تعداد شرکت‌کنندگان آزمون‌های المپیاد به ۸۷ هزار نفر رسید صندوق بازنشستگی کشوری: مشکل فنی موجب تاخیر در صدور فیش حقوق بازنشستگان شد | دسترسی تا ساعاتی دیگر دستگیری اعضای باند پلیس‌های قلابی در تهران سانحه رانندگی در مشهد منجر به فوت ۳ عابر پیاده شد (۷ مرداد ۱۴۰۴) مسئول دانشگاه فرهنگیان خراسان رضوی: بیش از ۵ هزار داوطلب معلمی در انتظار پذیرش هستند زندگی دوباره ۵ محکوم به قصاص در ندامتگاه قزلحصار درخواست فوری هلال‌احمر ایران برای تسهیل دسترسی بشردوستانه به غزه سلامت دانش‌آموزان در اولویت سرویس‌های مدارس پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۷ مرداد ۱۴۰۴) | ماندگاری هوای گرم تا فردا گفت و گو با زنی که شوهرش را خفه کرد، دوش گرفت و خوابید | با جمع کردن ضایعات، خرج مواد شوهرم را می دادم هزینه‌های میلیاردی هم دریاچه ارومیه را نجات نداد پیش‌نویس تفاهم‌نامه بین فدراسیون صنعت آب ایران و سازمان محیط زیست بررسی شد (۷ مرداد ۱۴۰۴) مارال‌های ارسباران پس از ۳۰ سال مراقبت رها شدند ویتامینی برای نجات مو، پوست و ناخن تدوین محتوای درسی جدید درمورد جنگ ۱۲ روزه از سال تحصیلی ۱۴۰۶ - ۱۴۰۵ زائران چگونه از ابتلا به بیماری وبا جلوگیری کنند؟ خودکفایی ایران در تولید مواد اولیه محصولات بهداشتی برنامه‌های درسی مدام به‌روزرسانی می‌شوند | آموزش‌های مجازی در دستورکار آموزش و پرورش پاسخ شرکت برق مشهد در خصوص قطع برق روز‌های جمعه | زمان‌بندی خاموشی‌ها تغییر نخواهد کرد لزوم حل مشکلات سرویس مدارس قبل از مهر ۱۴۰۴ آخرین وضعیت ذخایر شیرخشک‌های رژیمی | علت کمبود مقطعی آپتامیل پپتی چند راهکار درمانی برای دوری از آلزایمر در خانه نشستن طولانی‌مدت سلامت شما را تهدید می‌کند پیش‌بینی هواشناسی امروز (۷ مرداد ۱۴۰۴) | هشدار طوفان و باد شدید در ۸ استان آب مروارید و سرطان پلک از عوارض اشعه فرابنفش شیرین‌کننده‌ها ممکن است باعث بلوغ زودرس شوند دو بار اعدام برای قاتل سنگدل و هوسران در دو راهی مشهد-طرقبه | هشدار: خواندن این خبر برای افراد زیر ۱۸ سال و بیماران قلبی توصیه نمی‌شود درخشش ۴ مدال نقره و برنز بر گردن تیم دانش‌آموزی ایران در المپیاد جهانی اقتصاد آتش‌سوزی در نخلستان‌های روستای رُمیله آبادان مهار شد (۶ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

زلزله تهران ۲۰ پس لرزه داشت / هم‌زمانی زلزله با افزایش نیروی جزر و مدی

  • کد خبر: ۲۶۲۰۱
  • ۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۰۶:۳۷
زلزله تهران ۲۰ پس لرزه داشت / هم‌زمانی زلزله با افزایش نیروی جزر و مدی

به گزارش شهرآرانیوز، رئیس مرکز زلزله‌نگاری گفت: گسل مشا از گسل‌های بزرگ کشور است که زلزله‌هایی بزرگی را رقم زده است.

مرادی با بیان اینکه پس‌ لرزه ٣/٩ ریشتری را مردم دماوند آن را حس کردند گفت: روندی که می‌بینیم خوشبختانه پس لرزه‌های زیادی رخ داده است. روند پس لرزه‌ها کاهشی است، اما واقعا زلزله قابل پیش‌بینی نیست.

 وی گفت: تاکنون ۲۰ پس‌لرزه در تهران ثبت شده است. روند پس لرزه‌ها نزولی است. انتظار وقوع پس لرزه‌هایی با قدرت ۴ ریشتر را داشتیم. 

هم‌زمانی زلزله امشب با افزایش نیروی جزر و مدی

مدیر نقشه‌برداری دریایی و جزر و مدی سازمان نقشه‌برداری کشور نیز با اعلام هم‌زمانی زلزله امشب با پدیده sup گفت: پدیده ابر ماه وقتی اتفاق می‌افتد که ماه کامل و در نزدیک‌ترین فاصله از زمین است.

وی افزود: در این حالت نیروی جزر و مدی به حداکثر خود می‌رسد و ما امروز و امشب بالاترین مد و پایین‌ترین جزر را در آب‌های جنوب کشور داشتیم. توجه کنید که نیروی جزر و مد قوی‌ترین نیرویی است که به زمین وارد می‌شود و باعث دفورمیشن آن می‌شود؛ بنابراین می‌تواند به عنوان یک نیروی محرکه در فعال‌سازی نیروی ذخیره شده در گسل‌ها عمل کند.

منبع: کانال همشهری

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->