سرقت ۸ میلیاردی ۴ زن از فروش آجیل و خشکبار انهدام باند سرقت پدرخوانده در مشهد دستگیری جوان گوشی‌قاپ با هوشمندی شهروندان مشهدی قتل فجیع زن ۲۱ساله به‌ دست شوهرش به‌خاطر سوء‌ظن خیانت! ۵ مصدوم بر اثر برخورد خودروی سمند با تپه خاک در نیشابور (۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) بهترین رژیم غذایی برای در امان ماندن از بیماری‌های قلبی و دیابت میانگین زمان رسیدن امدادگران خراسان‌رضوی به حادثه، کمتر از کشور است اسناد تاریخی پس از ۴۰ سال منع انتشار ندارند مظفری: به ازای هر مدرسه در خراسان رضوی بیش از ۱۷۲ دانش‌آموز وجود دارد ۱۸۶ هزار میلیارد ریال، مشارکت تاریخی خیرین خراسان رضوی در نهضت مدرسه‌سازی آماده باش ستاد مدیریت بحران خراسان رضوی در پی وقوع زلزله‌های استان ۷۵ درصد از پروژه‌های آموزشی استان وارد مرحله عمرانی شد‌ه‌اند | پیشرفت فیزیکی ۵۳۰ مدرسه در خراسان رضوی حمله به رفیق برای چند پک قلیان واکسن HPV ایرانی با دانش بومی وارد بازار شد ثبت ۳۸ هزار چندقلوزایی در سال ۱۴۰۳ حمل پاوربانک در چمدان زائران حج ممنوع شد زنگ خطر تب کریمه کنگو در این شهر ایران به صدا در آمد رشد ۵برابری فعالیت‌های حوزه توانبخشی هلال‌احمر خراسان رضوی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی‌ طی امروز و فردا (پنجشنبه و جمعه ۱۸ و ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) پرداخت بیش از ۶۴۰ میلیارد ریال به بیماران خاص در خراسان رضوی تعرفه مشاوره روانشناسی اعلام شد | ۴۵ دقیقه مشاوره: ۶۲۰ هزار تومان مدیرعامل سازمان بازآفرینی شهری ایران: نظام برنامه‌ریزی شهری باید مانع از حاشیه‌نشینی شود | آمار بالای حاشیه‌نشینی در مشهد + فیلم استفاده از سیستم‌های کنترلی در نیروگاه حرارتی، در دستورکار وزارتخانه‌های نفت و نیرو گرم‌ترین زمستان استرالیا در راه است چپ‌دست‌ها بیشتر از بقیه به این بیماری دچار می‌شوند عادات روزمره، سلامت روان را بهبود می‌بخشد علائمی که زنان نادیده می‌گیرند | نشانه‌های پنهان سکته قلبی زلزله نسبتا شدید سمنان را لرزاند | ۷ زمین لرزه در یک روز (۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) وضعیت جوی مناطق کوهستانی در روز‌های پایانی هفته پایدار می‌شود (۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) تداوم فعالیت سامانه بارشی در برخی نقاط کشور طی ۵ روز آینده (۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

تعداد مبتلایان به کرونا در هر محله را از «ماسک» بخواهید+فیلم

  • کد خبر: ۲۶۶۹۹
  • ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۴:۵۸
تعداد مبتلایان به کرونا در هر محله را از «ماسک» بخواهید+فیلم
کارشناس روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: مردم می‌توانند با نصب نرم افزار ماسک از تعداد بیماران مبتلا به کرونا در محدوده سکونت‌شان با خبر شوند.
سمیرا شاهیان/ شهرآرانیوز، علیرضا اخباری در این‌باره افزود: از آنجا که مشخصات بیماران مشکوک به ویروس کرونا و سندرم حاد تنفسی که به درمانگاه‌ها، مطب‌ها و مراکز خدمات جامع سلامت مراجعه می‌کنند در سامانه سینا ثبت می‌شود، شهروندان می‌توانند با نصب نرم‌افزار ماسک از وضعیت سلامت محدوده سکونتشان مطلع شوند.
او توضیح داد: در این نرم افزار، در هر محدوده‌ای که یک بیمار مبتلا به کرونا باشد، وضعیت زرد است و در هر محدوده‌ای که تعداد بیمار ۲ نفر باشد وضعیت قرمز است. همچنین در جا‌هایی که بیش از ۲ بیمار مبتلا به کرونا باشد وضعیت کبود است.

گفتنی است، مراجعه کنندگان به درمانگاه‌ها، مطب‌ها و مراکز خدمات جامع سلامت که از نظر علائم عفونت حاد تنفسی و ویروس کرونا مورد بررسی قرار گرفته‌اند، اطلاعات‌شان در فرم‌های مربوطه در سامانه سینا ثبت می‌شود.
 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->