سعید آقاخانی با یک سریال معمایی به نمایش خانگی می‌آید معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی: هنر مقوله‌ای سیاست‌پذیر نیست یادی از مرحوم حسن لاهوتی، مترجم و مولوی‌پژوه | همراز عیاران جهان قند است «پاتریک ویلسن» و «خاویر باردم» در فیلم تنگه وحشت سفر علمی جمعی از دانشجویان دانشگاه‌های هند به مشهد مریم سعادت مهمان برنامه ۱۰۰۱ محسن کیایی می‌شود مروری بر سریال‌های نوستالژیک پرمخاطب تلویزیون فیلم جیمز باند جدید ساخته می‌شود؟ رکوردشکنی تماشاخانه مایان با اجرای دو نمایش در سال ۱۴۰۳ زمان پخش مسابقه مردان آهنین از شبکه‌های سیما اختلافات بر سر سریال «معاویه» بالا گرفت سعید آقاخانی با سریال ۴۷، به شبکه خانگی می‌آید سریال نیش با حضور پژمان جمشیدی و سام درخشانی در شبکه نمایش خانگی آرزوی ساخت فیلمی درباره فرهنگ و تاریخ مشهد دارم نقشی متفاوت از امین حیایی در فیلم کوکتل‌مولوتف + پوستر صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۱۶ اسفند ۱۴۰۳ گفت‌و‌گو باحسن آخوندپور، فیلم ساز مشهدی سینما و تلویزیون کشور | می‌خواهم اثری جهانی از شاهنامه بسازم کتاب شفای الهامات منتشر شد
سرخط خبرها
جعفر توزنده‌جانی:

فعالیت‌های انجمن نویسندگان حوزه کودک و نوجوان آنلاین می‌شود

  • کد خبر: ۲۵۹۴۹
  • ۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۴:۴۰
جعفر توزنده‌جانی گفت: «پیگیر هستیم راهکارهای مناسبی را برای پیشبرد فعالیت‌های انجمن نویسندگان کودک و نوجوان در فضای مجازی پیدا کنیم.»

به گزارش شهرآرانیوز؛ جعفر توزنده‌جانی، نویسنده و عضو هیئت مدیره انجمن نویسندگان کودک و نوجوان، با این توضیح که با توجه به همه‌گیری کرونا انجمن فعالیت حضوری ندارد، گفته است: «جلسات هیئت مدیره نیز به صورت آنلاین برگزار می‌شود. پیگیر هستیم در این شرایط از فضای مجازی برای پیشبرد برنامه‌ها استفاده کنیم. قرار گذاشتیم گروهی تشکیل شود تا راهکارهای مناسبی را برای استفاده از فضای مجازی در انجمن در اختیارمان قرار دهد. در تلاشیم کلاس‌ها و کارگاه‌های انجمن متشکل از کارگاه داستان نوجوان، کارگاه رمان نوجوان، کارگاه نقد و داستان کودک در فضای مجازی ادامه پیدا کند.»

توزنده‌جانی ادامه داد: «بخشی از معاش بسیاری از دوستان نویسنده از طریق نوشتن تأمین می‌شود. آن‌ها با ناشران کار می‌کردند و فعالیت داشتند؛ ولی با توجه به شرایط و اوضاع امکان چاپ آثارشان نیست و ناشران اثری را برای چاپ نمی‌پذیرند. این موضوع خواه‌ناخواه بر زندگی آنان تأثیر می‌گذارد. در همین راستا هیئت‌ مدیره به این نتیجه رسید در نامه‌ای به وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی درخواست کند به نویسندگان نیز بیمه بیکاری تعلق بگیرد. در نامه اشاره کردیم که تعدادی زیادی از نویسندگان عضو صندوق اعتباری هنر هستند و حق بیمه خود را پرداخت می‌کنند و می‌توانند از مزایای این بیمه بهره‌مند شوند.»

منبع: هنرآنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->