حاجی بابایی: مردم همچنان بر آرمان‌های امام و تاکیدات مقام معظم رهبری پایبند هستند قالیباف پیش از عزیمت به پاکستان: توسعه روابط پارلمانی از اهداف سفر به اسلام آباد است نتایج یک نظرسنجی تازه نشان می‌دهد که اکثر آمریکایی‌ها با ازسرگیری آزمایش‌های هسته‌ای مخالفند اردن و انگلیس بر ضرورت اجرای بند‌های توافق غزه تاکید کردند ادامه بررسی طرح ملی هوش مصنوعی در صحن علنی امروز، ۱۴ آبان ۱۴۰۴ پنتاگون با فروش جنگنده‌های پیشرفته اف‌-۳۵ به عربستان موافقت کرد شهردار نیویورک: مسلمان هستم و بابت آن عذرخواهی نمی‌کنم + فیلم یک مسلمان شیعه شهردار نیویورک شد+ بیوگرافی تل‌آویو در حال بررسی خروج اعضای حماس از تونل‌های رفح در ازای تحویل جسد نظامی صهیونیست نامه شدیداللحن ایران به دبیرکل سازمان ملل و رئیس شورای امنیت در پی تهدیدات هسته‌ای ترامپ استقبال مکرون از آزادی شهروندان فرانسوی بازداشت شده در ایران تهدید بمب‌گذاری در حوزه‌های انتخاباتی نیوجرسی آمریکا سنای آمریکا برای چهاردهمین بار در تصویب لایحه بودجه ناکام ماند (۱۳ آبان ۱۴۰۴) پزشکیان: مساجد بهترین کانون برای ساماندهی امور اجتماعی در محله‌ها هستند تحریم‌های جدید وزارت خزانه داری آمریکا علیه کره شمالی نتانیاهو دوباره در دادگاه حاضر شد عراقچی: جایزه نوبل اعتبار خود را از دست داده است افزایش کمک‌های مالی آلمان به اوکراین به ۱۱.۵ میلیارد یورو حملات پهپاد‌های اوکراینی به یک مجتمع پتروشیمی روسیه (۱۳ آبان ۱۴۰۴) زلنسکی با نیرو‌های اوکراینی در نزدیکی پوکروفسک دیدار کرد هشدار ترامپ درباره پیروزی دموکرات‌ها عراقچی: ایران آماده کمک‌رسانی فوری به زلزله‌زدگان افغانستان است کشف جسد یک اسیر صهیونیست در شرق الشجاعیه | حماس: در تلاش برای تکمیل روند تبادل هستیم (۱۳ آبان ۱۴۰۴) واکنش ستاد کل نیروهای مسلح به صحبت های اخیر ثابتی: اظهارات افراد ناآگاه در رابطه با همکاری‌های نظامی فاقد اعتبار است متکی: مواضع رئیس‌جمهور درخصوص بازسازی تأسیسات هسته‌ای، کاملاً قانونی و بین‌المللی است + فیلم دیک چنی، معاون جورج بوش درگذشت + علت مرگ و بیوگرافی پزشکیان: تمهیدات لازم برای پایداری منابع طرح پزشک خانواده اتخاذ شود
سرخط خبرها

اجازه ورود آمریکا به خلیج فارس از سوی همسایگان اشتباهی راهبردی است

  • کد خبر: ۲۸۲۶۶
  • ۰۹ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۳:۲۶
اجازه ورود آمریکا به خلیج فارس از سوی همسایگان اشتباهی راهبردی است
کشورهای منطقه خلیج فارس مسئول تأمین و برقراری امنیت هستند و اجازه ورود به آمریکا در منطقه از سوی همسایگان یک اشتباه راهبردی است.

وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح امنیت خلیج‌ فارس را منفعت مشترک همه کشورهای منطقه دانست و گفت: کشورهای این منطقه مسوول تأمین و برقراری امنیت هستند و اجازه ورود به آمریکا در منطقه از سوی همسایگان یک اشتباه راهبردی است.

امیر سرتیپ «امیر حاتمی» با حضور در بندرعباس از صنایع دریایی وزارت دفاع بازدید و در جریان ساخت و تولید آخرین دستاوردهای حوزه رزم دریایی قرار گرفت و از مراحل پایانی ساخت و تجهیز ناوشکن دنا و شناور مین شکار صبا بازدید کرد.

 وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در این بازدید با تاکید بر لزوم اتمام پروژه‌های دفاعی ناوشکن دنا و شناور مین شکار صبا و آمادگی جهت تحویل به نیروهای مسلح تصریح کرد: وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح مصمم است در شرایط سخت تحریم‌های ظالمانه در سال جهش تولید با همت و عزم جهادی متخصصین متعهد و انقلابی صنعت دفاعی با تولید و ساخت پیشرفته‌ترین تجهیزات و دستاوردهای دفاعی مورد نیاز نیروهای مسلح گام‌های بلندی را در تحقق شعار سال و ارتقاء قدرت بازدارندگی دفاعی ایران اسلامی بردارد.

 امیر سرتیپ حاتمی از ناوشکن دنا به عنوان یکی از پیشرفته‌ترین شناورهای کلاس موج یاد کرد و ابراز امیدواری کرد با تکمیل و تجهیز نهایی آن به پیشرفته‌ترین سامانه‌ها، به زودی به نیروی دریایی راهبردی ارتش جمهوری اسلامی ایران تحویل شود.

 شناور صبا به‌زودی به نیروی دریایی ارتش واگذار می‌شود

وزیر دفاع ساخت و تولید شناور مین شکار صبا توسط سازمان صنایع دریایی وزارت دفاع را یکی از افتخارات حوزه رزم دریایی عنوان کرد و گفت: مین شکار صبا مأموریت شناسایی و انهدام انواع مین‌های دریایی را در آب‌های منطقه‌ای به عهده دارد که انشالله ‌در آینده نزدیک به نیروی دریایی راهبردی ارتش جهت اجرای ماموریت های خطیر واگذار می‌شود.

امیر حاتمی با بیان اینکه تمام تلاش خود را برای امن سازی خلیج فارس و به ویژه تنگه هرمز به کار خواهیم بست گفت: اگر منطقه‌ی خلیج فارس امن باشد، همه‌ کشورهای منطقه از این امنیت بهره‌مند خواهند شد؛ اما اگر خلیج فارس ناامن شود، برای همه‌ کشورهای منطقه ناامن خواهد بود.

وی با بیان اینکه امنیت منطقه‌ خلیج‌ فارس منفعت مشترک کشورهای خلیج‌ فارس است گفت: کشورهای حوزه خلیج فارس مسوول تأمین و برقراری امنیت هستند و اجازه ی ورود به آمریکا در منطقه از سوی همسایگان یک اشتباه راهبردی است.

وزیر دفاع در همین باره افزود: تجربه نزدیک به یک قرن نشان می‌دهد، بیگانگان همواره به بهانه امنیت‌سازی در خلیج فارس عامل ناامنی و بحران‌سازی بوده‌اند؛ آنها با ایران هراسی و ایجاد بحران در منطقه خلیج فارس و سپس ایجاد وابستگی امنیتی برای کشورهای حوزه خلیج فارس در صدد فروش میلیاردها دلار، سلاح و حفظ پایگاه‌هایشان در منطقه هستند.

وزیر دفاع به نقل از فرمایشات فرمانده معظم کل قوا حضرت امام خامنه‌ای با بیان اینکه نیروی دریایی در خط مقدم دفاع از ایران است و مناطق مهمی همچون مکران، دریای عمان و آبهای آزاد را فراروی خود دارد خاطرنشان ساخت: وزارت دفاع با تمام توان از ناوگان دریای جمهوری اسلامی ایران جهت حضور بیشتر و مقتدرانه‌تر نیروی دریایی در آب‌های آزاد پشتیبانی خواهد کرد.

امیر حاتمی با بیان اینکه نیروی دریایی ایران جایگاه قدرتمند خود را در عرصه صیانت از آب‌های ایران تثبیت کرده است و  در انجام ماموریت‌های دریایی در آب‌های بین‌المللی با اقتدار مشارکت دارد گفت: حضور قدرتمند  نیروی دریایی ایران به عنوان  تکیه گاهی اطمینان بخش در موضوع مبارزه با تروریسم در دریاها شناخته می‌شود.

منبع: روابط عمومی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->