جوهر صدقت خفی شد در دروغ* یادی از میرزا عبدالجواد ادیب نیشابوری در سالروز درگذشتش | او که با چشم دل می‌دید نگاهی به فروش گیشه سینماهای خراسان رضوی در ماهی که گذشت | نسبت آشنا تفاوت های تازه آموزش داستان نویسی | سه گام اژدها (بخش سوم) اجرای نمایش «گالری نقاشی» در مشهد | وقتی صحنه تئاتر به بوم نقاشی بدل می‌شود + تیزر اکران دردسرساز «گور» به دلیل اتهامات واردشده به کوین اسپیسی فیلم سینمایی «در آغوش درخت» در لبنان روی پرده می‌رود ۲ چهره ایرانی عضو افتخاری «یونیما» شدند معرفی وبگاه «باشگاه شاهنامه پژوهان»: مرجعی جامع برای شناخت فردوسی و «شاهنامه» برگزاری دومین «شب نغمه‌های ایرانی» | اذان به روایت موسیقی ملی ایران کریستوفر مک‌کوری برای نگارش فیلم‌نامه «تاپ گان ۳» دست‌به‌قلم شد تجلیل فیلم تائورمینای ایتالیا از مایکل داگلاس اجرای برنامه «محفل» در تانزانیا آهنگ «اِلس» را با محمدرضا اژدری منتشر شد+ صوت اعضای شورای سیاست‌گذاری جشنواره نمایش‌های آیینی و سنتی را بشناسید توافق جدید خانه سینما و صندوق اعتباری هنر تجربه‌های هنری رسول صدرعاملی در برنامه اکنون سروش صحت گریم متفاوت هوتن شکیبا در سریال «سووشون» + عکس
سرخط خبرها
رئیس انجمن خوش‌نویسان خراسان رضوی از نبود حمایت مسئولان گله دارد

حال ناخوش خوش‌نویسان مشهدی

  • کد خبر: ۲۶۶۶۵
  • ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۱:۱۵
حال ناخوش خوش‌نویسان مشهدی
امیری-۲ شعبه انجمن خوش‌نویسان زیر نظر اداره کل فرهنگ و ارشاد خراسان رضوی این روز‌ها خالی از حضور هنرمندان است. اما مخاطبان خاص این هنر بیکار ننشسته‌اند و در فضا‌های مجازی و آموزشگاه‌های آزاد به کارشان ادامه می‌دهند. آن‌طور که رئیس انجمن خوش‌نویسان خراسان رضوی می‌گوید، اکنون هنرمندان اجازه فعالیت را در دفتر مرکزی واقع در «مجتمع امام رضا (ع)» و شعبه «سلطانعلی مشهدی» واقع در محدوده قاسم‌آباد ندارند و بازگشایی دوباره آن‌ها منوط به مجوز اداره ارشاد است.
 
بدهکاری ۶۰ میلیون تومانی انجمن به هنرجویان
«اکنون پیگیری‌هایی کرده‌ایم‌ و توانسته‌ایم کد رهگیری لازم را از وزارت بهداشت برای فعالیت دریافت کنیم.» محمد علی باقرزاده طوسی با بیان این مطلب توضیح می‌دهد: بنابراین با‌توجه‌به اینکه اداره کل ارشاد هنوز مجوز فعالیت در دفاتر اصلی را نداده است، فعالیت خود را در آموزشگاه‌های آزادی که با آن‌ها قرارداد داریم، ادامه می‌دهیم.
به گفته او مدرسان نیز بیکار ننشسته‌اند و هر کدام دایره هنرجویان خود را در فضای مجازی اداره می‌کنند و به آن‌ها آموزش می‌دهند تا آموزش خوش‌نویسی بیش از این افت نکند.
باقرزاده می‌گوید: هنرجوی خوش‌نویسی ترجیح می‌دهد در کلاس حضور داشته باشد. از همین‌رو در صورت ادامه این موضوع و مجوز ندادن اداره کل ارشاد، ناچاریم همه فعالیت را در بخش‌های خارج از مجموعه ارشاد ادامه دهیم و با آموزشگاه‌های آزاد قرارداد ببندیم.
او در بخشی دیگر از سخنانش به بدهکاری حدود ۶۰ میلیون تومانی انجمن به هنرجویان خبر می‌دهد و می‌گوید: ثبت‌نام هنرجویان زمانی صورت گرفت که هنوز کرونا نیامده بود. ما الان هنرجویانی داریم که به هیچ شکلی نتوانستیم به آن‌ها خدمات آموزشی ارائه دهیم و بدهکاریم. این درحالی است که هر ماه حدود ۱۶ میلیون تومان صرف پرداخت به استادان انجمن می‌شود.
باقرزاده در ادامه ریزش شدید هنرجویان را در تابستان پیش‌بینی می‌کند و می‌گوید: از آنجا که بخشی مهمی از هنرجویان ما را دانش‌آموزان یا دانشجویان تشکیل می‌دهند، خانواده‌ها نگران خواهند بود و تعداد ثبت‌نام‌ها به شدت پایین می‌آید.

زمزمه‌ دریافت اجاره مکان زیر گوش انجمن‌ها
به گفته باقرزاده انجمن خوش‌نویسان خراسان رضوی وابسته به شهریه هنرجوست و تاکنون هیچ کمک دولتی‌ای به آن نشده است. او درحالی‌که از اداره کل ارشاد می‌خواهد در این شرایط خاص حمایت لازم را از انجمن داشته باشد، می‌گوید: می‌دانیم ارشاد هم دستش خالی است، اما آن زمان‌هایی هم که امکانش بوده، کمکی به ما نشده است. ما از ارشاد می‌خواهیم، اگر قرار نیست کمکی بکند یا از دولت کمکی برای ما جذب کند، دیگر از ما درخواست پرداخت‌های مالی هم نداشته باشد. تاکنون موارد زیادی پیش آمده است که از ما هزینه‌های ساختمان یا تعمیرات دریافت کرده‌اند و از این بدتر زمزمه‌هایی است که درباره دریافت اجاره از انجمن‌ها به گوش می‌رسد.
باقرزاده می‌گوید پیش از مسئله کرونا نماینده‌ای از وزارت ارشاد، به درخواست اداره کل ارشاد استان به مجتمع امام رضا آمد و اطلاعاتی دریافت ‌کرد. از طرفی به تک‌تک انجمن‌ها دراین‌باره اطلاع و مقدمات کار را نیز انجام داده‌اند. شنیده‌ایم قرار است از انجمن‌ها اجاره مکان دریافت کنند. این خیلی بد است؛ وقتی هیچ کمکی به ما نمی‌کنند و می‌خواهند از ما اجازه دفتر هم بگیرند. اگر این‌طور باشد فاتحه هنر مشهد خوانده می‌شود؛ زیرا در همین‌ شرایط هم انجمن‌ها در هزینه‌هایشان مانده‌اند.
او در پایان می‌گوید: هنرمندان در مشهد آرامش ندارند و نمی‌توانند با خیال راحت اثر هنری خلق کنند و این این به ضرر هنر ماست.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->