قوه قضائیه: جزئیات عفو معیاری ۱۴۰۴ اعلام شد خضریان: دولت‌های عضو NPT حق توسعه انرژی صلح‌آمیز هسته‌ای را دارند |  گروسی صلاحیت دبیرکلی سازمان ملل را ندارد هیئت بلندپایه روسیه وارد دمشق شد رئیس کمیسیون امنیت ملی با عراقچی دیدار کرد وزیر خارجه مصر با همتایان آلمانی و ایتالیایی خود درباره موضوع هسته‌ای ایران رایزنی کرد آیت‌الله علم‌الهدی تاکید کرد: لزوم استفاده از ظرفیت‌های علمی بانوان | ایجاد جریان «نخبه‌پروری» در جامعه الزهرا (س) رئیس جمهور: مشکلات ما حل خواهند شد دبیرکل مجمع جهانی بیداری اسلامی: مقابله با جنایات صهیونیست‌ها نیازمند گام‌های عملی و قدرتمند است به مناسبت ولادت پیامبر اسلام و امام جعفر صادق (ع)، رهبرمعظم انقلاب با شرایط عفو محکومان دادگاه‌ها موافقت کردند قالیباف: مجلس و دولت برای حل مشکلات اقتصادی کشور اجماع دارند عراقچی و عبدالعاطی در قاهره دیدار کردند (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) وزارت بهداشت غزه: شمار شهدای جنگ به ۶۴ هزار و ۶۰۵ نفر رسید اژه‌ای: تولید، امنیت سرمایه‌گذاری و معیشت مردم اولویت‌های کشور است عراقچی با گروسی دیدار می‌کند | احتمال توافق ایران با آژانس (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) المیادین: بحث شورای حکام آژانس درباره ایران به فردا موکول شد (۱۹ شهریور ۱۴۰۴) بقائی اهداف سفر عراقچی به قاهره را تشریح کرد بروکسل برای پیوستن اوکراین در اتحادیه اروپا بازهم شرط گذاشت نیکولاس مادورو: هدف آمریکا از تنش‌زایی در کارائیب ذخایر انرژی ونزوئلاست اجازه رهبر انقلاب برای پرداخت بخشی از خمس به مردم مظلوم غزه ولایتی: رژیم صهیونیستی جنگی تمام عیار علیه انسانیت، تمدن و آینده به راه انداخته است عراقچی سه‌شنبه شب به تونس می‌رود رئیس مجلس درباره جلسه مجلس با پزشکیان توضیح می‌دهد رهبر انقلاب با تمدید مسئولیت دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی موافقت کردند عراقچی به قاهره رسید عارف از برخورد قاطع دولت با گران‌فروشی یا احتکار مرغ خبرداد | باید صدای واحدی در مبارزه با فساد داشته باشیم پزشکیان در گفت‌وگوی تلفنی با مادورو بر حمایت از تمامیت ارضی و ملت ونزوئلا تاکید کرد رهبرمعظم انقلاب دبیرکل مجمع جهانی اهل‌بیت علیهم‌السلام منصوب کردند
سرخط خبرها

جزئیات طرح پیشنهادی تعطیلی پنجشنبه‌ها از زبان معاون وزیر کشور

  • کد خبر: ۲۶۰۹۸
  • ۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۲۳:۰۷
جزئیات طرح پیشنهادی تعطیلی پنجشنبه‌ها از زبان معاون وزیر کشور
معاون عمران و توسعه امور شهری و روستایی وزیر کشور و رئیس سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور تعطیلی پنجشنبه‌ها را فرصتی برای برنامه‌ریزی سفر به‌ویژه در مقاصد گردشگری با مسافت‌های کوتاه دانست.

به گزارش شهرآرانیوز، «مهدی جمالی‌نژاد» به اهمیت سامان‌دهی تعطیلات به عنوان یکی از موضوعات حیاتی در کشور اشاره و اظهار کرد: به نظر می‌رسد وجود تعطیلات منسجم دو روز در هفته برای کشور نتایج مثبت اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی قابل توجهی را به همراه داشته باشد و این اقدام از سوی دولت می‌تواند به افزایش بهره‌وری کارکنان و همچنین رونق‌بخشیدن به حوزه گردشگری به ویژه از نوع درون‌استانی و استان‌گردی منجر شود.

