشتی غیرمجاز برخی جاده‌های خراسان رضوی لغزنده و مه‌آلود است (۹ آبان ۱۴۰۴) هشدار کارگروه مدیریت شرایط اضطرار گردوغبار برای شهروندان مشهدی در روز شنبه (۱۰ آبان ۱۴۰۴) یک قلاده خرس در شهرستان نور مازندران با گلوله تلف شد (۹ آبان ۱۴۰۴) خالی ماندن نیمی از پست‌ها در محیط زیست پلمب یک تالار پذیرایی به دلیل مسمومیت ۷۰ نفر در شادگان خوزستان (۹ آبان ۱۴۰۴) هشدار سازمان بازرسی به وزارت جهاد کشاورزی درباره تامین نهاده‌های دامی اولین برف پاییزی در راه خراسان رضوی | پیش‌بینی کاهش محسوس دمای هوا (۹ آبان ۱۴۰۴) حریق در بلوار مدرس مشهد مهار شد + عکس و فیلم (۹ آبان ۱۴۰۴) صندلی مدیریت بحران، روی گسل کاش ویروس‌ها، راه خانه‌مان را گم کرده بودند تصادف زنجیره‌ای با ۲۰ مصدوم در پارک ملی گلستان + فیلم و عکس (۸ آبان ۱۴۰۴) اختصاص ۲۶۰ میلیارد تومان اعتبار ویژه تجهیز مدارس عشایری در سال جدید | فعالیت ۲۰۰ مدرسه تک‌دانش‌آموز در کشور  دانش‌آموزان عشایر اولویت آموزش و پرورش در کشور هستند رویدادی رنگارنگ با دختران | برگزاری اختتامیه اردوی عشایری دانش‌آموزان دختر ایران در مشهد + فیلم افزایش نیروی انسانی، اصلاح قانون حمل سلاح و افزایش تجهیزات و امکانات محیط‌بانان، در دستورکار سازمان حفاظت محیط زیست مستندمسابقه تلویزیونی، شکل جدید آموزش درس آمادگی دفاعی | عضویت ۳۷۰ هزار نفر در بسیج دانش‌آموزی خراسان رضوی استاندار خراسان رضوی: خدمات درمانی به بیماران غیربومی در مشهد بدون بودجه‌ مشخص انجام می‌شود تجلیل از محیط‌بانان کشور در مشهد | تأکید بر لزوم حمایت و تجهیز نیرو‌های حفاظتی ۱۲۰ هزار تبعه خارجی تحت پوشش بیمه سلامت هستند | الزام پرداخت حق بیمه برای تمدید اقامت اتباع خارجی هشدار عضو هیئت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی درباره رانت و فساد در زنجیره دارو و تجهیزات پزشکی از ۵۵۰۰ تأییدیه کیفی آسانسور تا ۶۲۶۸ بازرسی از تجهیزات تفریحی در خراسان رضوی | بازرسی و کنترل کیفیت استاندارد شبانه‌روز ادامه دارد اضافه‌شدن ۵۰۰ دستگاه آمبولانس به ناوگان اورژانس تا پایان سال ۱۴۰۴
سرخط خبرها
در مراسم تشییع پیکر شهدای خلبان هوا ناجا

سردار شرفی: ما شهدا را از دست نداده ایم بلکه آن‌ها را به دست آورده ایم

  • کد خبر: ۲۵۲۵۰
  • ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۶:۵۴
سردار شرفی: ما شهدا را از دست نداده ایم بلکه آن‌ها را به دست آورده ایم
جانشین معاون هماهنگ کننده ناجا در مراسم تشییع پیکر شهدای خلبان هوا ناجا، گفت: ما شهدا را از دست نداده‌ایم بلکه آن‌ها را به دست آورده‌ایم، امروز اگر مراسم تشییع پیکر این دو شهید مظلومانه برگزار می‌شود به دلیل شرایط خاص کشور و جامعه است.
به گزارش شهرآرانیوز، سردار شرفی در حاشیه این مراسم افزود: نیروی انتظامی به لحاظ وظیفه ذاتی خود مسئولیت تامین نظم و امنیت در جامعه را بر عهده دارد و ماموران نیروی انتظامی، مسئولیت‌های گوناگونی را در سنگر‌های مختلف و با لباس و رویکرد‌های خاص را بر عهده دارند و در راستای انجام ماموریت هایشان همواره در حال تلاش و جانفشانی هستند.

