۵۶۰۰ قربانی در سکوت؛ روایت تلخ جوانانی که در دام الکل گم شدند هشدار گرایش متخصصین زنان به انجام اعمال زیبایی | تعرفه‌ها هیچ تناسبی با مسئولیت خطیر این پزشکان ندارد اعترافات هولناک عامل جنایت برج مجلل دربند| قتل مرد افغان به‌خاطر فحاشی توصیه‌های تغذیه‌ای در شرایط آلودگی هوا: مواد غذایی فله‌ای نخرید و آب زیاد بنوشید فاز نخست آموزش هوش مصنوعی به ۲ میلیون دانش‌آموز کلید خورد معمای مرگ مشکوک دختر دانشجو در واژگونی خودرو شگرد مرموز باند سارقان زن برای دستبرد به فروشگاه‌های پوشاک در مشهد انهدام باند سرقت جغدهای پارکینگی توسط پلیس مشهد میهمان من باش در آستانه عید غدیر، ۶۲۱ نفر از زندانیان استان خراسان رضوی آزاد شدند نگاهی به آمار روز‌های نفس‌گیر مشهد در سال ۱۴۰۳ | شاخص آلودگی هوا رکورد یک دهه را شکست مراقبت بهداشتی مرزی از حاجیان در مشهد آغاز شد مراحل تعویض پلاک بدون معطلی در مشهد | تعویض پلاک در ۴۵ دقیقه طلایی! رئیس اداره جنگل اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان رضوی: در سطح استان یک میلیون و ۲۶۰ هزار کانون بحرانی فرسایش بادی وجود دارد اعمال محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های کشور برای تعطیلات عید غدیر ۱۴۰۴ غذای سالم تاثیر مستقیم بر سلامت انسان دارد مراقب سکته قلبی خاموش باشید واگذاری هزار و ۷۳۵ هکتار از اراضی ملی در خراسان رضوی برای ساخت نیروگاه خورشیدی و ۲۱۷ هکتار برای نیروگاه بادی فرمانده یگان حفاظت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان رضوی: تاکنون ۵۰ هکتار منطقه درگیر آتش شده است هر هکتار آبخیزداری سالانه ۵۳۰ مترمکعب در هکتار استحصال آب دارد حرکت سریع خراسان رضوی به سمت بیابانی شدن| وجود ۳۰ کانون بیابانی بحرانی در ۲۲ شهرستان معرفی چند نمونه از ارزان ترین هتل های مشهد نزدیک حرم ۳ فوتی و ۲ محبوس بر اثر حریق کشتی در بوشهر + فیلم (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) گلایه برخی شهروندان مشهدی از انتظار طولانی پشت خط «صدای مشاور» سد‌های مشهد در  آستانه تابستان، تشنه‌تر از  همیشه پیش‌بینی هوای مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۲۱ خرداد ۱۴۰۴) | تداوم بارش باران تا فردا صبح پرونده ترک فعل وزارت میراث فرهنگی روی میز دادسرای دیوان محاسبات کشور انتخاب رشته کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد تمدید شد چگونه خطر چاقی دوران کودکی را پیش‌بینی کنیم؟
سرخط خبرها
در ۲ ماه آماده شد

نتایج اولیه شبیه‌سازی پیش‌بینی روند‌های احتمالی کرونا

  • کد خبر: ۲۷۳۹۵
  • ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۶:۵۵
نتایج اولیه شبیه‌سازی پیش‌بینی روند‌های احتمالی کرونا
عضو هیئت علمی گروه تغذیه جامعه ایران گفت: شبیه‌سازی پیش‌بینی روند‌های احتمالی و بررسی مداخلات سیاستی درباره بیماری کووید۱۹ از ۱۵ اسفندماه در حال اجراست و در ۲ ماه نتایج اولیه آماده شده است.
به گزارش شهرآرانیوز، حسن عینی زیناب با بیان این مطلب افزود: شبیه‌سازی جمعیتی گزینه‌های سیاستی مختلف مرتبط با شیوع بیماری کووید۱۹ در ایران با استفاده از داده‌های سرشماری ۱۳۹۵ مرکز آمار در حال انجام است.

وی افزود: در شبیه‌سازی جمعیتی، یک میلیون و ۵۷۰ هزار نفری که داده‌ها بودند در سطح فردی از روز اول شیوع بیماری کرونا برابر شبیه‌سازی بنده که اوایل بهمن فرض شده بود در معرض بیماری قرار گرفت. در این پروژه شروع مواجهه با بیماری در ابتدا از سه شهرستان قم، تهران و رشت بوده است و مسافرت‌های بین شهرستانی موجب می‌شود تا جمعیت سایر شهرستان‌ها نیز در معرض ابتلا به کووید۱۹ قرار بگیرند.

عضو هیئت علمی گروه تغذیه جامعه بیان کرد: طول دوره شبیه‌سازی به مدت ۲۰۰ روز است، به‌طوری که شیوع بیماری از اول بهمن آغاز می‌شود و روند آن تا حدود اوایل شهریور بررسی می‌شود.

عینی زیناب تصریح کرد: کمیته کشوری اپیدمیولوژی ستاد مقابله با کرونا در وزارت بهداشت هم کار شبیه‌سازی بیماری کووید۱۹ را با روش و داده‌های مورد استفاده و امکان بررسی‌های بیشتر در زمینه گزینه‌های سیاستی انجام داده است.

وی به آزمایش ۸ سناریوی سیاستی مرتبط با شیوع کووید۱۹ در شبیه‌سازی جمعیتی اشاره کرد و گفت: در ابتدا بیان کردیم که ما اگر هیچ مداخله‌ای انجام ندهیم، چه اتفاقی خواهد افتاد و در صورت عدم حضور مداخلات حدود ۸۹ هزار مرگ را در پایان روز دویستم می‌توانیم داشته باشیم، ما فقط می‌خواهیم بدانیم اگر سیاستی را اجرا می‌کنیم در مقایسه با آن سناریوی بدون مداخله چه اتفاقی خواهد افتاد یعنی کدام سناریوی سیاستی می‌تواند موجب کاهش بیشتر مرگ‌ومیر شود.

عضو هیئت علمی گروه تغذیه جامعه افزود: در سناریو‌های بعدی از شصتمین روز شبیه‌سازی سیاست‌هایی برای کنترل شیوع بیماری اجرا می‌شوند. به عنوان مثال اگر تردد‌های بین استانی را قطع کنیم تا چه میزان به کاهش مرگ‌ومیر کمک می‌کنیم یا چه تعداد از افراد به کرونا مبتلا نمی‌شوند. مثال دوم این است که اگر دانش‌آموزان و دانشجویان از شصتمین روز در خانه قرنطینه شوند، چه تعداد از افراد به کرونا مبتلا نمی‌شوند.

منبع: ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->