پاسخ پزشکیان به فضاسازی‌ها و گمانه‌زنی‌هایی درباره سفر به جمهوری آذربایجان حمایت جهاد اسلامی از پاسخ مثبت حماس به طرح پیشنهادی آتش‌بس غزه جنبش حماس پاسخ مثبت خود به طرح آتش بس را اعلام کرد نعیم قاسم: دفاع از وطن نیاز به اجازه گرفتن ندارد سخنگوی وزارت خارجه: از خشم مردم هیچ‌کس حتی جرئت صحبت درباره مذاکره و دیپلماسی را ندارد سفیر ایران در مالزی: آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در محافظت از کشور‌های عضو کوتاهی کرده است پزشکیان: اکو نماد جدی دیپلماسی همسایگی است میزان تامین ارز امسال از ۱۳.۵ میلیارد دلار عبور کرد واکنش دختر سردار شادمانی به اظهارات رئیس پدافند غیرعامل: جاسوسی فراتر از واتساپ است سکوت عجیب وزارت خارجه در قبال روایت‌سازی غرب درباره مذاکره ایران و آمریکا پزشکیان عازم تهران شد ایزدی: مذاکرات قبلی در واقع یک عملیات فریب بوده است بورل افشا کرد: مزدوران آمریکایی ۵۵۰ فلسطینی را در غزه کُشته‌اند سردار نائینی: اگر تجاوز جدیدی علیه ایران رخ دهد، هیچ خط قرمزی نخواهیم داشت ضرورت پرهیز از تعریف پروژه‌های جدید در طرقبه شاندیز اردوغان: هدف اسرائیل از حمله به ایران، لبنان و سوریه، به‌زانودرآوردن فلسطین است پزشکیان با نخست‌وزیر پاکستان دیدار کرد | وحدت کشور‌های اسلامی مؤثرترین راهکار رفع هر تهدیدی علیه آن‌هاست (۱۳ تیر ۱۴۰۴) پزشکیان و الهام علی‌اف در حاشیه اجلاس اکو دیدار و گفت‌و‌گو کردند (۱۳ تیر ۱۴۰۴) دیدار رؤسای جمهور ایران و ترکیه در حاشیه برگزاری اجلاس سران اکو در جمهوری آذربایجان بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی ایران را ترک کردند آیت‌الله علم‌الهدی: له شدن رژیم صهیونیستی یک واقعیت قطعی است مسعود پزشکیان: ایران اسلامی از تمامیت ارضی خود تمام‌قد دفاع مشروع کرد پزشکیان با امامعلی رحمان دیدار کرد حملات گسترده روسیه با صد‌ها پهپاد به کی‌یف (۱۳ تیر ۱۴۰۴) حمله با سلاح سرد در قطاری در آلمان (۱۳ تیر ۱۴۰۴) برق بیش از ۵۰ هزار نفر در مسکو پس از حمله پهپادی قطع شد (۱۳ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

روحانی در گفت‌وگو با تولیت آستان قدس: بازگشایی اماکن مقدس با رعایت پروتکل های بهداشتی، از دغدغه‌ها دولت است

  • کد خبر: ۲۴۵۸۰
  • ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۷:۲۹
روحانی در گفت‌وگو با تولیت آستان قدس: بازگشایی اماکن مقدس با رعایت پروتکل های بهداشتی، از دغدغه‌ها دولت است
رئیس جمهور در گفت وگو با تولیت آستان قدس رضوی گفت: بازگشایی سریعتر اماکن مقدس و زیارتی با رعایت پروتکل های بهداشتی، جزو دغدغه های مهم دولت بوده و هست.

به گزارش شهرآرا نیوز، رئیس جمهور با قدردانی از همکاری و همراهی مراجع عظام، علما و روحانیون و بویژه حجت‌الاسلام والمسلمین مروی تولیت آستان مقدس حضرت ثامن الحجج علی ابن موسی الرضا(ع) با ستاد ملی مقابله با بیماری کرونا، تصریح کرد که تسریع در بازگشایی اماکن مقدس و زیارتی با رعایت پروتکل های بهداشتی، جزو دغدغه های مهم دولت بوده و هست.

حسن روحانی با تاکید به اینکه این همکاری و همراهی و مقاومت در برابر برخی تحریکات، نهایت کمک به ستاد ملی مبارزه با بیماری کرونا و جلوگیری از شیوع بیشتر این بیماری و حفظ سلامتی مردم بود تصریح‌کرد: آرزوی دولت این است که بتواند با مهار کرونا و کاهش خطر شیوع این بیماری خطرناک، دوباره مسیر زیارت را عشاق اهل‌بیت(ع) را هموار کند.

منبع: خبرآنلاین 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->