اعمال قانون و سامان‌دهی موتورسیکلت‌ها در پیاده‌رو‌های منتهی به حرم امام‌رضا(ع) برگزاری دومین دوره مسابقات موشک آبی با مشارکت گسترده دانش‌آموزان مشهدی + فیلم درباره حسین‌آقاخان خزاعی که نخستین فرمانده لشکر خراسان است | میرپنج شرق سهم فضای سبز مشهد و کاشت چمن از مصرف آب چقدر است؟ | کاشتن یا نکاشتن؟ رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای اسلامی شهر مشهد: حفظ بافت‌های تاریخی برای احیای هویت تاریخی مشهدالرضا(ع) یکی از ضرورت‌هاست رئیس کمیسیون شهرسازی شورای اسلامی شهر مشهد: جلب توجه بخش خصوصی به سرمایه‌گذاری در زمینه حفظ خانه‌های تاریخی ارزشمند است برگزاری نشست هماهنگی کنگره ۱۸ هزار شهید دفاع مقدس خراسان رضوی فرهمندی: شورای ششم اهتمام ویژه‌ای به انعقاد قرارداد فاز دو خط ۳ مترو مشهد دارد شناسایی ۵۶۰ هزار خودروی متخلف فاقد معاینه‌فنی در مشهد از ابتدای سال ۱۴۰۴ هوای کلانشهر مشهد امروز در شرایط پاک قرار دارد (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) شهردار مشهد مقدس خبر داد: بهره‌برداری از ایستگاه نهایی خط دو متروی مشهد در روز میلاد حضرت فاطمه معصومه(س) + فیلم مدیر حوزه علمیه خراسان: عملیات خط سه مترو مشهد اقدامی فوق‌العاده است ترافیک پرحجم در میدان شهدا، بزرگراه بسیج و طول خیابان احمدآباد مشهد (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) عضو شورای اسلامی شهر مشهد: ایستگاه مترو میدان شهدا بزرگ‌ترین ایستگاه خاورمیانه است + عکس مشهد به مناسبت روز جهانی هموفیلی قرمز می‌شود توضیحات سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد در رابطه با استفاده کافی‌شاپ‌ها از معابر عمومی ضرورت کنترل ساخت‌وساز در حریم کال‌ها و مسیل‌ها بدهی دولت به شهرداری مشهد در مسیر تسویه پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۲۷ فروردین ۱۴۰۴) | بارش‌های رگباری در روزهای پنجشنبه و جمعه اعمال تخفیف ۷۰ درصدی برای کاربران دوچرخه‌های اشتراکی بایدو از امروز (۲۷ فروردین ۱۴۰۴) نگاهی به پرونده پرفراز‌و‌نشیب حفظ سنگ‌نگاره‌های ثبت‌ملی‌شده شاندیز | زور وکیل و وزیر هم به معدن دیزدر نرسید! + فیلم
سرخط خبرها

پنج دغدغه مردمی در سامانه ۱۳۷ شهرداری مشهد

  • کد خبر: ۲۵۴۸۱
  • ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۳:۴۶
  • ۱
پنج دغدغه مردمی در سامانه ۱۳۷ شهرداری مشهد
نظارت بر ساخت و سازها، توسعه و نگهداری فضای سبز، مرمت و روکش آسفالت، رفت و روب و نظافت معابر و سد معبر به عنوان درخواست پرتکرار مردمی ۱۳۷ در سال ۹۸ شناخته شد.

به گزارش شهرآرانیوز، سرپرست اداره ارتباطات مردمی شهرداری مشهد با اعلام این خبر افزود: رفع سد معبر، با تماس ۱۱ هزار و ۵۹ شهروند، در رتبه پنجمین درخواست پرتکرار مردمی سال ۹۸ مرکز ارتباطات مردمی ۱۳۷ قرار گرفت.


احمد رمضانی فرخد خاطرنشان کرد: بعد از موضوعات نظارت بر ساخت و سازها، توسعه و نگهداری فضای سبز، مرمت و روکش آسفالت، رفت و روب و نظافت معابر، موضوع سد معبر با تماس ۱۱ هزار و ۵۹ شهروند، به عنوان پنجمین درخواست پرتکرار مردمی ۱۳۷ در سال ۹۸ شناخته شد که درخواست‌های شهروندان در این حوزه نیز جهت حل مشکل به حوزه‌های مربوطه در شهرداری ارجاع شده است.


وی با اشاره به اینکه با نگاهی به تعداد درخواست‌های شهروندان در حوزه سد معبر در سال ۹۷ نسبت به سال ۹۸، شاهد بهبود دو پله‌ای در این حوزه هستیم، گفت: در سال ۹۷، سد معبر با دارا بودن ۱۱ هزار و ۸۴۲ درخواست قابل پیگیری، سومین درخواست پرتکرار شهروندان از مدیریت شهری بوده است که ۸۶ درصد از این درخواست‌های شهروندان، رفع مشکل شده و ۱۰ درصد درخواست‌ها نیز مربوط به سایر ارگان‌ها بود که این مهم در سال ۹۸ و با کاهش ۷ درصدی تعداد پیام‌های قابل پیگیری، به رتبه پنجم درخواست‌های مردمی رسیده است که نشان از کاهش سد معبر در معابر مشهد در پی اقدامات مدیریت شهری دارد.


سرپرست اداره ارتباطات مردمی شهرداری مشهد با بیان این مطلب که ۷۸ درصد از درخواست‌های سد معبری شهروندان در سال ۹۸، به نتیجه رسیده و ۲۱ درصد از درخواست‌ها نیز به علت اینکه در حوزه سایر ارگان‌ها بوده، قابلیت انجام نداشته است، اظهار کرد: وجود مانع در معابر، وجود دستفروش، گاری، بساطی و وانت در معابر، درخواست جریمه اشغال معابر و همچنین سد معبر اصناف، پرتکرارترین مواردی است که شهروندان در تماس با ۱۳۷، درخواست رفع آن را توسط شهرداری داشته اند.


رمضانی فرخد گفت: مناطق ۲، ۱۰، ۳، یک و ۹، به ترتیب دارای بیشترین تعداد درخواست مردمی در حوزه رفع سد معبر در سال ۹۸ بوده اند که مناطق ۱۰، ۲، ۳، ۹ و یک، به ترتیب توانسته اند بیشترین مشکلات شهروندان را در این خصوص حل نمایند.


وی افزود: بخشی از شهروندان نیز سوالاتی جهت دریافت اقلام جمع آوری شده توسط واحد سد معبر، سد معبر خودرو در حال تخلیه بار و مصالح، سد معبر داخل مجتمع‌های مسکونی و پاساژ‌ها و ... داشتند که در لحظه تماس، توسط کارشناسان این مرکز راهنمایی و پاسخگویی شدند.  

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
پاکزاد
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۱۶ - ۱۳۹۹/۰۵/۳۱
0
1
ازمسولین شهرداری مشهد که در جهت پیام شهر مشهد شهر هوشمند زحمات بسیار زیادی کشیده اند تقاضامندم بخاطر رسیدن به رویای شهر هوشمند نسبت به تغییر باکسهای فعلی وقدیمی زباله که موجب جمع شدن حشرات وبوی تعفن در فضای شهر شده استفاده از باکسهای هیدرولیکی و زمینی مثل شهر تبریز را مد نظر قراردهند تا به پاکیزکی وبهداشت شهر کمک شایانی بنمایند باسپاس
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->