اطلاعیه سازمان امدادونجات هلال احمر صار شد: احتمال وقوع طوفان تندری و وقوع سیلاب در خراسان و چند استان دیگر (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) ۱۴ درصد متقاضیان وام ازدواج و فرزندآوری در صف هستند مصرف چه مقدار نمک در روز برای سلامتی خطرناک است؟ پیشنهاد دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی برای افزایش سن ورود زنان به هیئت علمی دانشگاه‌ها آتش‌سوزی ۲.۵ هکتار از مراتع قره‌چغه قوچان خراسان رضوی(۲۹ اسفند ۱۴۰۴) یک کشته و ۸ مصدوم در حادثه واژگونی اتوبوس در آزادراه کرج-تهران (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) توپ برخورد با «تخلیه فاضلاب در اراضی کشاورزی» در زمین شهرداری مشهد بعد از ۷ سال فاش شد: رد پای مرد مستأجر در ناپدید شدن زن صاحبخانه فروش ۱۰۰ میلیونی نوزاد توسط مادر معتاد برملا شد قتل پسر ثروتمند با سم مار افعی | اعترافات متهمان در دادگاه فرمانده انتظامی مشهد از ۵۰ فقره سرقت باند نقابداران بی قرار پرده برداشت ثبت‌نام آموزش هوش مصنوعی به ۲ میلیون دانش‌آموز، از خرداد ۱۴۰۴ آغاز می‌شود نقش مؤثر تصاویر ماهواره‌ای در پایش آلودگی هوا تدوین کتب درسی جدید در حوزه کدنویسی انجام می‌شود ضرورت اطلاع خانواده از احوالات کودکان برای به حداقل رساندن آسیب‌های دوره نوجوانی مصرف گوشت در سالمندان نباید صفر شود هتل‌های مشهد برای عروسی؛ شبی به یاد ماندنی با خدمات خاص و فضای مجلل صدور هشدار نارنجی هواشناسی در خراسان رضوی (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) رتبه برتر کشوری در شاخص خلاقیت و نوآوری، در دست موزه طبیعی سمنان پیوند رایگان، افتخار نظام سلامت ایران؛ نجات سالانه ۸۰۰ جان با اهدای عضو در مشهد | راه‌اندازی مرکز برداشت بافت در بهشت‌رضا(ع) شکارچی فعال در فضای مجازی دستگیر شد بار دیگر هشدار خودمراقبتی برای مردم کلانشهر مشهد صادر شد (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) حرکت جدی بیمارستان منتصریه مشهد در مسیر توسعه پیوند اعضا | فرهنگ‌سازی درباره مرگ مغزی، ضرورتی اجتناب‌ناپذیر برای رسانه‌ها پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دمای مشهد به ۳۴ درجه می‌رسد هشدار پلیش فتا درمورد فروشندگان سوالات نهایی | لو رفتن سوالات قبل از ساعت مشخص غیرممکن است ۲۹ هزار کودک بازمانده از تحصیل ۶ تا ۱۱ ساله جذب مدارس خواهند شد توصیه‌های طلایی برای تأمین آب بدن در گرمای هوا آیا مصرف تخم‌مرغ خام یا نیم‌پز برای سلامتی مفید است؟ پایان خوش ماجرای نانوایی کوی عمار یاسر مشهد بازسازی صحنه قتل از سوی مرد ضایعاتی | قتل ضایع مرد ضایعاتی! بحران خاموش جمعیت
سرخط خبرها

کشف جنایت از زیر آهک

  • کد خبر: ۲۷۵۲۹
  • ۰۱ خرداد ۱۳۹۹ - ۰۹:۲۴
کشف جنایت از زیر آهک
استخوان‌های پلاستیک‌پیچ شده یک انسان در بولوار توس مشهد پیدا شد.
مهدی قرآنی/شهرآرانیوز - بوی تعفن فضای باغ را برداشته بود و با هر نفس شُش‌هایت پر می‌شد از هوایی گندیده و مسموم. صاحب باغ به کارگرش از صبح گفته بود که پیگیر این بوی بد باشد و او هم به‌دلیل کار زیاد باغ نتوانسته بود رد بو را بگیرد. خورشید از وسط آسمان گذشته و میل به غروب شدن داشت. کلافه شده بود و هرکجای باغ که نفس می‌کشید همان تعفن به مشامش می‌رسید. صبح از باغ بیرون زده بود که چند نفر از روستاییان گفته بودند حتما سگی، چیزی تلف شده و به بو افتاده است.

