صعود قیمت طلا در مشهد (۲۸ مرداد ۱۴۰۴) خانواده‌های خراسان رضوی جزو ۱۰ استان با کمترین سرانه درآمد در کشور | زندگی سخت در سایه درآمد کم بورس شنبه (یکم شهریورماه) تعطیل شد؟ خرما در آستانه عزاداری دهه آخر صفر در مشهد چقدر قیمت دارد؟ (۲۸ مرداد ۱۴۰۴) نیاز به واردات گازوئیل به صفر رسید وزیر اقتصاد: تک نرخی شدن ارز در دستور کار است گمرک مقررات جدید واردات خودرو سال ۱۴۰۴ را ابلاغ کرد خرید و فروش ملک یا خودرو در چه صورتی مشمول مالیات می‌شود؟ پیش‌بینی بورس سه‌شنبه (۲۸ مرداد ۱۴۰۴) پیش‌بینی قیمت دلار سه‌شنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۴ | دلار در فضای احتیاطی معامله شد قیمت موتورسیکلت درجا زد | خریداران به تعمیر فرسوده‌ها روی آوردند پیش‌بینی قیمت طلا و سکه، فردا (سه‌‌شنبه، ۲۸ مرداد ۱۴۰۴) | سکه امامی ۸۴ میلیونی شد قطعی برق و خاموشی‌ها تا چه زمانی ادامه دارد؟ + فیلم محدودیت جدید بانک مرکزی برای تسهیلات مضاربه چه تاثیری بر پرداخت تسهیلات بانک‌ها دارد؟ تأمین مسکن، ۵۷ درصد از هزینه‌های خانوار شهری را می‌بلعد بررسی قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۷ مرداد ۱۴۰۴) | هونگچی ۶۰ میلیون تومان گران‌تر شد بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۲۷ مرداد ۱۴۰۴) | قیمت ساینا در کانال ۵۴۲ میلیون تومان قیمت موبایل‌های سامسونگ، شیائومی و آیفون در مشهد (۲۷ مرداد ۱۴۰۴) | آیفون ۱۶ پرومکس رجیسترشده چند؟ فرایند تخصصی‌شدن بانک‌ها آغاز شد | تفکیک بانک‌ها به ۶ نوع مؤسسه اعتباری اختصاص ۸ هزار میلیارد ریال مالیات به سلامت مردم خراسان رضوی توانیر مامور به افزایش واردات برق از ترکمنستان شد شرط جدید ثبت‌نام خودرو اعلام شد بانک مرکزی به بانک‌ها برای پایان مضاربه‌های بی‌ضابطه هشدار داد خراسان رضوی، قطب دوم تولید تخم‌مرغ کشور بورس سبزپوش ماند، اما بی‌رمق | گزارش وضعیت بازار سهام (۲۷ مرداد ۱۴۰۴) قیمت نفت با وجود تهدیدات ترامپ ثابت ماند (۲۷ مرداد ۱۴۰۴) وزیر نیرو: پیک مصرف برق را پشت سر گذاشتیم تمرکز اتاق اصناف مشهد بر کنترل قیمت کالا‌های اساسی در دهه آخر صفر ۱۴۰۴ +فیلم ۷۴ درصد اراضی کشاورزی خراسان رضوی همچنان آبیاری پرمصرف دارند | اصلاح الگوی کشت؛ نوشدارو بعد از مرگ سهراب
سرخط خبرها

پیش‌بینی افت و خیزهای بازار بورس در نخستین هفته خرداد ماه

  • کد خبر: ۲۷۷۲۳
  • ۰۳ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۲:۰۶
پیش‌بینی افت و خیزهای بازار بورس در نخستین هفته خرداد ماه
در هفته‌های گذشته بازار با رشد چشمگیری مواجه شد که علت عمده این رشد ورود حجم گسترده‌ای از نقدینگی از سوی حقیقی‌ها به سمت بورس بود.

به گزارش شهرآرانیوز، کارشناس بازار سرمایه گفت: ممکن است در هفته جاری به دلیل تعطیلات پیش‌رو و نیز اجازه فروش سهام عدالت از روز (سه‌شنبه) تا حدودی شاهد فشار فروش باشیم، اما به‌طور حتم بازار به‌‎زودی به کمک سهام بنیادی و شاخص‌ساز دوباره به مسیر صعودی خود بازخواهد گشت.

«امیرعلی امیرباقری» گفت: در هفته‌های گذشته بازار با رشد چشمگیری مواجه شد که علت عمده این رشد ورود حجم گسترده‌ای از نقدینگی از سوی حقیقی‌ها به سمت بورس بود.

وی ادامه داد: در هفته گذشته بازار رنگ دیگری به خود گرفت و به دلیل عرضه سهام از سوی حقوقی‌ها و برخورد شاخص بورس با مقاومت روانی یک میلیون واحد شاهد اصلاح در بدنه بازار بودیم.