وی با بیان این که در شرایط فعلی کشور، فراهم‌کردن زمینه‌هایی برای جبران خسارات ناشی از شیوع ویروس کرونا با تعریف مکانیزم‌های اثربخش یکی از ابزار‌های اساسی برای رونق‌بخشی به حوزه گردشگری است، گفت: در این زمینه تعطیلی پنجشنبه‌ها می‌تواند فرصت مناسبی را برای شهروندان به منظور برنامه‌ریزی سفر به‌ویژه در مقاصد گردشگری با مسافت‌های کوتاه را فراهم کند.

معاون عمران و توسعه امور شهری و روستایی وزیر کشور و رئیس سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور که شهردار بودن جهان‌شهر‌های یزد و اصفهان را در کارنامه خود دارد، اضافه کرد: در این زمینه، تعریف نقاط هدف برای سفر و شهر‌های مقصد گردشگری از جمله در استان‌های فارس، یزد و اصفهان که به عنوان مثلث طلایی گردشگری هم شهرت یافته‌اند، می‎تواند راهگشا باشد و بخشی از خسارات این صنعت را در دوران پساکرونا جبران کند.

وی با بیان اینکه وجود جاذبه‌های طبیعی و تاریخی فراوان در کشور و مسافت بین استان‌های مثلث طلایی گردشگری شرایط سفر را برای شهروندان این استان‌ها فراهم می‌کند، گفت: قطعا این اقدام با افزایش سفر‌ها و ایجاد شادابی و نشاط اجتماعی رابطه‌ای مستقیم دارد و اثرات مثبتی بر رونق‌بخشی گردشگری ایفا خواهد کرد.

این مسئول، گردشگری را یکی از حوزه‌های مهم و بسیار متضرر از شیوع ویروس کرونا ویروس در کشور برشمرد و گفت: به دلیل هم‌زمانی همه‌گیری کرونا با تعطیلات نوروز، کاهش بیش از ۵۰ درصدی سفر‌ها در نوروز سال‌جاری منجر شد تا گردشگری بسیار از این رخداد متضرر شود و فعالان این حوزه را در شرایط کرونایی و پس از آن در مباحثی مانند بیمه، مالیات و تسهیلات اخذ شده و سایر موارد مشابه نیازمند حمایت جدی کند.

معاون وزیر کشور با تأکید بر اینکه با‌توجه‌به سیاست‌های دولت مبنی بر حمایت از اقشار و صنوف آسیب‌دیده و راهبرد‌های کلان در جهت حمایت از صنعت گردشگری است، پیشنهاد کرد: کمک دولت به صورت وام‌های کم‌بهره برای رونق بخشی به فعالان این بخش محرک فعالیت گردشگری قلمداد می‌شود، تهیه بسته سفر‌های ارزان‌قیمت برای مردم و پیشنهاد آن برای رونق بخشی و تحرک در بخش گردشگری هم می‌تواند با ابزار پرداخت یارانه‌های هدفمند تکمیل و اجرایی شود.

وی افزود: پیش‌اندیشی و مشارکت فعال ذی‌نفعان بخش گردشگری در سطح استان‌ها و شهرستان‌ها برای تهیه برنامه‌های ویژه توسعه گردشگری و برگزاری نشست‌های کارشناسی برای ایجاد هماهنگی و هم افزایی در این زمینه و با هدف جبران خسارات وارده به فعالان گردشگری با اولویت قراردادن بازگشایی فضا‌های اقامتی و گردشگری باید با مالکان بخش خصوصی باشد و سپس از ظرفیت‌های زیرساخت‌هایی با مالکیت دولتی بهره‌برداری شود.

جمالی‌نژاد با تأکید بر لزوم توجه به حوزه مشاغل غیررسمی بخش گردشگری و هم‌سویی این بخش با صنایع دستی به عنوان بخش مکمل، خاطرنشان کرد: کاربرگ‌های دارای تخفیفات ویژه و نیم‌بها برای کارمندان و بازنشستگان برای استفاده از هتل‌ها و مراکز تفریحی نیز می‌تواند اقدامی مؤثر دراین‌باره به شمار رود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->