زن مفقود شده سبزواری پس از یک هفته در یک چاه ۱۵ متری پیدا شد + فیلم با ۴۰۰۰ قدم پیاده‌روی در هفته، مرگ را از خود دور کنید آیا تخم مرغ باعث بالا رفتن کلسترول خون می‌شود؟ تفاهم اولیه با سرمایه‌گذار ترک برای اجرای طرح قطار مشهد_گلبهار_چناران هشدار پلیس فتا: فریب آگهی‌های استخدام جعلی در دیوار و شیپور را نخورید شینا انصاری: هیچ ملتی از خطر بحران‌های زیست‌محیطی مصون نیست پیشرفت ۸۰ درصدی واکسیناسیون تب برفکی در خراسان رضوی | هیچ موردی از سویه غیربومی در استان مشاهده نشده است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۵ آبان ۱۴۰۴) | مشهدی‌ها منتظر سرمای آخر هفته باشند تربیت بدنی، پروردن روح و جان دانش‌آموزان است آمار مرگ‌های ناشی از مسمومیت با قرص برنج | این استان‌ها بیشترین موارد مسمومیت را دارند آیا گرسنگی طولانی‌مدت می‌تواند به کاهش وزن مؤثرتر کمک کند؟ چه عواملی باعث سقط جنین می‌شود؟ پرستار، ستون فقرات نظام سلامت پرستاران مشهدی در روزی که به نامشان است، از مهم‌ترین دغدغه هایشان می‌گویند | مرهم‌سازان بی‌مرهم مراقب قاتل خاموش خانه‌ها باشید دود قلیان، این گونه ضربان قلب را به هم می‌ریزد مهم‌ترین توصیه‌ها برای پیشگیری از آنفلوانزا زلزله، سیرچ کرمان را لرزاند + جزئیات (۴ آبان ۱۴۰۴) تأکید سازمان بازرسی به نظارت بر اجرای قوانین مربوط به پرستاران خسارتی از زلزله ۴.۴ ریشتری نهاوند گزارش نشده است |حضور تیم‌های ارزیاب در محل حادثه بودجه صندوق بیماران خاص و صعب العلاج کافی نیست ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار بیمار خاص و صعب العلاج نشان‌دار شده‌اند مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب مشهد: مشهد با مدیریت مصرف و همراهی مردم، تابستان سخت را پشت سر گذاشت زلزله، نهاوندِ همدان را لرزاند (۴ آبان ۱۴۰۴) ۲۴ درصد مرگ‌ومیر‌ها در ایران ناشی از سکته قلبی است پرواز هما در ارتفاعات استان سمنان (۴ آبان ۱۴۰۴) + فیلم صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در پی پیش‌بینی تشدید آلودگی در برخی نقاط خراسان رضوی (۴ آبان ۱۴۰۴) مدیرکل دادگستری خراسان رضوی: رصدخانه شهری مشهد ابزار مؤثری برای تحقق عدالت توزیعی است + فیلم کشف ۳۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در مشهد (۴ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

آسیب‌پذیری بیشتر مبتلایان به دیابت نوع یک به کرونا

  • کد خبر: ۲۷۴۶۶
  • ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۲:۱۰
آسیب‌پذیری بیشتر مبتلایان به دیابت نوع یک به کرونا
مطالعات اخیر محققان انگلیسی نشان می‌دهد دیابت به میزان چشمگیری خطر مرگ ناشی از کرونا را افزایش می‌دهد و این احتمال در مبتلایان به دیابت نوع یک بیشتر است.

به گزارش شهرآرانیوز، این مطالعه که توسط محققان سرویس ملی بهداشت انگلیس صورت گرفته است، نشان می‌دهد مبتلایان به دیابت نوع یک نسبت به ویروس جدید کرونا آسیب‌پذیرتر هستند.


این مطالعه نشان می‌دهد در صورت ابتلا به ویروس جدید کرونا، احتمال مرگ افراد مبتلا به دیابت نوع یک در مقایسه با افراد غیردیابتی ۳/۵ برابر بیشتر است. این آمار در افراد مبتلا به دیابت نوع ۲، دو برابر بیشتر است.
همچنین شاخص سن، مهم‌ترین عامل تعیین‌کننده در میزان مرگ‌ومیر ناشی از دیابت در کروناست و افراد کمتر از ۴۰ سال ریسک کمتری دارند.


آمار انگلیس نشان می‌دهد یک‌چهارم مرگ‌ومیر ناشی از کرونا در بین بیماران مبتلا به دیابت بوده است و احتمال می‌رود در نقاط مختلف جهان نیز وضع به همین منوال باشد.


محققان بر این باورند که بیماران مبتلا به دیابت به نسبت افراد غیردیابتی در معرض خطر بیشتری نیستند؛ بلکه در صورت ابتلا علائم شدیدتری را تجربه می‌کنند.  


دیابت نوع یک، اختلال خودایمنی است که تولید انسولین را در بدن متوقف می‌کند و در واقع در این بیماری مزمن، سیستم ایمنی بدن به سلول‌های بتا اجازه تولید انسولین نمی‌دهند. انسولین توسط سلول‌های بتا در پانکراس تولید می‌شود و مهم‌ترین وظیفه آن تبدیل قند خوراکی به انرژی است. در دیابت نوع یک، سلول‌های ایمنی با تخریب سلول‌های بتا، تولید انسولین را متوقف می‌کنند.


بیش از ۴۲۵ میلیون نفر در سراسر جهان به دیابت مبتلا هستند؛ بیشتر این آمار به دیابت نوع ۲ اختصاص دارد که به‌ راحتی با فعالیت بدنی منظم و رژیم غذایی سالم قابل کنترل است.


در قاره آسیا بیش از ۲۳۰ میلیون نفر به دیابت مبتلا هستند. با‌توجه‌به شیوع چاقی و سازگاری سریع با سبک زندگی غربی در آسیا، پیش‌بینی می‌شود تعداد افراد مبتلا به دیابت تا سال ۲۰۴۰ میلادی به بیش از ۳۵۵ میلیون نفر برسد.


 ویروس کرونا اواسط ماه دسامبر ۲۰۱۹ در ووهان واقع در مرکز چین گزارش شد. ابتدا از این بیماری به عنوان ذات‌الریه نام برده می‌شد، اما کمیسیون ملی بهداشت چین در ۳۰ دسامبر سال ۲۰۱۹ (۹ دی) به صورت رسمی شیوع این ویروس را در چین اعلام کرد. این ویروس در ۲ ماه گذشته بیش از ۱۵۰ کشور و منطقه را درگیر کرده است.

منبع: ایرنا به نقل از گاردین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->