امیرباقری خاطرنشان کرد: این اصلاح که بیشتر در محور نمادهای بزرگ رخ داد باعث شد تا حقیقی‌ها هم‌مسیر با حقوقی‌ها شوند و به شناسایی سود و ایجاد فشار فروش در بازار بپردازند.

این کارشناس بازار سرمایه به امتداد فشار فروش تا پایان هفته گذشته تأکید کرد و افزود:  فقط در بعضی از روزها شاهد سایه‌هایی از افزایش قیمت در برخی از سهام بودیم اما به‌طور کلی روند معاملات در هفته‌ای که گذشت به سمت تعادل و متعادل کردن قیمت برخی سهم‌ها که رشد بی‌منطقی را تجربه کرده بودند در نوسان بود.

وی با بیان اینکه انتظار داریم اصلاح شاخص بورس از بعد زمانی و قیمتی هر چه زودتر به نحو معقولی مدیریت شود، افزود: اطلاعیه منتشر شده در روز پنجشنبه در زمینه سهام عدالت از سوی وزارت اقتصاد تا حدودی فعالان بازار سرمایه را متعجب کرد و از آنجایی که تاکنون جزئیات نقدی سهام در فروش مستقیم برای سرمایه‌گذاران مشخص نشده بنابراین ابهامی را برای افراد حاضر در بازار ایجاد کرده است.

وی اظهار کرد: توصیه‌ای که بیشتر فعالان داشتند این بود که در صورت امکان، سهام عدالت بدون آنکه پرتفوی آن بازگشایی شود و بتوان سهام آن را به صورت جداگانه در اختیار سرمایه‌گذاران قرار داد قابل معامله باشد.

امیرباقری گفت: بسیاری از سرمایه‌گذاران که اکنون سهام عدالت را در اختیار دارند جزو افراد حرفه‌ای بازار سرمایه نیستند، این افراد در یک دوره با پرداخت مبلغی این سهام را خریداری کردند و به‌طور حتم بیشتر این افراد آمادگی مواجه با بازار و نوسانات آن را ندارند.

 این کارشناس بازار سرمایه خاطرنشان کرد: از طرفی فشار فروش ایجاد شده بر بدنه بازار سرمایه در کنار فشار مضاعفی که بر هسته معاملات ناشی از تعداد زیادی از سفارشات پیش خواهد آمد بازار را با نوسان همراه خواهد کرد.

وی توصیه خود به سرمایه‌گذاران در وضعیت کنونی بازار این‌گونه بیان کرد: پیشنهاد ما به سرمایه‌گذاران این است که با توجه به شرایط حاضر در بازار از هیجانات دوری کنند، همچنین دیدگاه‌های بنیادی را ملاک انتخاب سهام برای سرمایه‌گذاری قرار دهند و صرفا تصمیم‌گیری براساس جریان ورود نقدینگی سرمایه‌گذاران را در میان‌مدت و بلندمدت گمراه خواهد کرد.

امیرباقری افزود: بسیاری از سهامی که در پرتفو سهام عدالت وجود دارند سهام بزرگ و شاخص‌ساز هستند که انتظار می‌رود در صورت آزادسازی آن‌ها به صورت مستقیم با حمایت حقوقی‌ها همراه شود، اما متأسفانه در روزهای اخیر شاهد بودیم که حقوقی‌ها خود در صفوف فروش حاضر بودند و چندان حمایتی از بازار نداشتند.

این کارشناس بازار سرمایه با تأکید بر اینکه اصلاح جزئی از ذات بازار محسوب می‌شود، گفت: اگر این اصلاح به لحاظ زمانی و قیمتی ادامه پیدا کند به طور حتم منجر به فرار سرمایه از بورس و ورود نقدینگی به سمت بازارهای موازی مانند طلا و ارز و سکه خواهد شد.

وی اعلام کرد که امیدواریم این نکته مورد توجه حقوقی‌ها و ارکان بازار سرمایه قرار بگیرد تا از طریق جلوگیری از هیجان‌های موجود مانع از ضرر و زیان سرمایه‌گذاران شوند.

امیرباقری افزود: بسیاری از سهم‌های بزرگ و شاخص‌ساز که در پرتفو سهام عدالت وجود دارند به دلیل فعالیت حقوقی‌ها از روند صعودی بازار جا مانده بودند که تعدادی از این نمادها را می‌توان در شرکت‌های پالایشی  بررسی کرد.

این کارشناس بازار سرمایه خاطرنشان کرد: این اتفاق ممکن است زمینه فشار فروش بر روی سهام عدالت ایجاد و فرصت خرید مناسبی را از بعد قیمتی و زمانی برای سهام‌داران آتی این صنعت فراهم کند که پیش‌بینی می‌شود در میان‌مدت و بلندمدت بازدهی مناسبی برای سرمایه‌گذاران دارد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->