انتظار برای «زن و بچه» و «مرد عینکی» در اکران پساجنگ «روال عادی» در پردیس تئاتر مستقل مشهد روی صحنه می‌رود نسخه سه‌بعدی سریال «ببعی» روی آنتن تلویزیون + زمان پخش عاشورا و هنر، آفرینش مقاومت در آیینه فرهنگ سوژه سترگ و روایت‌های نحیف | مروری بر دلایل بی رمق ماندن محرم ۱۴۰۴ در سینما و تلویزیون زمان اکران «تلماسه: بخش سوم» به کارگردانی دنی ویلنوو مشخص شد معرفی نامزدهای شورای کتاب کودک برای جایزه «لیندگرن» درگذشت «سورن والنته اوسن» بازیگر، نویسنده و کارگردان دانمارکی ازسرگیری فیلمبرداری «آتشبان»، پس از جنگ ۱۲روزه ظهر عاشورا، خیابان شیرازی و قرار بی قرار عکاسان مشهد صبر، خلاقیت، تداوم | چگونه کودکان و  نوجوانان جهان دیجیتال را کتاب خوان کنیم؟ لزوم جست‌وجوی راهی برای تربیت روایتگران فردا سارا بهرامی بازیگر سریال «کوری» شد واکنش رسانه‌های اسپانیایی به سریال «در انتهای شب» آیدا پناهنده آغاز فیلمبرداری «چشم‌هایش» بهمن فرمان‌آرا درباره هنر پرچم‌دوزی به مناسبت محرم ۱۴۰۴ | این پرچم همیشه بالاست مروری بر فروش سینما‌های کشور در روزهای اخیر (۱۸ تیر ۱۴۰۴) مسعود فراستی با «وطن و تن» در شبکه نمایش خانگی جزئیاتی از تولید آلبوم «مقتل خوانی» حسین علیشاپور
سرخط خبرها

بازگشایی سینماها در عید فطر امکان‌پذیر نیست

  • کد خبر: ۲۷۳۸۹
  • ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۶:۰۱
بازگشایی سینماها در عید فطر امکان‌پذیر نیست
طبق اعلام معاون ارزشیابی و نظارت سازمان سینمایی با مخالفت ستاد ملی مقابله با کرونا، بازگشایی سینماها که پیش‌تر اعلام شده بود هم‌زمان با عید فطر خواهد بود، منتفی شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ محمدمهدی طباطبایی‌نژاد، معاون ارزشیابی و نظارت سازمان سینمایی، درباره آخرین تصمیمات برای زمان بازگشایی سینماها گفت: «سینماها در عید فطر بازگشایی نمی‌شوند. ستاد کرونا هم هنوز به ما اجازه بازگشایی را نداده است و باید ببینیم موقعیت بعدی چه زمانی فراهم می‌شود.»

 

وی ادامه داد: «البته در میان شهرهایی که وضعیتشان از سوی ستاد ملی مقابله با کرونا سفید اعلام شده است، آن‌هایی که سینما دارند یا امکان سینما سیار را دارند، می‌توانند به این امر اقدام کنند، ولی ما پیگیر بودیم بتوانیم در عید فطر بازگشایی کامل سینماها را با رعایت پروتکل داشته باشیم که این امر فعلاً امکان‌پذیر نیست و سینماها همچنان بسته خواهند بود.»

 

وی افزود: «در حال حاضر ما با احتمالات مختلفی روبه‌رو هستیم و تلاشمان را می‌کنیم در این زمینه به جمع‌بندی برسیم. دکتر صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی هم پیشنهادهای خود را که همان ضوابط  پانزده‌گانه کارگروه آسیب‌های سینما بود، به ستاد مقابله با کرونا دادند و آن دوستان هم بررسی کردند البته آن‌طور که من اطلاع دارم مجموعه ستاد مقابله با کرونا خودشان هم مطالعات بیشتری انجام داده‌اند، اما اینکه فعلاً در عید فطر بازگشایی نخواهیم داشت، قطعی است. در مرحله بعد اولین احتمالات بازگشایی بعد از نیمه خرداد و یا پایان خرداد خواهد بود.»

 

طباطبایی‌نژاد بیان کرد: «اگر نگاهی به بازگشایی سینماها در کشورهای دیگر هم بیندازیم متوجه می‌شویم که تقریباً همه شرایط ما را دارند. برای مثال در فرانسه ماه سپتامبر به این منظور اعلام شده یا استرالیا با شرایط محدودی بازگشایی را داشته است یعنی همه کشورها شرایط مشابهی دارند.»

 

وی در پایان گفت: «به‌تازگی ۲ آزمایش تجمعی انجام شده که ستاد مقابله با کرونا باید جوابش را دریافت کند. در این صورت احتمال اینکه سینماها با قید رعایت پروتکل و محدودیت ظرفیت، بازگشایی شوند، برای نیمه خرداد به بعد وجود دارد. در حال حاضر هیچ‌کدام از ما نمی‌توانیم خبر قطعی درباره پایان تعطیلی سینماها بدهیم چون هیچ کس اطلاعی ندارد حتی خود ستاد هم به ما خبر قطعی نمی‌دهد. باید بازخوردهای بیرونی گرفته شود. برای مثال باید تعداد مبتلایان مشخص شود چون به‌تازگی تجمعات آزادتر شده و مساجد به‌طور محدود بازگشایی شده‌اند، بنابراین باید بازخورد این اتفاقات گرفته شود، اگر دیدند شرایط پرمخاطره نیست یک گام به جلو می‌روند و ممکن است در این مرحله سینما در اولویت قرار بگیرد.»

 

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->