ارسال ۵۰۰اثر به جشنواره ادبی داستان کوتاه «هشت» در مشهد علیرضا خمسه به «استخر» سروش صحت پیوست برگزاری نخستین نشست فعالان سینمای خراسان رضوی در مشهد تمام مهربانی‌های یار مهربان تصویرگر آواز‌های آبی شهر | یادی از استاد علی‌اکبر زرین‌مهر نقاش فقید مشهدی هم‌زمان با سالروز درگذشتش ماجرای تخلص استاد شهریار در مسابقه تلویزیونی «دونقطه» + فیلم گنجینه ای از هنر ناب ایرانی در حرم رضوی | گذری به موزه تخصصی فرش آستان قدس رضوی روایتی طنزآمیز از روابط انسانی | گزارشی از اکران مردمی فیلم «ناجورها» در مشهد پرتره «سیدحسن حسینی»، شاعر برجسته، روی آنتن تلویزیون + زمان پخش زوربا، یک مرد رها | معرفی کتاب «زوربای یونانی» به بهانه انتشار کتاب صوتی‌اش مدیرعامل مؤسسه فرهنگی شهرآرا: حمایت شهرآرا از سینما برای گرم‌ترشدن بازار هنر مشهد است + فیلم «جیمی کیمل» مجری مشهور تلویزیون اخراج شد سواد رسانه‌ای؛ سپر دفاعی در جنگ نوین حماسه در غزل | فردوسی چه تأثیراتی بر شهریار گذاشته است؟ رائد فریدزاده: حمایت از پروژه‌های سینمایی استانی باید هدفمند و بلندمدت باشد + فیلم لغو اجرا‌های محسن یگانه در گرگان + علت مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی: ظرفیت هنری استان نیازمند ایجاد زیرساخت‌های لازم است پایان بخش اجرایی جشنواره هجدهم موسیقی جوان رمان «جایی برای دفن مردگان نیست» در کتابفروشی‌ها
سرخط خبرها
انتشار مسترکلاس‌های کارگردان ایرانی:

حالا همه می‌توانند سر درس کیارستمی بنشینند

  • کد خبر: ۲۵۴۸۸
  • ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۴:۳۷
حالا همه می‌توانند سر درس کیارستمی بنشینند
به دلیل شیوع ویروس کرونا و شرایط قرنطینه مرکز هنری «واکر» مسترکلاس‌های خود را با حضور بزرگان سینما از جمله عباس کیارستمی کارگردان سینمای ایران در اختیار عموم مردم قرار داده است.

 

به گزارش شهرآرانیوز، به دلیل شیوع ویروس کرونا و شرایط قرنطینه مرکز هنری «واکر» مسترکلاس‌های خود را با حضور بزرگان سینما از جمله عباس کیارستمی کارگردان سینمای ایران در اختیار عموم مردم قرار داده است.

بنا بر گزارش فیلم‌استیج، مرکز هنری واکر واقع در مینیاپولیس که میزبان برگزاری مسترکلاس‌هایی با حضور بزرگان سینما از سال ۱۹۹۰ بوده است، به دلیل ویروس کرونا به سراغ آرشیوهایش رفت تا این گنجینه را در اختیار عموم قرار دهد.

آرشیو این مسترکلاس‌ها که پیش از این هرگز دیده نشده‌اند، شامل کلاس‌هایی با حضور عباس کیارستمی کارگردان سینمای ایران، انیس واردا فیلمساز فقید فرانسوی، اسپایک لی کارگردان آمریکایی، ورنر هرتسوگ، کارگردان آلمانی، راجر ایبرت منتقد فقید سینما، جین کمپیون و جیم جارموش است.

گفت‌وگوی تازه‌ای با بونگ جون‌هو کارگردان کره‌ای تنها چند روز پس از آنکه با فیلم انگل در اسکار تاریخ‌ساز شد و نیز گفت‌وگوهایی با لئوس کاراکس، آپیتاچپونگ ویراستاکول، استن برکج و چهره‌های برجسته دیگر نیز در این مجموعه موجود است.

این مجموعه برای آن‌هایی که به دنبال بهترین آموزش فیلم‌سازی از سوی شماری از برترین فیلم‌سازان معاصر هستند، بهترین مرجع به شمار می‌رود و همچنین فایل صوتی مربوط به عباس کیارستمی شامل گفت‌‌وگوی او با ریچارد پنا، برنامه‌ساز آمریکایی، است. در این گفت‌گوی یک ساعت و ۲۷ دقیقه‌ای کیارستمی ابتدا به زبان انگلیسی صحبت کرده و گفته است ترجیح می‌دهد فارسی صحبت کند و سخنان او به انگلیسی ترجمه شود.

وی گفت‌‌و‌گویش را با یادی از نخستین تجربه سینمایی خود شروع کرده و گفته است نخستین فیلمی که وی دید از متروگلدوین مایر بود و نخستین تصویر، شیری بود که غرش می‌کرد (تصویر لوگوی کمپانی) وقتی ۱۰ سال داشت، باعت شد او بترسد و دست خواهرش را در دست بگیرد و در پاسخ به سوال‌های پنا درباره نسل‌های مختلف فیلم‌سازی در ایران صحبت کرده و به نسل چهارم که آن را نسل خودش نامیده رسیده است و درباره ساخت فیلم‌های مختلفش از جمله «خانه دوست کجاست» صحبت کرده است.

منبع: ایرنا

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->