انفجار، آتش‌سوزی و قطع برق سریالی در اسرائیل به تل‌آویو رسید مراسم افتتاحیه خانه چتر ویژه کودکان بی‌سرپرست در مشهد برگزار شد (۲ مرداد ۱۴۰۴) مشاور وزیر آموزش و پرورش: مدارس غیرفعال، تعیین تکلیف می‌شوند یک کشته و ۴ مصدوم در پی تصادف در خواف خراسان رضوی (۲ مرداد ۱۴۰۴) در این روزهای گرم اگر هوای آب‌تنی به سرتان زد مراقب غرق‌شدگی باشید | غرق بی‌توجهی نشوید! حجم آب سد‌های مشهد به ۷ درصد رسید | هشدار خروج سد‌های تأمین آب از مدار تاکید نمایندگان خراسان رضوی در مجلس بر حمایت از توانمندسازی معلولان و مددجویان بهزیستی | پیشگیری از معلولیت ها ضروری است + ویدئو معاون استاندار خراسان رضوی: خواستار کاهش آسیب‌های اجتماعی و حمایت از اقشار آسیب پذیر هستیم یک نماینده مجلس: خودروسازان داخلی باید پاسخگوی تعداد بالای معلولیت‌های منجر به تصادف باشند آیا لایه‌ای که بر سطح آبلیموی خانگی ایجاد می‌شود، بی‌خطر است؟ نشانه‌های کم‌آبی بدن کدام اند؟ آیا پای ویروس خطرناک جهان به ایران رسیده است؟ آیا رژیم غذایی بر خطر یبوست تأثیر می‌گذارد؟ سهمیه‌های کنکور زیر تیغ اصلاحات جدید | سهمیه‌ها چطور تعیین تکلیف می‌شوند؟ توصیه‌های رئیس اورژانس به زائران پیاده اربعین حمایت کمیسیون آموزش مجلس از تسهیل تحصیل مددجویان و معلولان تحت پوشش بهزیستی معاون وزیر کار: بیش از ۴۰ درصد دانش آموختگان نمی‌توانند شغل مناسب پیدا کنند اعطای سهام ساخت ۵ ساختگاه پنل خورشیدی به ۲۵۰۰ مددجو در مشهد رئیس سازمان بهزیستی: زیست‌بوم توسعه مشارکت‌های مردمی تشکیل می‌شود | کمک ۴۰۰ میلیاردی خیرین در خراسان رضوی + فیلم اطلاعیه رسمی درباره انفجار کنترل‌شده در حوالی قم (۲ مرداد ۱۴۰۴) تغذیه مناسب برای تقویت سلامت کبد خوددرمانی با ویتامین‌ها و مکمل‌های دارویی، ممنوع تولیت توزیع دارو بر عهده وزارت بهداشت است راهکار‌هایی برای حفاظت از پوست و چشم در برابر آفتاب تنهایی تهدیدی برای سلامت روان و جسم پیش‌بینی هواشناسی امروز (۲ مرداد ۱۴۰۴) | ماندگاری هوای گرم در کشور طی ۵ روز آینده تخصیص اعتبار ۱۲۰۰ میلیارد ریالی برای مرمت ابنیه تاریخی آذربایجان شرقی پذیرش ۱۶ هزار معلول زیارت‌اولی از سراسر کشور در مشهد (۲ مرداد ۱۴۰۴) وضعیت دختران بازمانده از تحصیل به کجا خواهد رسید؟
سرخط خبرها

پایان مهلت ثبت‌نام مهمانی و انتقال دانشجویان کارشناسی از امروز

  • کد خبر: ۲۸۳۹۰
  • ۱۰ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۱:۵۴
پایان مهلت ثبت‌نام مهمانی و انتقال دانشجویان کارشناسی از امروز
مهلت ثبت‌نام دانشجویان برای نقل و انتقال یا مهمانی دانشجویان کارشناسی امروز در سامانه سجاد سازمان امور دانشجویان به پایان می‌رسد.

به گزارش شهرآرانیوز، دانشجویان دانشگاه‌های سراسری که بنا به دلایلی قصد ادامه تحصیل در دانشگاه خود را ندارند، می‌توانند نسبت به تغییر دانشگاه خود و ثبت نام در فرصت نقل و انتقال و مهمانی اقدام کنند.

این مهلت بر اساس اعلام سازمان امور دانشجویان از ابتدای اردیبهشت سال ۹۹ آغاز و تا پایان ساعت اداری امروز (شنبه، ۱۰ خرداد) ادامه دارد.

دانشگاه‌ها تنها درخواست‌هایی را بررسی خواهند کرد که از طریق سامانه سجاد ثبت شده باشند؛ بنابراین کلیه متقاضیان مهمانی که تمایل دارند در ترم آینده درخواست انتقال، مهمانی و مهمانی دائم آنان بررسی شود؛ لازم است از طریق این سامانه اقدام کنند.

پس از اتمام ثبت نام، دانشجویان متقاضی از اول خرداد تا ۱۵ تیر نسبت به بررسی درخواست‌ها اقدام کرده و از ۱۶ تیر تا ۳۱ مرداد دانشگاه‌های مقصد درخواست‌های موافقت شده توسط دانشگاه مبدا را بررسی می‌کنند.

منبع: باشگاه خبرنگاران

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->