جشنواره گل در مشهد کجا برگزار می‌شود؟ + فیلم توسعه روستا‌های مجاور، راه‌حل حاشیه‌نشینی در مشهد قلندرشریف: شهرداری طی دو، سه دوره اخیر بیشترین درآمد را در بخش‌های مختلف داشته است | مشهد به مرکز دیپلماسی شهری تبدیل شده است کشف پرونده سرقت ۱۲۰ میلیاردی از یک خانه مسکونی در مشهد (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) دبیریان: برگزاری نمایشگاه «مشهد اینوکس-فاینکس» گامی مؤثر در جهت تحقق شعار سال و توسعه اقتصاد شهری است شهروند خبرنگار | نمایی از مرزعه کلزا در نیشابور رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: تزریق نشاط و امید به شهروندان هدف اصلی ماست + فیلم اجرای ۵۱۵ رای قلع در سال ۱۴۰۳ در مشهد جشنواره‌های شهری مشهد فرصتی برای نشاط مومنانه و تزریق حال خوب به شهروندان است حل معضل حاشیه نشینی در بخش مرکزی شهرستان مشهد با بازنگری در تقسیمات کشوری جشنواره گل‌های لاله مشهد میزبان شکوه بهاری طبیعت + فیلم نگاهی به بازار سوغات زائر در مشهد و چالش هایش | سوغات مشهد همچنان ساخت چین! هوای کلانشهر مشهد امروز سالم است (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) شهردار مشهد: روند عملیات اجرای پروژه دوربرگردان غیرهم‌سطح شرقی حضرت ابوطالب ادامه دارد درباره قدیمی‌ترین کوچه خیابان عبادی مشهد | گذر «حوض لقمان» که بعدها به «کوی سعادت» رسید نایب رئیس کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد: مدیریت شهری مسئولیت دارد زمینه جمع‌آوری سرمایه خُرد مردم را فراهم کند طی سال ۱۴۰۳ چند نفر در مشهد فوت کردند؟ موحدی: کارگروه‌های مختلف در شورای شهر مشهد جهت حمایت از جبهه مقاومت تشکیل شده است | مسئله فلسطین باید بزرگ شود نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: امیدوارم همت مجموعه دولت و استان برای قطار سریع السیر مشهد-تهران نتیجه‌بخش باشد سید حسین احمدزاده، سرپرست معاونت مالی و پشتیبانی شهرداری مشهد شد (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) آرایشِ نوروزیِ مشهدِ عزیز!
سرخط خبرها

گلستانی به وسعت شهر مشهد

  • کد خبر: ۲۸۳۵۵
  • ۱۰ خرداد ۱۳۹۹ - ۰۹:۳۰
گلستانی به وسعت شهر مشهد
پویش مردمی "گلستانی به وسعت شهر بهشت" در مشهد اجرا می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، مدیرعامل سازمان پارک ها و فضای سبز شهرداری مشهد وی با بیان اینکه برگزار نشدن نوزدهمین نمایشگاه بین المللی گل و گیاه در خرداد ماه سال جاری به دلیل شیوع ویروس کرونا، عاملی در راه اندازی پویش گلستانی به وسعت شهر بهشت است، افزود: این طرح برای ایجاد رغبت و نشاط بین شهروندان و ایجاد رقابتی سالم و با طراوت در سطح شهر مشهد، برگزار می شود.

 

احمدرضا سلامی گفت:ما همواره به دنبال افزایش نشاط در میان شهروندان، تقویت روحیه، کاهش فشار و استرس در آنان هستیم.


وی اظهار کرد: شهروندان سبز، ادارات سبز، مدارس سبز، بام های سبز و گلفروشی های سبز گروه های مشارکت مردمی در این پویش می باشند.


سلامی گفت: شهروندانی که دارای باغچه های سبز ، تراس سبز و نمای سبزگل آرایی شده باشند، اداراتی که ورودی ستاد اداری آن ها از منظر مناسب و زیبایی برخوردار است، مدارس با باغچه های گل آرایی شده، باغ بام های زیبا بر فراز شهر و گلفروشی های آذین بندی شده با جلوه های بصری زیبا می توانند به این پویش ملحق شوند.


وی افزود: ایجاد روحیه نشاط و طراوت در زندگی شهروندی، ایجاد رقابت سالم در شورای اجتماعی محلات، تقویت پل ارتباطی بین شهروندان و خدمات سازمانی، استفاده از هوشمندسازی اقدامات و افزایش فعالیت های زیباسازی شهر توسط شهروندان از اهداف اجرایی شدن این طرح است.


مدیرعامل سازمان پارک ها و فضای سبز شهرداری مشهد گفت: کمک به زیباسازی سیما و منظرشهری، رونق بخشیدن خرید گونه های گیاهی از مراکز توزیع گونه های گیاهی سطح شهر، تقویت و تداوم آموزش های شهروندی و انس با گل و گیاه از مزایای برگزاری این پویش است.


سلامی اظهار کرد: در شرایط جامعه مدرنیته امروزی که به علت اهمیت فضاهای سازه ای امکان داشتن فضای سبز روز به روز کمتر می شود، برای داشتن فضایی سبز و دلنشین و تامین این نیاز می بایست از کمترین فضا ها در جهت ساخت و ایجاد فضای سبز تلاش کرد.

 

شهروندان مشهدی می‌توانند تا تاریخ ۱۶ خرداد ماه سال جاری در قالب ارسال ویدئو کلیپ به سامانه ارتباطی فضای مجازی به شماره ۰۹۰۵۵۸۱۵۱۳۰ در این پویش شرکت و با قرار گرفتن در جمع برترین‌ها هدایای ارزنده‌ای دریافت نمایند، تاکید کرد: همچنین برای کسب اطلاعات بیشتر از طریق ارتباط با سامانه ۱۳۷، وب سایت سازمان پارک‌ها و فضای سبز به نشانی parks.mashhad.ir و شماره ۳۱۲۹۳۶۲۷ واحد روابط عمومی این سازمان امکان پذیر است.  

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->