تلاش حداکثری وزارت آموزش و پرورش ساماندهی کودکان بازمانده از تحصیل تأکید وزارت آموزش و پرورش بر حذف نگاه تجاری در مدارس غیردولتی هشدار مرکز اطلاعات مالی به موسسات خیریه | خیریه‌ها ممکن است در معرض فساد قرار گیرند پلیس فتا هشدار داد: کلاهبرداری با نام سود سهام عدالت تعیین وضعیت استخدام حدود ۲۰ معلم نهضتی و پیش دبستانی تا هفته آینده (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) اعتراض جمعی از اعضای هیئت علمی دانشگاه فرهنگیان به مصوبه سقف سنی پذیرش دانشجومعلمان گلایه مندی مردم مشهد از نحوه پاسخ گویی سامانه ۱۲۲ | انتظار پشت خط آبفا کلیاتی در مورد انرژی و مواد مغذی مورد نیاز کودکان ۱ تا ۲ ساله اهواز همچنان غرق در دود ناشی از آتش‌سوزی هوالعظیم | مسئولان اقدام مؤثری نکردند نوید بارش‌های نرمال پاییزی برای چند استان توله شیر امیر علی‌اکبری در باغ وحش پارک ارم تلف شد (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) | واکنش علی‌اکبری به خبر چه بود؟ حکم قصاص قاتل الهه حسین‌نژاد تأیید شد (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) بعد از ورزش باید دوش گرم بگیریم یا دوش سرد؟ نظارت‎های دقیق‌تر بر کارخانه‌های تولیدکننده لوازم آرایشی بطری‌های نوشیدنی در آزمون بهداشت مردود شدند استرداد کلاهبردار ۳۵۰ میلیاردی به کشور فراسالمندی در انتظار کشور | یکی از مهم‌ترین چالش‌ها را شاخص‌های اساسی جمعیت‌شناسی است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۱۸ شهریور ۱۴۰۴) | کاهش دما از ابتدای هفته آینده واریز معوقات فروردین بازنشستگان سایر سطوح تامین اجتماعی چه زمانی است؟ معاون استاندار خراسان رضوی: ۸۰ درصد مسائل امنیتی با رویکرد‌های اجتماعی حل می‌شود حفاظت تمام عیار سازمان محیط زیست از گونه مرال‌ها | ورود گردشگران به مناطق حفاظت شده ممنوع شد تحصیل بیش از ۱۵ درصد دانش‌آموزان کشور در مدارس غیردولتی | نقش این مدارس در توسعه عدالت آموزشی چیست؟ واگذاری پناهگاه کوه سبلان به بخش خصوصی تصویب شد شروط ایجاد سابقه تحصیلی برای رشته‌های فنی‌ حرفه‌ای و کار دانش + جزئیات ابطال مصوبه بانک سپه | پرداخت مزایا به کارمندان مشروط به رضایت مدیر نیست نامه بازنشستگان درباره تغییرات مکرر در مدیریت صندوق بازنشستگی کشوری کودکستان‌ها برای دریافت ابلاغیه شهریه فقط تا ۲۰ شهریور مهلت دارند | صدور مجوز فعالیت تنها درصورت دریافت ابلاغیه
سرخط خبرها

ناصر محمدخانی: من و همسرم از خوشحالی گریه کردیم

  • کد خبر: ۲۶۶۸۲
  • ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۳:۰۷
ناصر محمدخانی: من و همسرم از خوشحالی گریه کردیم
ناصر محمدخانی در واکنش به صحبت‌های قاضی پرونده شهلا جاهد در تلویزیون گفت: وقتی حرف‌های قاضی جابری را شنیدیم، من و همسرم از خوشحالی گریه کردیم و خدای خودمان را شکر کردیم که در ماه میهمانی‌اش بار دیگر نگاهی ویژه به من داشت.

به گزارش شهرآرانیوز، بعد از فاصله زمانی ۱۰ ساله دوباره پرونده شهلا جاهد به شکلی دیگر باز شده و قاضی جابری درخصوص رأی این پرونده و آن‌هایی که تصور می‌کردند در آن حکم در حق شهلا جاهد جفا شده به نوعی روشنگری کرده است. به همین بهانه سراغ ناصر محمدخانی رفتیم تا بار دیگر درباره پرونده قتل همسر او لاله سحرخیزان و البته حکم اعدام شهلا جاهد صحبت کنیم.

