خانی: توصیه‌های FATF از سال‌ها پیش در ایران به اجرا درآمده است میزان عیدی کارمندان دولت تعیین شد (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) استاندار خراسان رضوی: ایران و پاکستان به لحاظ اقتصادی مکمل یکدیگر هستند + ویدئو مدیرکل امور مالیاتی خراسان رضوی اعلام کرد: بخشودگی جرائم مالیاتی به مناسبت دهه فجر ۱۴۰۳ افزایش ۱۰ میلیون لیتری تولید بنزین در ایران قیمت امروز تلفن‌های همراه (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) + جدول قیمت قیمت امروز مرغ، تخم‌مرغ، گوشت و دام سبک و سنگین (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) ۱۳ تفاوت کفش ونس اصل و فیک که باید بشناسید! امکان تمدید و اصلاح پروانه‌های کسب از درگاه ملی مجوز‌ها انعقاد ۴ تفاهم‌نامه در سفر استاندار خراسان رضوی به پاکستان سبزپوشی بورس پس از ۴ روز متوالی منفی | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) افت اندک قیمت طلا و سکه در مشهد (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) قیمت کارخانه‌ای محصولات ایران خودرو اعلام شد (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) علت افزایش قیمت سیب زمینی چه بود؟ (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) قیمت امروز خودرو‌های خارجی (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) | رشد ۲۰ میلیونی هایما S۵ قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) | ورود دوباره دلار به کانال ۸۴ هزار تومان قطع انشعاب غیرمجاز هزار باغ‌ویلای مشهد فقط در سال ۱۴۰۳ | آخرین سد تأمین آب شهرستان مشهد در آستانه خروج از مدار است افت قیمت خودرو‌های داخلی ادامه یافت (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) | آریسان ۱۱ میلیون تومان ارزان‌تر شد راهکارهای کاهش وابستگی به دلار در گفت‌وگو با کارشناسان | توسعه تجارت با رهایی از یکه‌تازی دلار یک خبر مهم درباره واریز سود سهام عدالت ارسال و ثبت سفارش خرید سهام بعد از ساعت بازار ممنوع شد (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) تذکر بانک مرکزی به بانک‌هایی که ضوابط وام ازدواج، فرزندآوری و مسکن را رعایت نمی‌کنند رشد قرارداد‌های سفیدامضا و زیرپله‌ای کارگران باوجود کمبود نیروی کار نمایشگاه بهاره از ۱۱ تا ۱۷ اسفند ۱۴۰۳ در مشهد برگزار می‌شود + جزئیات تخفیفات قیمت امروز میوه و صیفی جات در مشهد (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) | پرتقال گران شد هجوم خریداران مسکن به شهر‌های شمالی + جدول قیمت یارانه نقدی خانوار‌ها در چه صورتی حذف می‌شود؟
سرخط خبرها

آغاز پیش‌ فروش ایران خودرو و سایپا با قیمت‌های نامعلوم!

  • کد خبر: ۲۷۷۲۸
  • ۰۳ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۲:۲۶
  • ۱۰
آغاز پیش‌ فروش ایران خودرو و سایپا با قیمت‌های نامعلوم!
ثبت نام قطعی از طریق سایت فروش خودروسازان به مدت یک هفته ادامه خواهد داشت.
جلسه جدید تصمیم گیری برای بازار خودرو باز هم بدون حضور خبرنگار در وزارت صمت و با حضور سرپرست جدید این وزارتخانه برگزار شد که در نهایت انتشار یک خبر عجیب را به همراه داشت.

سرپرست وزارت صمت در حالی زمان و شرایط فروش فوق‌العاده محصولات خود را تشریح می‌کند که هنوز تکلیف قیمت نهایی خودروها مشخص نشده و خود خودروسازها هم از قیمت نهایی عرضه محصولاتشان مطلع نیستند.

حسین مدرس خیابانی، سرپرست وزارت صنعت، معدن و تجارت، در جلسه کمیته خودرو تصمیم به فروش ویژه ۲۵ هزار دستگاه خودرو شامل ۱۵ هزار دستگاه خودرو‌های گروه صنعتی ایران خودرو و ۱۰ هزار دستگاه خودرو‌های تولیدی گروه خودروسازی سایپا هم‌زمان با ایام عید سعید فطر گرفت و گفت: پیش‌ثبت‌نام و به‌روزآوری اطلاعات از روز یکشنبه ۴ خردادماه به مدت ۱۰ روز ادامه خواهد داشت.

او بیان کرد: ثبت نام قطعی از طریق سایت فروش خودروسازان به مدت یک هفته ادامه خواهد داشت و شرایط سخت‌گیرانه‌ای در ضوابط فروش و اولویت‌های تحویل در نظر گرفته شده تا بتوان خودرو را تنها به مصرف‌کنندگان واقعی فروخت.

مدرس خیابانی گفت: ضوابط فروش خودرو به گونه‌ای تعیین شده که به هیچ عنوان خریدار خودرو، حق فروش وکالتی را نداشته و خودرو فروخته شده نیز قابل صلح نیست. این در حالی است که اگر در هر یک از مراحل فروش، تکمیل وجه، تحویل خودرو و حتی هر بازه زمانی پس از تحویل خودرو مشخص شود که خریدار از ضوابط تعریف شده عدول کرده و سیستم‌های نظارتی تخلفات را کشف نمایند، علاوه بر اینکه امتیاز خودرو از وی سلب خواهد شد، خودرو وی توقیف شده و مطابق با قانون با آن برخورد خواهد شد.

