مارگزیدگی سالانه ۵.۴ میلیون نفر در جهان | مارگزیدگی بیش‌از ۸ هزار ایرانی در سال ۱۴۰۳ غرق شدن مادر و دختر در استخر کشاورزی نیشابور (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) زلزله ۷.۸ ریشتری روسیه را لرزاند (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) زلزله زاهدان را لرزاند + جزئیات (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) برگزاری کلاس‌های آمادگی شروع مدارس ممنوع است | والدین گزارش کنند، با مدارس متخلف برخورد می‌شود حجت‌الاسلام‌والمسلمین علی‌‌اكبر الهى خراسانى دعوت حق را لبیک گفت  ۸۱ کودک شیرخوار در مراکز بهزیستی خراسان رضوی تحت مراقبت هستند | شیرخوارگاه‌ علی‌اصغر(ع) خالی نشده است آخرین اخبار از آتش‌سوزی یک مجتمع تجاری در سبزوار | آتش مهار شد + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) برنامه‌های آموزش و پرورش استان خراسان رضوی در راستای بهبود آموزش در مدارس شیوع بالای آرتروز زانو در بین ایرانی‌ها | کدام گروه‌های سنی در معرض خطر هستند؟ طرح جدید هلال احمر برای کمک به دانش‌آموزان نیازمند | توزیع بسته‌های لوازم‌التحریر در مناطق کم‌برخوردار بازنشستگان نفت، سهامدار پتروشیمی می‌شوند واکسن آبله‌مرغان موجود شد | آیا واکسن بزنیم یا نه؟ آیا کره‌های محلی برای طبخ غذا بهتر است و باعث افزایش چربی خون نمی‌شود؟ بی‌احتیاطی ۳ جوان به قیمت جانشان تمام شد | پا در رکاب چاه، جان در کمین مرگ فرمانده انتظامی سیب و سوران به شهادت رسید دستگیری قاتل پس از ۱۴ سال | انکار دسیسه زنانه برای قتل شوهر ۵ هزار شاکی منتظر تعیین تکلیف پرونده «موبایل موسوی» توصیه رئیس کل دادگستری خراسان رضوی به کارآموزان قضایی: با مردم مهربان باشید و از وسوسه‌های شیطانی دوری کنید سخنگوی آموزش و پرورش: هیچ اتفاقی مانع آغاز مدارس در اول مهر نمی‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | هوای مشهد موقتاً گرم می‌شود یک کشته و ۲۰ مصدوم در تصادف اتوبوس محور تهران به مشهد (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) پیگیری جدی مجلس برای افزایش حقوق اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری خراسان رضوی: آمار مبتلایان به سرطان پستان در خراسان رضوی بالاست منشا ۴۰ درصد آلودگی هوای سرخس خراسان رضوی، ترکمنستان است عقیم‌سازی پشه‌ها برای مقابله با تب دنگی | ساکنان برج‌ها هم از پشه آئدس در امان نیستند مشهد، میزبان اولین کنگره بین‌المللی هوش مصنوعی و فناوری‌های سلامت در زنان و زایمان انتقاد معاون تربیت بدنی آموزش و پرورش به ساعت محدود ورزش مدارس و تحرک کم دانش‌آموزان
سرخط خبرها

تبعید رامین پس از خودکشی رومینا

  • کد خبر: ۲۸۰۳۲
  • ۰۶ خرداد ۱۳۹۹ - ۲۰:۵۵
  • ۱
تبعید رامین پس از خودکشی رومینا
پدر رومینا: دخترم توسط جوانی به‌نام رامین به‌قتل رسیده است. رامین دخترم را فریب داده و پس از تعرض به او با بهانه اینکه قصد ازدواج با دختر دیگری را دارد او را ترک کرد و موجب مرگ او شد.

به گزارش شهرآرانیوز، مرد جوانی که به اتهام ارتباط با یک دختر و دخالت در خودکشی او بازداشت شده بود از سوی قضات شعبه 8 دادگاه کیفری استان تهران به تبعید و شلاق محکوم شد.

رسیدگی به این پرونده از سال 97 و همزمان با خودکشی دختر نوجوانی به‌نام رومینا آغاز شد. پلیس پس از حضور در خانه این دختر با جسد حلق آویز شده او رو‌به‌رو و جسد برای تعیین علت مرگ به پزشکی قانونی منتقل شد. مادر این دختر به مأموران گفت: دخترم از مدتی قبل به‌دلیل افسردگی دارو مصرف می‌کرد، اما ادعاهای پدر رومینا پرونده را در مسیر تازه‌ای قرار داد. او به مأموران گفت: دخترم توسط جوانی به‌نام رامین به‌قتل رسیده است. رامین دخترم را فریب داده و پس از تعرض به او با بهانه اینکه قصد ازدواج با دختر دیگری را دارد او را ترک کرد و موجب مرگ او شد.

