چهار نظامی در حمله‌ای مسلحانه در ایالت بلوچستان پاکستان کشته شدند اردوغان: تمام تلاش خود را برای ادامه مذاکرات روسیه و اوکراین می‌کنیم نواف سلام خواستار فشار به رژیم صهیونیستی برای عقب‌نشینی از لبنان شد محمود عباس: آرمان فلسطین با خطرات وجودی روبه‌رو است وزیر اقتصاد بعد از ۷ خرداد به مجلس معرفی می‌شود تأکید دبیرکل سازمان همکاری اسلامی بر اهمیت موضوع فلسطین قالیباف: امنیت مهم‌ترین زیرساخت کشور است سازمان ملل: جنگ غزه باید فوری متوقف شود (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزارت خارجه آمریکا: در قبال افغانستان براساس منافع خود عمل می‌کنیم استاندار خراسان رضوی: کلید حل بحران‌ زیست‌محیطی کشف‌رود، پیگیری مستمر تصمیمات پیشین است شهادت ۱۲ یمنی در حمله هوایی رژیم صهیونیستی (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) کنعانی: شهید امیرعبداللهیان، دیپلماتی مثال‌زدنی با دغدغه تأمین منافع ملی بود ۱۵۳ فلسطینی دیگر در غزه به شهادت رسیدند (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) ازسرگیری پرواز‌های هما در مسیر تهران به کراچی و برعکس (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعلام حمایت رئیس هیئت داوران کن از غزه با امضای نامه اعتراض به نسل‌کشی رژیم صهیونیستی ویدئو| سخنان امروز رهبر معظم انقلاب درباره اظهارات اخیر رئیس جمهور آمریکا (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) حمایت السودانی از مذاکرات ایران و آمریکا وزرای خارجه ایران و تاجیکستان بر لزوم همکاری‌های منطقه‌ای در موضوع افغانستان تأکید کردند عضو کمیسیون اقتصادی مجلس تأکید کرد: مجلس برای رفع مشکلات اقتصادی توجهی به مذاکرات ندارد فارن پالیسی فاش کرد؛ مهاجرت نخبگان از آمریکا درپی سیاست‌های ترامپ شرط روسیه برای دیدار پوتین و زلنسکی دیدار سفیر ایران در واتیکان با جانشین پاپ فرانسیس (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) آغازبه‌کار نشست سران اتحادیه عرب در بغداد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) دومین انتخابات هیئت‌رئیسه مجلس دوازدهم، ۶ خرداد ۱۴۰۴، برگزار خواهد شد افشاگری یک روزنامه انگلیسی؛ مشارکت سرویس‌های جاسوسی غربی در کشتار فلسطینی‌ها رئیس‌جمهور: از دستاوردهای خود دست برنمی‌داریم آخرین وضعیت دیوارکشی مرز‌های مشترک ایران و افغانستان | ۸۱ کیلومتر دیوارکشی شد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) نگرانی شدید اوکراین درخصوص نشست رؤسای جمهور روسیه و آمریکا
سرخط خبرها

روحانی: باید خودمان را برای کار، علم و دانش و امید به جامعه آماده کنیم/ پایان کرونا ناروشن است

  • کد خبر: ۲۵۲۹۶
  • ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۱:۱۳
روحانی: باید خودمان را برای کار، علم و دانش و امید به جامعه آماده کنیم/ پایان کرونا ناروشن است
رییس جمهوری گفت: به دلیل ناروشن بودن پایان این ویروس باید خودمان را برای کار، فعالیت، علم و دانش و امید به جامعه آماده کنیم و مبنا را بر این فرض بگذاریم که این ویروس برای مدتی در کنار مردم است.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت الاسلام‌و المسلمین حسن روحانی روز چهارشنبه در جلسه هیات دولت گفت: امسال سال سختی برای مردم بود و کرونا مشکلاتی از ماه اسفند هم برای سلامت و هم برای شغل و کار مردم ایجاد کرد، در عین حال کارگران عزیز ما در کارگاه‌هایی که فعال بودند، با همه توان برای رفع نیازمندی‌های کشور تلاش کردند.
 وی افزود: این که می‌بینیم محصولات غذایی و محصولاتی که مربوط به مسائل بهداشتی است، به وفور در اختیار مردم است در سایه کار و تلاش کارگران است.

