تکلیف آیفون‌های ۱۸ از آب گرفته‌شده در خلیج فارس چیست؟ ثبات در بازار گوشت قرمز مشهد ثبات نسبی دینار عراق و نوسان قیمت ریال سعودی و افغانی افغانستان در مشهد (۲۵ مهر ۱۴۰۵) ریزش سنگین بازار سهام در شروع معاملات هفته (۲۵ مهر ۱۴۰۵) آجر نسوز نما چه کاربردی در ساخت و ساز دارد؟ (شرایط آب و هوایی مختلف) اجرای طرح «مسکن امید» برای خانه‌دار شدن خانوار‌های دهک‌های یک تا چهار درآمدی در خراسان رضوی خبر مهم مدیرعامل بورس کالا از راه‌اندازی «صندوق تضمین هرمز» | نخستین صندوق تضمین سهامی عام بزودی پذیره‌نویسی می‌شود نیویورک تایمز: محبوب‌ترین میوه آمریکا زیر فشار جنگ با ایران شارژ کالابرگ برای گروه جدید از امروز (۲۵ مهر ۱۴۰۵) | آیا مبلغ کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات اقدام جدید واشینگتن برای مدیریت ذخایر استراتژیک | درخواست تبادل ۱۷ میلیون بشکه نفت (۲۵ مهر ۱۴۰۵) فشار تورم در آمریکا، قیمت طلا را تحت تاثیر قرار داد (۲۵ مهر ۱۴۰۵) جهش بی‌سابقه نفت به بالاترین سطح ۵ ماه اخیر (۲۵ مهر ۱۴۰۵) تمدید مهلت ثبت درخواست افزایش اعتبار کالابرگ + جزییات (۲۴ مهر ۱۴۰۵) هر ایرانی در سال ۱۵ کیلوگرم تخم‌مرغ مصرف می‌کند پیش‌بینی قیمت دلار، طلا و سکه در روز شنبه (۲۵ مهر ۱۴۰۵) فردا شنبه (۲۵ مهر ۱۴۰۵) کالابرگ این گروه‌ها شارژ می‌شود مجوز بانک صادرات در لبنان لغو شد پرداخت رفاهیات کارمندان دولت در کیف پول الکترونیک آغاز می‌شود منتظر افزایش قیمت مس باشیم؟ | معدن مس «زیجین» چین به‌دلیل کمبود سوخت تعطیل شد بررسی عملکرد صندوق‌های سهامی اهرمی در هفته منتهی به ۲۳ مهر ۱۴۰۵ | جهش در صدر بازدهی هفتگی و ورود ۱.۲ همت پول حقیقی بازگشایی موقت کارت‌های بازرگانی واحدهای تولیدی صادرات محور روسیه: ارسال گازوئیل به آمریکا طی ۲ تا ۳ هفته امکان پذیر است ترمز هوش مصنوعی کشیده شد؟ | ریزش سهام شرکت‌های هوش مصنوعی در بازارهای جهانی اقبال فعالان بورس به پناهگاه سرمایه | ورود ۱۹.۴ همت نقدینگی به صندوق‌های درآمد ثابت از ۱۸ تا ۲۲ مهر ۱۴۰۵ +جزئیات افزایش ۹ درصدی صادرات گاز ایران به ترکیه در مرداد ۱۴۰۵ تاخت‌وتاز دلار در بازار موبایل | از میان‌رده‌های پرطرفدار سامسونگ تا آیفون ۴۴۳ میلیونی (۲۳ مهر ۱۴۰۵) دست‌دوم‌ها در بازار لوازم خانگی، الگوی خرید خانوارها را تغییر داد شکاف میلیاردی قیمت خودرو از کارخانه تا بازار (۲۳ مهر ۱۴۰۵) + جدول
سرخط خبرها

افزایش ۱۹ تا ۴۷ میلیون تومانی خودروهای «مدیران خودرو» در یک ماه

  • کد خبر: ۲۵۷۷۵
  • ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۰۸:۲۲
افزایش ۱۹ تا ۴۷ میلیون تومانی خودروهای «مدیران خودرو» در یک ماه
در حالی که تا کمتر از یک هفته گذشته محصولات مدیران‌خودرو با قیمت‌های فروردین‌ماه به فروش می‌رسید، اما به‌تازگی این شرکت برای محصولات خود قیمت‌های جدیدی لحاظ کرده و آن‌ها را با افزایش بین ۱۹ تا ۴۷ میلیون تومانی عرضه می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز، هنوز یک هفته از گزارش افزایش قیمت محصولات مدیران‌خودرو نگذشته که مجدد این شرکت در فهرست قیمت فروش محصولات خود برای اردیبهشت‌ماه، افزایش قیمت‌های قابل توجهی لحاظ کرده است.