سرپرست وزارت صمت بیان کرد: در فروش عید فطر ۷ محصول سایپا و ۴ محصول ایران خودرو عرضه می‌شوند که سند محصولات فروخته شده در رهن کارخانه باقی خواهد ماند. هماهنگی‌های لازم برای جلوگیری از فروش وکالتی با قوه قضائیه، دادستانی کل کشور و سازمان ثبت اسناد صورت خواهد پذیرفت.

این در حالی است که تکلیف قیمت‌گذاری خودرو هنوز مشخص نشده و تنها چیزی که در این چند مدت به دست ما رسیده است، فهرست قیمتی غلط و تکذیب شده‌ای از سوی شورای رقابت است. فهرستی که توسط سازمان حمایت و شورای رقابت تکذیب شد، اما انحراف بسیاری از رسانه‌ها را به همراه داشت و همور عده‌ای ان را فهرست نهایی می‌دانند.

تاریخ پیش‌فروش محصولات کارخانجات ایران خودرو و سایپا در حالی مشخص شد که قیمت نهایی خودرو‌ها هنوز مشخص نشده و فهرست قیمتی به دست خودروساز‌ها و مردم نرسیده است.

به عبارتی قرار است ۲۵ هزار خودرو با قیمتی نامعلوم به مردم فروخته شود و با وجود چنین تناقضات بزرگی مسئولان این حوزه تأکید دارند که از بروز تخلف و نفوذ در سیستم فروش جلوگیری خواهد شد. شاید همین تناقضات است که باعث شده آقای سرپرست از دید سایر رسانه‌ها دور بماند و از زمان انتصابش خبر‌ها را از طریق بخش اطلاع‌رسانی سازمان به دست رسانه‌ها برساند.
 
منبع: باشگاه خبرنگاران
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱۰
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
دراعم هغنع
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۴۵ - ۱۳۹۹/۰۳/۰۳
1
1
دنتامتک.دذکحکم
علی یوسفی
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۴۸ - ۱۳۹۹/۰۳/۰۳
0
3
اخه یکبار بگید چه خودروهایی را قراره بزارید با چه قیمتی واقعا معنی نداره اول پول مردمو بگیرید یک هفته پول ما بخوابه بعد تازه بگید اسمتون تو قرعه کشی در نیومده
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۰۰ - ۱۳۹۹/۰۳/۰۳
0
2
خودتون واذیت نکنید هرمقدارپول دارید ازبازارخرید کنید ماشین دوباره گرون میشه چون تحریمیم چون دلار وطلا گرون شده اینا فقط میخوان پولهاراازبازارجمع کنن تاگرونی ماشین بیشتر نشه
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۱:۱۵ - ۱۳۹۹/۰۳/۰۳
0
2
واقعا که. پانزده هزار خودرو فقط. به هر استان 300 ماشین میرسه
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۳۸ - ۱۳۹۹/۰۳/۰۴
0
1
اونی ک دسته چک نداره تکلیفش چی میشه؟!
همیشه فقط بفکر پولدار کردن اونایی هستین ک پول دارن ب اندازه کافی
و همیشه فقط و فقط ب نفع خودشون کار میکنن
ن مردم
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۴۶ - ۱۳۹۹/۰۳/۰۴
0
2
اگر میخواین قیمت را پاین بیاریدومردم را راضی نگه دارید.قیمت کارخانه را بیارید به قیمت سال ۹۸ تا این نا بسامان در بازار خودرو برطرف بشود.اگر قیمت خودرو را بر حسب تورم دو برابر میکنید پس چرا حقوق کارگر و کارمند بر حسب تورم که مردم را نابود کرده پیش نبردید.اگر مسلمان هستید.این حق الناس است اگر نیستید لااعقل انسان باشید و ظلم به ملت نکنید.
علی اکبر کاوسی
United States of America
۱۶:۵۶ - ۱۳۹۹/۰۳/۰۴
0
1
باسلام وخسته نباشید خدمت مسؤلین محترم پس این دلسوزان محترم قبلاً کجابودند،مندرمردادماه ۹۶ برای slx405ثبت نام کردم ودرشهریور ۹۸ که تحویل گرفتم جمعا مبلغ ۶۵میلیون پول دادم و هرچه سروصدا کردم کسی به داد من و...نرسید ،حالا قیمتها ازدوسال پیش هم کمتر شده است .خواهش میکنم که مسؤلین محترم که می توانند این کار را انجام بدهند در بقیه کالاها و خدمات و مخصوصا مسکن وسمه وطلا گوشت لوازم خانگی هم ورود قاطعانه داشته باشند .باتشکر
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۸:۳۰ - ۱۳۹۹/۰۳/۰۴
0
0
خدا ریشتونو خشک کنه. دارین مردمو اینجور مثل توپ اینور اونور شوت میکنید.حق دارین.نوبت مردم هم میرسه.
سیدمحمدموسوی
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۲۸ - ۱۳۹۹/۰۳/۰۴
0
0
شمارو به خدا اخه این چه شرایطیه گذاشتین من قصد داشتم یه ماشین صفر بخرم بندازم زیر پام و این لگنی که دارم رو هروقت ماشین صفر گرفتم بفروشم الان یکی از شرایط نداشتن پلاک فعاله خب ما چه کار کنیم پراید مدل ۸۶زیر پامونه و پلاکش فعاله خدایی اینم شد شرط.بابا هر ایرانی حق داره با کد ملیش یه ماشین بنویسه و تا سه سال دیگه هم بهش ندین نه اینکه هرکی یه لگن زیر پاشه دیگه حق نداره بنویسه اخه چجوریه.سلطان خودرو ۶۸۰۰ تا مینویسه و ما یدونه هم نمیتونیم بنویسیم.خدا لعنت کنه باعث بانیشو
ایلار
Iran (Islamic Republic of)
۱۸:۲۲ - ۱۳۹۹/۰۸/۱۶
0
0
سلام میشه بگید
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->