وی افزود: عده‌ای از ماموران پلیس با لباس مرزبانی از مرز‌های کشور حراست می‌کنند، عده‌ای دیگر نیز با لباس سفید خود تحت عنوان پلیس راهور در حوزه ترافیکی با برقراری نظم و امنیت در جاده‌های کشور نسبت به ماموریت‌های خود اقدام می‌کنند.

جانشین معاون هماهنگ کننده ناجا ادامه داد: عده‌ای دیگر از ماموران ناجا در قالب پلیس‌های امنیت عمومی، امنیت اقتصادی، پیشگیری، مبارزه با مواد مخدر و ... از جان، مال و ناموس این مرز و بوم حفاظت می‌کنند.

وی خاطرنشان کرد: ماموران یگان هواپیمایی ناجا با انگیزه و سخت کوشی در همه یگان‌های نیروی انتظامی در حال ایفای نقش و انجام ماموریت‌های محوله هستند.

سردار شرفی تصریح کرد: افسران یگان هواپیمایی ناجا در کنار نیروی مرزبانی به مبارزه با مواد مخدر و سوداگران مرگ می‌پردازند و در برخی نقاط نیز به کمک نیروی راهور و در بعضی موارد نیز ماموریت‌های رزمی، شناسایی و آموزشی را انجام می‌دهند.

وی افزود: از لحاظ ماموریت‌های پشتیبانی و آموزشی افسران یگان هواپیمایی ناجا تحت عنوان "امداد و نجات" به کمک هموطنان ما در زمان وقوع حوادثی مانند وقوع سیل، زلزله و ... که جان آن‌ها به خطر می‌افتد، می‌شتابند.

جانشین معاون هماهنگ کننده ناجا با بیان اینکه افسران هوایی به لحاظ ریسک پذیری همدل در کنار هم هستند، گفت: آموزش از اولویت‌های اصلی این یگان به شمار می‌آید؛ کار گروهی و هم راستا در اولویت‌های سازمانی توسط افسران یگان هواپیمایی ناجا در حال انجام است و این افراد برای تحقق مقررات سازمان و اهداف مدنظر به ایفای وظایف خود می‌پردازند.

این مقام عالی انتظامی با بیان اینکه این شهیدان بر گردن ما حق دارند، افزود: شهید خلبان "عیدی" بیش از هزار ساعت پرواز داشته و گا‌ها این پرواز‌ها عملیاتی و رزمی و همچنین پرواز‌های شناسایی، آموزشی و امدادی بوده است.

وی اظهار کرد: شهید خلبان اسلامی نزدیک به ۵۰۰ ساعت در طول مدت خدمت خود پرواز داشته است، این دو بزرگوار از بهترین خلبان‌های ما در یگان هوایی ناجا بودند؛ یکی از آن‌ها استاد خلبان بود و دیگری نیز نامزد حضور در دوره استاد خلبانی بود که در آینده‌ای نزدیک در شرف دریافت درجه استاد خلبانی بوده است.

جانشین معاون هماهنگ کننده ناجا با بیان اینکه مراسم تشییع پیکر شهدای خلبان به لحاظ شرایط کرونایی موجود در کشور مظلومانه برگزار شد، بیان داشت: امیدوارم این شهدا با سید شهیدان، امام حسین (ع) محشور شوند.

سردار شرفی درباره علت وقوع حادثه، خاطر نشان کرد: تیم‌های متخصص به صحنه حادثه اعزام شدند؛ پس از بررسی تیم‌های ارزیاب، علل یا عامل اصلی این سانحه به اطلاع عموم خواهد رسید.

