تصویب نوزدهمین بسته تحریمی اروپا علیه روسیه پیشنهاد دبیرکل حزب مردم سالاری به پزشکیان: با ترامپ ملاقات کنید آیت‌الله علم‌الهدی: هوشیاری و بیداری مردم، کلید حفظ استقلال و عزت کشور است | مسئولان نظام مجری فرمایشات رهبری هستند عملیات ضدصهیونیستی در قدس اشغالی (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) وزارت خزانه‌داری آمریکا برای کمک به سوریه وعده داد نقص فنی برای هلیکوپتر حامل ترامپ در سفر به انگلیس ترامپ به اظهارات نامزد شهردار نیویورک درباره بازداشت نتانیاهو واکنش نشان داد آمریکا به قطع بودجه آژانس برای فشار به ایران تهدید کرد ماکرون: اسرائیل در حال نابودکردن تصویر خود در نگاه افکار عمومی جهان است رهبر کره شمالی بر آزمایش تسلیحات بدون سرنشین نظارت کرد شهادت ۵۰ فلسطینی دیگر در غزه (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) ترامپ کمک‌های نظامی به تایوان را متوقف کرد اردوغان: رژیم صهیونیستی ثبات منطقه را به خطر می‌اندازد روایت عراقچی از طرح پیشنهادی ایران به اروپا | راهی برای حرکت به جلو وجود دارد اعمال فشار آمریکا برای جلوگیری از تصویب قطعنامه ایران، روسیه و چین قطعنامه شورای امنیت درباره غزه بازهم توسط آمریکا وتو شد | الجزایر: مردم غزه ما را ببخشید(۲۷ شهریور ۱۴۰۴) اعتراف ارتش اسرائیل به هلاکت ۴ نظامی خود در غزه سردار رادان: دشمن صهیونیستی در جنگ ۱۲ روزه دچار اشتباه استراتژیک شده بود حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) رئیس جمهور: شهریار، شاعر زندگی بود ایروانی: ایران به حمایت از مردم سوریه ادامه خواهد داد | هرگونه تلاش برای تحمیل تجزیه سوریه، غیرقابل قبول است شورای امنیت سازمان ملل فردا جمعه درباره قطعنامه علیه ایران رای‌گیری می‌کند (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) حمله انتحاری داعش در پاکستان ۴ کشته برجای گذاشت (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) القسام: غزه به گورستان نظامیان اسرائیلی تبدیل خواهد شد ماکرون: فعال‌سازی مکانیسم ماشه علیه ایران قطعی است ترامپ: با تصمیم لندن برای شناسایی کشور مستقل فلسطین مخالفم | از پوتین ناامید شدم حملۀ پهپادی اوکراین به به تاسیسات نفتی گازپروم در «باشقیرستان» روسیه + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

ارائه گزارش منابع و مصارف ارزی کشور / ضرورت بازگشت ارزهای صادراتی

  • کد خبر: ۲۵۹۳۷
  • ۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۲:۴۹
ارائه گزارش منابع و مصارف ارزی کشور / ضرورت بازگشت ارزهای صادراتی
رئیس جمهور بر اجرای سیاست تشویق صادرات و همچنین ضرورت بازگشت ارزهای صادراتی به چرخه اقتصاد کشور و استفاده از آن برای تأمین نیازهای وارداتی و تولیدی تأکید کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، در صدوسی‌و‌چهارمین جلسه ستاد اقتصادی دولت که به ریاست حجت‌الاسلام و المسلمین حسن روحانی و با حضور دیگر اعضا تشکیل شد، رئیس کل بانک مرکزی گزارشی از منابع و مصارف ارزی کشور و پیش‌بینی روند سال جاری ارائه کرد.

براساس این گزارش عبدالناصر همتی روند تأمین ارز کالاهای اساسی و ضروری تولید کشور براساس برنامه تنظیمی ادامه دارد.

در این جلسه همچنین فرهاد دژپسند، وزیر امور اقتصادی و دارایی، از اقدامات انجام شده برای آزادسازی سهام عدالت گزارش داد.

رئیس جمهور در این زمینه نیز بر ضرورت فراهم آمدن سهولت کافی برای دارندگان سهام جهت استفاده از دارایی‌ سهام خود در جهت قابلیت مبادله سهام، تشویق شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی به حضور در بازار بورس را خواستار شد.

در این جلسه همچنین وضعیت بازار بورس و عرضه سهام‌های مربوط به شرکت‌های دولتی به بخش عمومی بررسی شد.

منبع: پایگاه اطلاع‌رسانی ریاست جمهوری

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->