تا روز انتشار گزارش (چهارشنبه) در رابطه با افزایش قیمت‌ محصولات شرکت مدیران‌خورو، محصولات آن با قیمت‌های فروردین ماه که البته آن نیز در مقایسه با قیمت‌های اسفند حدود ۴۳۶ هزار تومان افزایش داشت، عرضه می‌شد و شرکت نیز علت آن را افزایش ۴۶۳ هزار تومانی نرخ بیمه اعلام کرده بود، اما یک روز بعد از انتشار گزارش ایسنا، اطلاعیه جدید قیمتی محصولات این شرکت منتشر شد که در آن افزایش قیمت‌های قابل توجهی دیده می‌شود. 

در شرایطی که ناشی از شیوع کرونا اقتصاد نه‌تنها کشور ما بلکه همه دنیا دچار آسیب شده است، برخی شرکت‌ها گویا فقط به سود خود می‌اندیشند. حتی پرونده‌دار و تعزیراتی‌شدن در سال گذشته هم مانع سودجویی‌ها و افزایش قیمت‌های پیاپی این شرکت‌ها نشده است.

چند مثال از این افزایش قیمت در گروه محصولات MVM، بدین صورت است که در فهرست قیمتی جدید منتشر‌شده برای فروش اردیبهشت‌ماه، قیمت محصول MVM X۵۵ اتوماتیک اکسلنت اسپورت ۴۳۳ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان تعیین شده است؛ در حالی که این خودرو در فروردین ماه ۳۹۴ میلیون و ۱۶۳ هزار تومان قیمت داشته است و این یعنی افزایش قیمت ۳۹ میلیون و ۴۷۳ هزار تومانی در مدت یک ماه!

پس از آن، MVM X۳۳ اتوماتیک اسپرت ۳۳ میلیون و ۹۳۷ هزار تومان، MVM X۲۲ اتوماتیک اکسلنت اسپورت ۲۹ میلیون و ۳۷ هزار تومان و MVM ۳۱۵S دنده‌ای اکسلنت اسپرت ۱۹میلیون و ۷۳۷ هزار تومان افزایش قیمت داشته‌اند.

در گروه محصولات چری نیز بیشترین افزایش قیمت مربوط به خودرو تیگو ۷ است که با افزایش ۴۷ میلیون و ۴۳۷ هزار تومانی ظرف مدت یک ماه از ۴۷۳ میلیون و ۴۶۳ هزار تومان اکنون به ۵۲۰ میلیون و ۴۳۷ هزار تومان رسیده است. پس از آن آریزو ۶، ۴۱ میلیون و ۱۳۷ هزار تومان، تیگو ۵، ۳۵ میلیون و ۹۳۷ هزار تومان و آریزو ۵ دنده‌ای ۲۸ میلیون و ۶۷۰ هزار تومان افزایش قیمت داشته‌اند.

فهرست قیمتی محصولات مدیران خودرو در فروردین و اردیبهشت ماه امسال به شرح زیر است:

 

                                                     فروردین ماه:                                                                                                               اردیبهشت ماه:           

                                                                     

    

                                                  

                  

                        

  موضوع را دوباره از شرکت مدیران‌خودرو جویا شدیم تا مشخص شود پس از افزایش قیمت به دلیل افزایش نرخ بیمه، این بار چه دلیلی برای افزایش قیمت‌ها آن هم تا ۴۷ میلیون تومان وجود دارد؟

دراین‌باره شرکت مدیران‌خودرو علت اصلی را افزایش نرخ ارز اعلام کرد و گفت: آخرین قیمت ارز خریداری شده ۱۳ هزار تومان بوده که اکنون به ۱۴ هزار تومان رسیده است؛ ضمن اینکه ارز نیمایی ۱۱ هزار و ۵۰۰ تومان بوده و اکنون نرخ آن ۱۴ هزار تومان است و این درحالی است که بخشی عمده‌ای از ارز مورد نیاز برای واردات هم از ارز آزاد تأمین می‌شود. علاوه براین هزینه‌های جاری نیز افزایش یافته و هزینه‌های سربار با افزایش قیمت‌ها شدید بالا رفته است. با توجه به اینکه خودرو باید با قیمت‌های جدید ارز و بخشی هم با ارز آزاد وارد شود، بنابراین مجبوریم قیمت محصولات را افزایش دهیم تا بتوانیم به کار خود ادامه دهیم.

این شرکت در پاسخ به این سؤال ایسنا مبنی براینکه هزینه تمام شده این خودروها فعلا با همان ارزهای سابق و ارز تهیه شده از چندین ماه گذشته برای فروش محاسبه می‌شود، پس نباید با قیمت ارز جدید که ۱۰۰۰ تومان افزایش داشته، یک‌باره قیمت خودروها ۴۷ میلیون تومان گران شود اعلام کرد: با ارز ۱۳ هزار تومانی خودرو آورده‌ایم، اما باید با ارز ۱۴ هزار تومانی مجدد وارد کنیم!

منبع: ایسنا

 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
Start Google Analytics Code <-- End Google Analytics Code -->