اعلام جزئیات حمله تروریستی به ساختمان بنیاد مسکن چابهار کاهش وزن آسان با معرفی ۷ ماده غذایی چربی‌سوز واکنش کاربران فضای مجازی به کارزار سربازی دختران + عکس معاون آموزشی وزارت بهداشت: کیفیت آموزش پزشکی با توجه به ازدحام دانشجو، کمبود تجهیزات و استاد، نگران‌کننده است چرا اجرای متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان تأمین‌اجتماعی به تأخیر افتاد؟ توسعه همکاری‌های وزارت بهداشت و جمعیت مبارزه با دخانیات اهدای اعضای جوان مرگ مغزی در مشهد به ۷ بیمار زندگی دوباره بخشید (۶ اسفند ۱۴۰۳) جزئیات قانون «افزایش سن بازنشستگی» اعلام شد (۶ اسفند ۱۴۰۳) | سنوات بیمه‌پردازی هر بیمه‌شده چند ماه افزایش می‌یابد؟ پرواز‌های فرودگاه‌ مشهد برقرار است (۶ اسفند ۱۴۰۳) بیش از ۶۷۰ هزار نفرشب ظرفیت اقامتی در نوروز ۱۴۰۴ برای خراسان رضوی پیش‌بینی شده است توزیع شیر در مدارس مشهد به آخر خط رسید آیا مدارس و ادارات مشهد و خراسان رضوی فردا (سه‌شنبه، ۷ اسفند ۱۴۰۳)  تعطیل است؟ تعطیلی مراکز گردشگری و بوم‌گردی مشهد و خراسان رضوی تا اطلاع ثانوی | ستاد بحران استانداری خراسان رضوی: در آماده‌باش کامل هستیم (۶ اسفند ۱۴۰۳) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) | مشهد برفی می‌شود شناسایی ۱۱۲۰ مبتلا به تب دنگی از ابتدای سال | ثبت ۵ مورد ابتلا به چیکونگونیا (۶ اسفند ۱۴۰۳) چرا بیمه ها زیر بار هزینه داروهای مکمل نمی روند؟ | مکمل های بی صاحب! آیا شمع‌های معطر برای سلامتی ضرر دارند؟ حمله مرگبار سگ‌های ولگرد به دختربچه ۹ساله در روسیه هشدار جدید محققان؛ اصرار به کودک برای خوردن تمام غذای بشقابش راه‌حل پیشنهادی آموزش و پرورش برای حل مشکل سربازی معلمان بازی پزشکان تقلبی با جان مردم | شناسایی ۸۹ مداخله‌گر سلامت در سال ۱۴۰۳ لغزندگی برخی جاده‌های خراسان رضوی در پی بارش برف و باران (۶ اسفند ۱۴۰۳) رازگشایی از قتل مرد زندانی به دست قاتلان اجاره‌ای ماجرای عجیب سرقت‌های باند دختران لاغر در مشهد کیک و غذای رنگی بخوریم یا نخوریم؟ بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور (۶ اسفند ۱۴۰۳) پیاده روی عوارض سکته مغزی را بهبود می‌بخشد مجازات سخت کادر درمانی که سقط جنین انجام می‌دهند اهمیت کاهش گلبول‌های سفید در خون‌های اهدایی مهلت چند هفته‌ای اولیای دم به قاتل فرزندشان قصاص؛ مجازات قتل زن میانسال بعد از رابطه نامشروع
سرخط خبرها

۱۵درصد تست کرونای افراد عادی مثبت بوده است/دانشگاه صنعتی شریف ۱۹هزار کشته کرونایی را پیش‌بینی کرده بود

  • کد خبر: ۲۵۴۶۹
  • ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۱:۱۸
۱۵درصد تست کرونای افراد عادی مثبت بوده است/دانشگاه صنعتی شریف ۱۹هزار کشته کرونایی را پیش‌بینی کرده بود
معاون وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی با تاکید بر رعایت هرچه بیشتر طرح فاصله‌گذاری اجتماعی و بهداشت فردی گفت: طبق بررسی‌ها ۱۵ درصد تست کرونای افرادی عادی در کشور مثبت بوده است.
به گزارش شهرآرانیوز، ایرج حریرچی در نشست ستاد مدیریت کرونای البرز با بیان اینکه به‌واسطه همراهی و مدیریت خوب شهر‌ها و استان‌های کشور تدابیر ویژه‌ای درمقابله با بیماری ویروسی کرونا صورت گرفته است، اظهار کرد: سه استان کشور از جمله البرز برای وزارت بهداشت نگران کننده بود چراکه البرز دارای تراکم جمعیتی بالا و رشد جمعیتی قابل توجهی است.

او گفت: مهاجرپذیری البرز را باید به ویژگی‌های بالا اضافه کرد و براساس آمار روزانه ۳۵۰هزار نفر به تهران می‌روند و افراد ساکن در البرز ارتباط بیشتربا شهر‌های دیگر داشتند.

حریرچی خاطرنشان کرد: همچنین شاهد حاشیه نشینی نیز دراستان البرز هستیم و با تدابیر انجام شده و به لطف الهی به رغم تحریم‌هایی که در کشور شاهد هستیم توانستیم مدیریت خوبی را در اکثر استان‌های کشور شاهد باشیم و کاهش تعداد بستری و مرگ در کشور قابل تقدیر است که همت همگان در آن موثر بوده است.

او افزود: تا زمانی که مورد ابتلا داریم این سیر ویران کننده دوباره ممکن است بازگردد و دارو، واکسن برای بیماری ویروسی کرونا نداریم و به این ترتیب تا اطلاع بعدی باید فاصله‌گذاری اجتماعی و بهداشت فردی رعایت شود چراکه براساس آمار مجموع ظرفیت تولید واکسن انفلوانزا ۱۵۰ میلیون دز سالانه در دنیا است که خیلی خوشبینانه اگر بخواهند افزایش دهند به ۲۵۰میلیون دز می‌رسد.

معاون وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی گفت: بسیاری از مشاغل از جمله راننده‌ها باید درا جتماع حضور یابند و ۶۰درصد مغاز‌های کشور استیجاری است بنابراین در صورت فعالیت باید رعایت فاصله گذاری اجتماعی و بهداشت فردی مورد تاکید باشد.

او اضافه کرد: اساتید دانشگاه صنعتی شریف پیش‌بینی ۱۹هزار کشته دراثر شیوع بیماری کرونا داشتند که با تدابیر اتخاذ شده در شهر‌های مختلف امروز شاهد آمار پایینی هستیم.

حریرچی گفت: این بیماری هزینه‌براست بنابراین باید ابتدا تست‌های لازم را در اولویت برای تشخیص بیماری داشت چراکه هزینه بستری با احتساب تامین وسایل حفاظتی هر بیمار کرونایی اکنون ۷۰۰هزار تومان برای مراکز درمانی تمام می‌شود.

وی، استان‌های فارس و کهکیلویه و بویراحمد را استان‌های موفق در مهار کرونا خواند و گفت: این استان‌ها به واسطه تست‌های بالای تشخیص بیماری کرونا توانسته‌اند به موفقیت‌های چشمگیری دست یابند.

حریرچی گفت: همچنان به رعایت فاصله گذاری اجتماعی و بهداشت فردی تاکید می‌شود چراکه یک فرد بدون علامت افراد بسیاری را مبتلا می‌کند.
 
منبع: ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->