بوی بد در کنار دیواری که نیم متر ارتفاع داشت و دورتادور یک زمین کشیده شده بود بیشتر می‌شد. زمین کشاورزی تقریبا نزدیک جاده بود. ساعت ۴ عصر را رد کرده بود که چشمش به پلاستیک سفید رنگی که چیزی داخلش پیچیده شده بود، افتاد. پلاستیک بین دیوار کوتاه و یک نیوجرسی (دیوار بتنی پیش‌ساخته که قابل حمل است) افتاده بود.

فکر می‌کرد که منبع بوی بد را پیدا کرده برای همین زود دست‌به‌کار شد و پلاستیک را بیرون کشید. اندازه و شکل و ظاهر پلاستیک به جثه سگ یا جانور دیگری نمی‌خورد. مرد نگهبان کنجکاو شده بود و می‌خواست از دل این پلاستیک سفید رنگ سر در بیاورد.
 
گوشه‌ای از لبه‌های به هم پیچیده شده پلاستیک را باز کرد که ناگهان مثل برق گرفته‌ها از جایش پرید و به عقب جهید. باورش برایش سخت بود. چشمش‌هایش را با دست‌هایش مالید تا بتواند بهتر ببیند. درست بود جمجمه یک انسان لای پلاستیک پیچیده شده بود. پلاستیک را باز کرد که بقیه اسکلت هم نمایان شد. روی برخی از استخوان‌ها هنوز گوشت بود که خشک شده بود.

بوی تعفن همچنان می‌آمد، اما عاملش این جسد متلاشی شده نبود. با تلفن همراهش شماره پلیس را گرفت و موضوع را اطلاع داد و خیلی زود مأموران کلانتری کاظم‌آباد مشهد خودشان را به حدفاصل توس ۱۵۷-۱۵۹ رساندند.

خبر کشف جسد در بیسیم پلیس پیچید و طولی نکشید که موضوع به قاضی احمدی‌نژاد، بازپرس جنایی دادسرای مشهد، هم اعلام شد. ساعت ۶ عصر دوشنبه را نشان می‌داد که خودرو‌های قاضی قتل و پلیس آگاهی آژیرکشان به قاب به‌هم ریخته این صحنه اضافه شدند.

متوفی ۲۰ سال داشته است
پزشک سازمان پزشکی قانونی همان ابتدا به سراغ جسد رفت و بعد از یک بررسی کوتاه به قاضی احمدی‌نژاد گفت که استخوان‌ها به لحاظ شکل و اندازه به پسری حدود بیست ساله می‌خورد و تقریبا یک ماه هم از مرگ او می‌گذرد. روی جسد، ولی مقدار زیادی آهک به چشم می‌خورد که روی استخوان‌ها خشک شده بود.

پلیس آگاهی هم بعد از یک ساعت جست‌وجو در زمین‌های اطراف چیزی به دست نیاورد. آهک خشک شده، گل‌آلود بودن جسد و پلاستیک‌پیچ شدنش گویای حقیقتی هولناک بود که قاضی احمدی‌نژاد بیان کرد احتمالا متوفی به قتل رسیده و فرد یا افرادی ابتدا او را دفن کرده و رویش آهک ریخته و پس از مدتی آن را از خاک بیرون کشیده‌اند، چرا که گل و آهک به جا مانده بر روی استخوان‌ها این فرضیه را قوت می‌بخشد.

جسد برای بررسی بیشتر و شناسایی هویت اصلی در اختیار پزشکی قانونی قرار گرفت و تحقیقات پرونده نیز با دستور بازپرس ویژه قتل عمد دادسرای عمومی و انقلاب ناحیه ‌۲ مشهد برعهده تیم اداره ویژه جرائم جنایی پلیس آگاهی گذاشته شد.

بررسی فهرست فقدانی‌های پلیس آگاهی هم از دسته پیگیری‌های بعدی مجریان قانون بود که در روند تحقیقات این پرونده انجام شد، اما مدرکی که نشان از هویت متوفی داشته باشد به‌دست نیاورده است. به گفته بازپرس احمدی‌نژاد تحقیقات این پرونده تا روشن شدن ماجرا ادامه دارد.
 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->