ارتباط پیشرفت سرطان پستان با مصرف روغن‌های پخت‌وپز استفاده بیش از حد از وسایل دیجیتال باعث اختلال خواب و افسردگی می‌شود راز «چاه شدادی» در معدن فیروزه نیشابور | نخستین بازخوانی یک گزارش دست‌اول از ۱۳۰ سال پیش سیر تا پیاز ورود به طبیعت در فصل بهار | چند واحد طبیعت گردی یادگاری‌های جدید روی آثار باستانی! عظیمی‌راد: پرونده تاثیر قطعی معدل در کنکور سراسری، به نفع کنکوری‌ها بسته شد بهترین زمان غذا خوردن برای ورزش؛ قبل، حین یا بعد؟ مستمری مددجویان کمیته امداد و بهزیستی واریز شد (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) پاسخ‌های رئیس سازمان نظام پزشکی مشهد به مشکلات مردمی | از تبانی پزشک و آزمایشگاه تا زمان ویزیت هر بیمار کاهش ۳۰ درصدی بارش‌ها در ۱۸ استان کشور نسبت به آمار بلند مدت رمزگشایی از ۴۰۰ فقره سرقت توسط پلیس مشهد | دستگیری سارقان بام بازار‌ها پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) | احتمال انتقال هوای غبارآلود از ترکمنستان طی روز جمعه باقلا برای چه افرادی مضر است؟ دم‌نوش‌ها و نوشیدنی‌های گیاهی عالی برای هر زمان از روز بازنشستگان تأمین اجتماعی: شرایط دریافت وام ۵۰ میلیون تومانی را تسهیل کنید آیا گلودرد مداوم نشانه ابتلا به سرطان است؟ پیش‌بینی هواشناسی کشور (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) | ۲ سامانه بارشی در راه ایران خوردنی‌هایی که به کاهش آلرژی کمک می‌کنند افزایش عجیب اضافه‌وزن و چاقی در کشور امروز، آخرین مهلت ثبت‌نام نوبت دوم کنکور سراسری ۱۴۰۴ | غیرقابل تمدید (۲۱ فروردین) گره ۸۰۰ هزار میلیارد تومانی مناسب سازی مدارس کشور قتل زن جوان به دست همسرش در نور | قاتل اعتراف کرد کشف بیش از ۲ کیلوگرم تریاک از معده قاچاقچیان در خراسان‌شمالی طرح‌های کمیته امداد برای سرمایه‌گذاری در تولید ملی| از آموزش تا ایجاد ۱۳ هزار اشتغال برای مددجویان هیچ پروژه قانونی به نام پتروشیمی میانکاله وجود ندارد کمبود کپسول اکسیژن در حادثه حریق درمانگاه مشیریه تکذیب شد محمد درویش: بزرگترین ناترازی آب کشور در خراسان رضوی است حادثه برای سرویس مدرسه در قم | راننده و ۴ دانش آموز دختر مصدوم شدند داروی بیش فعالی مصرف می‌کنید؟ فشار خونتان را کنترل کنید خلع‌سلاح محیط‌بانان نیاز به پشتوانه مطالعاتی دارد| درگیری‌های مسلحانه در صیانت از محیط‌زیست باید برچیده شود آتش‌سوزی در یکی از هتل‌های کربلا| هیچ زائر ایرانی در آتش‌سوزی هتل شمس کربلا آسیب ندیده است (۲۰ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

آغاز طرح تحقیقاتی «سلول درمانی»/ ۳۰ طرح درمان کرونا در دست بررسی

  • کد خبر: ۲۶۲۷۳
  • ۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۲۳:۰۸
آغاز طرح تحقیقاتی «سلول درمانی»/ ۳۰ طرح درمان کرونا در دست بررسی
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی با اشاره به اینکه ۳۰ طرح تحقیقاتی در خصوص مقابله با کرونا در حال انجام است، گفت: طرح سلول درمانی نیز در قالب یک طرح تحقیقاتی پس از پلاسما درمانی در دستور کار قرار گرفت.
به گزارش شهرآرانیوز، نوری سپهر، گفت: کتاب کرونا ویروس منبع بسیار خوبی برای دانشجویان و اساتید خواهد بود.

وی افزود: از ابتدای شیوع ویروس کرونا کمیته علمی مقابله با کرونا در دانشگاه علوم پزشکی البرز تشکیل شد و در تمام حوزه‌های تحقیقی، تشخیصی، پیشگیری، درمان و آمار و اپیدمیولوژی فعالیت‌های بسیاری انجام شده است.

معاون تحقیقات و فناوری ضمن بیان این که تا کنون ۳۰ طرح تحقیقاتی در خصوص مقابله با کرونا در حال انجام است، اضافه کرد: ۱۰ طرح در حال مراحل اخذ کد اخلاق است.

سپهر یادآور شد: برخی تحقیقات و پژوهش‌های دانشگاه علوم پزشکی ملی و بین المللی است.

به گفته معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی، سازمان بهداشت جهانی در چند کشور در حال تست مطالعات بالینی چند قلم دارو می‌باشد و یکی از آن‌ها جمهوری اسلامی ایران است که این دارو‌ها در استان البرز نیز برای بیماران تجویز می‌شود.

دکتر نوری سپهر عنوان کرد: یکی از طرح‌های ملی پلاسمادرمانی است که به خوبی در حال اجراست و سلول درمانی نیز در قالب یک طرح تحقیقاتی انجام می‌دهیم.

وی گفت: فعالیت‌های مشترک خوبی با مراکز علمی و تحقیقاتی کشور که در استان البرز حضور دارند مثل سرم سازی رازی، انستیتو پاستور، سازمان انتقال خون و دیگر مراکز دانشگاهی در حال انجام است.
 
منبع: فارس
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->