لیست جدید محصولات شوینده و بهداشتی غیرمجاز برخی جاده‌های خراسان رضوی لغزنده و مه‌آلود است (۹ آبان ۱۴۰۴) هشدار کارگروه مدیریت شرایط اضطرار گرد و غبار برای شهروندان مشهدی در روز شنبه (۱۰ آبان ۱۴۰۴) یک قلاده خرس در شهرستان نور مازندران با گلوله تلف شد (۹ آبان ۱۴۰۴) خالی ماندن نیمی از پست‌ها در محیط زیست پلمب یک تالار پذیرایی به دلیل مسمومیت ۷۰ نفر در شادگان خوزستان (۹ آبان ۱۴۰۴) هشدار سازمان بازرسی به وزارت جهاد کشاورزی درباره تامین نهاده‌های دامی اولین برف پاییزی در راه خراسان رضوی | پیش‌بینی کاهش محسوس دمای هوا (۹ آبان ۱۴۰۴) حریق در بلوار مدرس مشهد مهار شد + عکس و فیلم (۹ آبان ۱۴۰۴) صندلی مدیریت بحران، روی گسل کاش ویروس‌ها، راه خانه‌مان را گم کرده بودند تصادف زنجیره‌ای با ۲۰ مصدوم در پارک ملی گلستان + فیلم و عکس (۸ آبان ۱۴۰۴) اختصاص ۲۶۰ میلیارد تومان اعتبار ویژه تجهیز مدارس عشایری در سال جدید | فعالیت ۲۰۰ مدرسه تک‌دانش‌آموز در کشور  دانش‌آموزان عشایر اولویت آموزش و پرورش در کشور هستند رویدادی رنگارنگ با دختران | برگزاری اختتامیه اردوی عشایری دانش‌آموزان دختر ایران در مشهد + فیلم افزایش نیروی انسانی، اصلاح قانون حمل سلاح و افزایش تجهیزات و امکانات محیط‌بانان، در دستورکار سازمان حفاظت محیط زیست مستندمسابقه تلویزیونی، شکل جدید آموزش درس آمادگی دفاعی | عضویت ۳۷۰ هزار نفر در بسیج دانش‌آموزی خراسان رضوی استاندار خراسان رضوی: خدمات درمانی به بیماران غیربومی در مشهد بدون بودجه‌ مشخص انجام می‌شود تجلیل از محیط‌بانان کشور در مشهد | تأکید بر لزوم حمایت و تجهیز نیرو‌های حفاظتی ۱۲۰ هزار تبعه خارجی تحت پوشش بیمه سلامت هستند | الزام پرداخت حق بیمه برای تمدید اقامت اتباع خارجی هشدار عضو هیئت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی درباره رانت و فساد در زنجیره دارو و تجهیزات پزشکی از ۵۵۰۰ تأییدیه کیفی آسانسور تا ۶۲۶۸ بازرسی از تجهیزات تفریحی در خراسان رضوی | بازرسی و کنترل کیفیت استاندارد شبانه‌روز ادامه دارد اضافه‌شدن ۵۰۰ دستگاه آمبولانس به ناوگان اورژانس تا پایان سال ۱۴۰۴ برای زنان از ۴۰ سالگی به بعد چه ورزش‌هایی مناسب است؟ استفاده زیاد از موبایل، کودکان را در معرض ابتلا به اوتیسم قرار می‌دهد این رژیم غذایی التهاب لثه‌ها را کاهش می‌دهد و سلامت دهان را بهبود می‌بخشد ارتباط پای سرد با دیابت و تیروئید | روش‌هایی برای بهبود سردی پا‌ها پژوهش‌های جدید: مصرف لبنیات پرچرب در جوانی سلامت قلب را افزایش می‌دهد چطور تعادل بدن را در هر سنی حفظ کنیم؟
سرخط خبرها

مدارس خراسان رضوی بازگشایی شدند/ مدارس در یک نوبت به صورت روزانه فعالیت دارند

  • کد خبر: ۲۷۰۱۱
  • ۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۰۸:۲۶
مدارس خراسان رضوی بازگشایی شدند/ مدارس در یک نوبت به صورت روزانه فعالیت دارند
مدیر کل آموزش و پرورش خراسان رضوی گفت: مدارس این استان با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی و رعایت طرح فاصله‌گذاری اجتماعی روز شنبه هم‌زمان با سراسر کشور بازگشایی شد.
به گزاش شهرآرانیوز، قاسمعلی خدابنده افزود: طبق اعلام رسمی ستاد ملی مبارزه با کرونا بازگشایی و فعالیت مجدد مدارس فقط با هدف رفع اشکال برای دانش‌آموزان است.

وی ادامه داد: ساعت کاری فعالیت مدارس در روز جاری طبق روال عادی یعنی از ساعت ۷:۳۰ دقیقه تا ۱۲:۳۰ دقیقه می‌باشد.


مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی گفت: ادامه فعالیت مدارس با نظر مدیران و شورای مدارس در روز‌های آینده تعیین خواهد شد.

وی افزود: تعیین ساعت فعالیت مدارس بسته به اعلام آمادگی خانواده‌ها و نیز برطرف‌شدن مشکلات درسی دانش‌آموزان می‌باشد.

خدابنده با بیان اینکه مدارس در یک نوبت به صورت روزانه فعالیت دارند، ادامه داد: مدت حضور دانش‌آموزان در مدرسه بسته به رفع اشکال و پاسخ‌گویی به نیاز آموزشی دانش‌آموزان است.

وی درباره فعالیت مدارس شبانه‌روزی نیز گفت: طبق اعلام وزارت آموزش و پرورش مدارس شبانه‌روزی مشمول بازگشای نمی‌شوند و مانند مدارس عادی به صورت روزانه در بخش آموزشی و به منظور رفع اشکال دانش‌آموزان می‌توانند فعال باشند.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی افزود: با توجه به لزوم رعایت پروتکل‌های بهداشتی برای جلوگیری از ابتلا به کرونا در ایام بازگشایی مدارس، سرویس‌های دانش‌آموزی فعالیت نخواهند داشت.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه امکان ضد‌عفونی و کنترل و نظارت روزانه سرویس مدارس وجود ندارد، با هدف تأمین سلامت دانش‌آموزان و جلوگیری از هرگونه مشکل فعالیت سرویس مدارس هنوز امکان‌پذیر نیست.

طبق اعلام وزیر آموزش و پرورش مدارس سراسر کشور از ۲۷ اردیبهشت با هدف رفع اشکال دانش‌آموزان بازگشایی می‌شود و در این ایام برگزاری هرگونه کلاس حضوری یا فعالیت آموزشی در مدارس مجاز نیست.

استان خراسان رضوی بیش از یک میلیون و ۳۰۰ هزار دانش‌آموز دارد که حدود ۹ درصد جمعیت دانش‌آموزی کشور است.
 
منبع: ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->