پس از این اظهارات رامین بازداشت شد اما ضمن بی‌گناه خواندن خود گفت شاهدانی دارد که تأیید می‌کنند در زمان مرگ رومینا در خانه خودش بوده و هیچ ارتباطی با مرگ او ندارد. در ادامه تحقیقات پزشکی قانونی تأیید کرد که مرگ رومینا خودکشی بوده، اما داشتن ارتباط با یک مرد را تأیید کردند.
با این گواهی، رامین از اتهام قتل عمد تبرئه شد. اما از آنجا که پدر رومینا قبل از مرگ دخترش از رامین به اتهام تعرض به دخترش شکایت کرده بود وی مورد محاکمه قرار گرفت.
رامین درباره اتهام تعرض گفت: من نامزد داشتم اما مدتی قبل از مراسم ازدواجم زن برادرم به من گفت که نامزدت با همدستی خواهرت کارهای مخفیانه‌ای انجام می‌دهند بعد هم برای شهادت در این باره رومینا را که از دوستانش بود نزد من آورد. از همان موقع آشنایی و ارتباط من با رومینا آغاز شد تا اینکه بعد از مدتی فهمیدم همه حرف‌های زن برادرم فقط از روی حسادت و برای خراب کردن رابطه من و نامزدم بوده است، این‌گونه شد که به رومینا گفتم دیگر نمی‌خواهم او را ببینم چون بزودی ازدواج خواهم کرد.
اما رومینا حاضر به جدایی نبود. تا اینکه یک روز مانده به تاریخ عروسی‌ام به رومینا گفتم که دیگر صلاح نیست ما با هم در ارتباط باشیم اما او به من وابسته شده بود و می‌گفت که می‌خواهد با من ازدواج کند حتی به من گفت تو با همسرت ازدواج کن اما اجازه بده من هم در زندگی‌ات باشم ولی من چون همسرم را دوست داشتم تمایلی به ادامه رابطه با رومینا نداشتم. ضمن اینکه مطمئن بودم ادامه ارتباط من با رومینا بهانه‌ای دست زن برادرم خواهد داد تا زندگی‌ام را خراب کند. پس از آن رومینا تهدید کرد که اگر روابط‌مان را ادامه ندهیم خودکشی می‌کند. من هم موضوع را به پدر و مادرش گفتم. حتی یکبار هم که می‌خواست رگ دستش را بزند خودم مانع کارش شدم و قضیه را به پدرش گفتم.
متهم در ادامه افزود: برای اینکه رومینا از من دل بکند حتی حاضر شدم به او پول بدهم اما قبول نکرد. او با همسرم هم تماس گرفته بود و زندگی‌ام در آستانه نابودی بود. به همین خاطر جواب تلفن‌هایش را ندادم تا اینکه فهمیدم او خودکشی کرده است.
در حالی که متهم اصرار داشت که رابطه خاصی با رومینا نداشته اما پرینت پیامک‌های عاشقانه متهم و رومینا نشان می‌داد که بین دختر نوجوان و رامین رابطه طولانی مدت شکل گرفته بود.
با تکمیل تحقیقات، پرونده در شعبه 8 دادگاه کیفری استان تهران مورد رسیدگی قرار گرفت و پدر و مادر رومینا خواستار مجازات پسر جوان شدند.
پس‌از خواسته اولیای دم و اظهارات متهم و بر اساس مدارک موجود در پرونده و همچنین سایر شواهد قضات وارد شور شدند و متهم را به 99 ضربه شلاق و یک سال تبعید محکوم کردند. اما وی از اتهام ترغیب به خودکشی دختر جوان تبرئه شد. پس از آنکه رأی صادره مورد اعتراض متهم و اولیای دم قرار گرفت اما دیوان عالی کشور بعد از بررسی دقیق پرونده رأی را مورد تأیید قرار داد و به این ترتیب پرونده این متهم برای اجرای حکم به دادسرا ارسال شد.

منبع: ایران

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
شروین
Iran (Islamic Republic of)
۰۷:۱۷ - ۱۳۹۹/۰۳/۱۰
0
0
پس بهمن چیشد ؟
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->