گفتنی است، تشییع پیکر شهیدان خلبان سرگرد "علی عیدی" و شهید خلبان سروان "امیر اسلامی ملکی" با حضور خانواده هایشان و همسنگرانشان برگزار شد.

پیکر شهید خلبان "اسلامی ملکی" به استان خراسان رضوی و در شهر تربت حیدریه و همچنین پیکر شهید خلبان "عیدی" به استان کرمانشاه برای خاکسپاری منتقل شد.

لازم به ذکر است، روز سوم اردیبهشت ماه هواپیمای این دو شهید حین برگشت از ماموریت به تهران دچار سانحه هوایی شد و سقوط کرد.

سردار "محمد شرفی"؛ جانشین معاون هماهنگ کننده ناجا به همراه سردار "محمد زارعی"؛ معاون نیروی انسانی ناجا در مراسم تشییع پیکر شهدای یگان هوا ناجا شرکت کردند.

شهدای خلبان ناجا از بهترین و زبده‌ترین نیرو‌های ما بودند
سرهنگ "محمد نیک نژاد" فرمانده یگان هوا ناجا نیز در باره شهادت دو تن از خلبانان هوا ناجا گفت: شهید عزیز سرگرد" علی عیدی" از استاد خلبان‌های خبره ما در یگان هوا ناجا بود که به صورت دائم در هر لحظه از شبانه روز در خدمت نیروی انتظامی بود.

وی افزود: در هر شبانه روز که این شهید را برای انجام ماموریت هایش فرا می‌خواندیم وی بدون کوچکترین عذر و بهانه‌ای در ماموریت‌ها حاضر می‌شد و با تلاش خود وظایفی را که برعهده داشت به نحو احسن انجام می‌داد.

سرهنگ نیک نژاد ادامه داد: زمانی که ماموریت اخیر به وی ابلاغ شد او بلافاصله در محل حاضر و به منطقه ماموریتی اعزام و در برگشت دچار سانحه هوایی شد و به درجه رفیع شهادت نائل آمد.

فرمانده یگان هوا ناجا با بیان اینکه شهید "عیدی" متولد شهر کرمانشاه است بیان داشت: وی از یک خانواده متدین، ولایی و پای کار نظام و دفاع از ارزش‌های جمهوری اسلامی متولد و رشد کرد.

وی افزود: زبان من از بیان ویژگی‌ها و خصلت‌های این شهید والامقام قاصر است هر چه درباره او بگوییم کم است خداوند این دو را گلچین کرده و آن‌ها را از ما گرفت.

سرهنگ نیک نژاد با بیان اینکه شهید اسلامی متولد شهرستان تربت حیدریه است، اظهار کرد: ایشان با تلاش و پشتکاری که داشتند در نیروی انتظامی استخدام شدند و برای سپری کردن دوره‌های آموزش خلبانی به استان اصفهان اعزام شد و پس از آموزش خلبانی به هواپیمایی ناجا مراجعه کرد و با تلاش و جدیت در کارهایش توانست مدرک خلبان یکمی را اخذ کند.

وی افزود: این دو خلبان شهید به دلیل اینکه از نیرو‌های مختصص و کاربلد ما بودند از آن‌ها در این ماموریت استفاده کردیم که متاسفانه در مسیر بازگشت دچار سانحه هوایی شدند و به فیض عظیم شهادت نائل آمدند.

فرمانده یگان هوا ناجا با اشاره به اینکه قبل از برگزاری مراسم تمام نقاط مدنظر ما در محل ضدعفونی شد، خاطر نشان کرد: از ساعات ابتدایی امروز تحت تدبیر و وجود شرایط کرونایی در کشور، اقدامات پیشگیرانه از قبیل ضدعفونی کردن محل‌های ترددی این مراسم صورت گرفت.

به گفته این مقام انتظامی، پیکر شهدای خلبان برای خاکسپاری به زادگاهشان منتقل شد.
همسر شهید خلبان امیر اسلامی ملکی اظهار کرد: همسرم همواره این نکته را که من مدیون مردم کشورو سازمانم هستم و آرزو دارم که بتوانم دینم را به این مردم ادا کنم.

منبع: ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->