رییس جمهوری ادامه داد: در کنار مجاهدت کادر درمان، کارگران برای رفع نیازمندی‌های جامعه ما اقدام کردند،  تلاش بر این بوده که بتوانیم در این ایام سلامت مردم را به عنوان هدف و موضوع اول مورد حراست قرار دهیم و بعد هم بتوانیم نیازهای مردم را در بازار تامین کنیم و کارگاهها و بنگاه‌های تولیدی به کار خود ادامه دهند جمع این‌ها گاهی اوقات سختی ایجاد می‌کند.
 روحانی افزود: به مردم عزیز می‌گویم به دلیلروشن نبودن  پایان این ویروس ما خودمان را برای کار، فعالیت، علم و دانش و امید به جامعه آماده کنیم و بنابر فرض این که این ویروس برای مدتی در کنار مردم است ما باید مبنا را بر این بگذاریم چون هیچ کس نمی‌تواند در دنیا پیش بینی کند پایان این اپیدمی چه زمانی است.

وی ادامه داد: بنابراین ما باید یک مقدار بدبینانه فعالیت‌مان را در برابر این ویروس ببینیم. باید تمام دستور العمل‌های پزشکی را رعایت کنیم و کار و تولید در کنار این احتیاط ها ضروری است. وقتی بود که می‌گفتیم در خانه بمانید الان می گوییم برای ضرورت در خانه بمانید

وی اضافه کرد: از یک مقطع گفتیم برای فعالیت و کار ضروری با احتیاط از خانه خارج شوید، ما گفتیم در کوتاه‌ترین زمان ممکن در خارج از خانه بمانید و بعد به منزل برگردید. از فاصله‌گذاری اجتماعی به فاصله‌گذاری هوشمند رسیدیم. 
رییس‌جمهور اضافه کرد: امروز هم که بحث تقسیم مناطق به سفید، زرد و قرمز را داریم، معنای آن نیست که در مناطق سفید دستورالعمل‌های بهداشتی نباید مراعات شود بلکه آنها باید بیشتر مراقبت کنند که دستاوردهای مناطق سفید حفظ شود. آنهایی هم که در مناطق زرد و قرمز هستند، باید تلاش کنیم که به مناطق سفید تبدیل شوند. 
روحانی نقش مردم در مقابله با کرونا را اساسی دانست و تصریح کرد: در ویروس کرونا اصل کار در دست مردم است. با توجه به آنکه درمانی برای مقابله با این ویروس نداریم، دارو و واکسنی هم وجود ندارد، اساس بر مراقبت دارد. باید در قدم اول، خودمان مراقبت کنیم و در روزهای سخت هم توسط کادر درمانی مراقبت دقیق‌تر، بالاتر و پیچیده‌تر نسبت به فرد مریض انجام شود. 
وی با اشاره به روز کارگر خاطرنشان کرد: در ایام مقارن روز کارگر، این روز را به همه کارگران، کشاورزان، پزشکان، پرستاران و نظام درمانی تبریک می‌گویم. در شرایطی هستیم که اگر روی پا خود نایستیم، تامین برخی مواد با داشتن پول و امکانات بسیار سخت و گاهی ناممکن است یعنی اگر در مواد غذایی به خارج نیاز داشتیم و مشکل پولی، بانکی، دریایی و... هم نداشتیم، مواد غذایی به این راحتی در اختیار دیگران قرار نمی‌گرفت. 
رییس شورای عالی امنیت ملی با بیان اینکه امروز شرایطی شده که چند برابر دیروز ذخیره‌سازی در دنیا صورت می‌گیرد، ابراز داشت: ذخیره‌سازی شدیدتر از مواد غذایی، ذخیره‌سازی مواد دارویی و بهداشتی است. امروز ما ونتیلاتور(دستگاه تنفس مصنوعی) خودمان تولید می‌کنیم. اگر این مسئله را خودمان تامین نمی‌کردیم و می‌خواستیم خودمان بخریم، معلوم نبوده و نیست چند کشور در دنیا حاضرند این دستگاه تنفس مصنوعی را به ما بفروشند. 
روحانی ادامه داد: اگر امروز ماسک و گان را برای کادر درمانی تولید کنیم، معلوم نبود ماسک پرستاران و پزشکان را وارد کنیم. دیدید روی هوا مسئله ماسک را می‌قاپیدند و روی هوا ماسک را می‌زدند.  
وی با یادآوری فرارسیدن ماه مبارک رمضان بیان کرد: همه مردم در ماه رمضان که ماه نعمت، عرفان، معنویت، خلوص، قرب به خدا و انس به قرآن است، همه در پیشگاه خداوند شکرگذار باشیم؛ به خاطر کار کارگران، کشاورزان، نظام درمانی، جامعه تحقیقی، بنگاه‌ها، شرکت‌های دانش‌بیان و تولیدگران ما.

منبع: ایرنا 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->