آقای جابری، قاضی پرونده، بعد از سال‌ها چه صحبت‌هایی درباره پرونده شهلا جاهد مطرح کرده است؟

آقای جابری در برنامه‌ای حاضر شدند و در پاسخ به سؤالی که سنگین‌ترین و جنجالی‌ترین پرونده چه بوده، صراحتاً پرونده شهلا جاهد را عنوان کردند. این حرف بار دیگر مهر تأییدی بر خیلی از حقایق زد و من هم واقعاً خوشحالم که آخرین قاضی پرونده هم بعد از سال‌ها که خبری از آن پرونده نبود و به نوعی حکم در سکوت اعلام شده بود، حقایق را به زبان آورد.

این حرف‌ها گویا خیلی آرامتان کرده است؟

وقتی قاضی گفت یک درصد هم در حقانیت حکم ارائه شده شک نداشتم و شهلا گناهکار بود، واقعاً تسکین پیدا کردم و آرامش خیلی خوبی داشتم. در چند سال اخیر متأسفانه بعضی افراد به من بهتان زدند و در صفحه شخصی و اینستاگرامم به من و خانواده‌ام فحاشی کردند که فکر می‌کنم پس از چیزی حدود یازده سال از اجرای حکم قاضی جوابشان را داد.


اینجا ببینید: ویدئو/حرف‌های جنجالی قاضی پرونده شهلا جاهد در برنامه تلویزیونی مثل ماه


اما چرا بعد از این همه سال قاضی حرف زد؟

بالأخره در ماه رمضان قاضی پرونده آقای جابری در برنامه‌ای حضور داشتند و این واقعیت را گفتند. در واقع شاید قبلاً چنین برنامه و چنین بستری هم فراهم نشده بود که قاضی در محلی حاضر و سؤالی پرسیده شود و همه چیز در اختیار رسانه‌ها قرار گیرد.

کسانی که به شما بعد از حکم و اجرایش بد و بیراه می‌گفتند، حرفشان دقیقاً چه بود؟

خیلی حرف‌ها که هیچ کدامش حقیقت نداشت و همه بر اساس شایعه و ناآگاهی بود، اما مهم حرف یکی از قضات بود که ایشان هم گفتند شهلا این قدر حرف زده و در آن اعتراف کرده است که هیچ جای تردیدی برای قصاص وجود ندارد. البته حرف‌های دیگری هم بعد از صدور حکم به من زدند که ناصر محمدخانی دادگاه و قاضی‌ها را خریده است که هیچ‌کدام از این تهمت‌زننده‌ها را نمی‌بخشم و حلالشان نمی‌کنم.

پس انگار در ماه رمضان خدا نظر دیگری به شما انداخت.

بله، خدا را شکر. بعد از صدور حکم فضای سنگینی وجود داشت و در مورد حکم هم شرایطی فراهم نشد که اطلاع‌رسانی درستی انجام شود اما خوشحالم بعد از سال‌ها حقیقت بار دیگر عیان شد. وقتی قاضی جابری و حرف‌هایش را شنیدیم من و همسرم از خوش‌حالی گریه کردیم و خدای خودمان را شکر کردیم که در ماه میهمانی‌اش بار دیگر نگاهی ویژه به من داشت. حرف‌ها و تهمت‌های سنگینی بعد از حکم می‌زدند که قاضی را خریدم در حالی که اصلاً مگر می‌شود یک قاضی را که حکمی در مورد قصاص قتل نفس می‌دهد، خرید؟ اصلاً مگر دعوای خیابانی یا موارد دیگر بوده که بتوان قاضی را تحت تأثیر قرار داد؟ بعد از این که در ۲۷-۲۶ شعبه پرونده چرخید و همه حکم را تأیید کردند. دیوان عدالت هم آن را تأیید کرد تا ثابت شود مو لای درز حکم صادر شده نمی‌رود. خدا را خیلی شکر می‌کنم و انگار که قاضی جابری مثل فرشته‌ای بود که مرا از زیر بار بعضی از حرف‌ها و تهمت‌ها و افتراهای سنگین راحت کرد و بار سنگینی را از روی دوشم برداشت و به نوعی خدا جواب تهمت‌زنندگان را داد.

حرف آخرتان؟

از قاضی جابری تشکر می کنم و اتفاقاً دنبال آن مجری هستم تا شماره آقای قاضی را از ایشان بگیرم و صحبت و تشکر ویژه‌ای از آقای جابری داشته باشم. در این چند روزه هم دوستداران فوتبال خصوصاً هواداران پرسپولیس پیام‌های پرمهر و محبتی به اینستاگرامم ارسال کردند و از روشن شدن حقیقت و مهر تأیید حکم ارائه شده ابراز خوش‌حالی کرده بودند که واقعاً از همه آن‌ها تشکر می‌کنم.

منبع: روزنامه‌ایران

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->