افزایش قیمت داروی راپامیون صحت ندارد واکنش پلیس به حادثه پیست اتومبیلرانی ورزشگاه آزادی حادثه هولناک در پیست آزادی | برخورد خودروی مسابقه با عکاس و فیلمبردار + فیلم تصادف زنجیره‌ای در جاده شاندیز| یک تن کشته و ۴ نفر مصدوم شدند (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ۷۶۰ متهم به سرقت و معتاد متجاهر در مشهد دستگیر شدند (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) تأکید استاندار خراسان رضوی بر گسترش نهضت عدالت آموزشی بدون تشریفات ۲۵ مصدوم در پی آتش سوزی یک کارخانه در شهرک صنعتی توس مشهد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی: امروز شاهنامه متنی برای یکایک شهروندان جهان است پلنگ زخمی البرز تلف شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) هشدار خودمراقبتی برای شهروندان در کلانشهر مشهد صادر شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) رئیس کمیسیون حمایت از خانواده مجلس: باید به سمت ترویج داشتن فرزند سوم و چهارم حرکت کنیم مهم‌ترین چالش‌های پیش روی صنعت گیاهان دارویی استاندار خراسان رضوی بر ضرورت حمایت از خانواده‌ها در طرح جوانی جمعیت تأکید کرد آیا گوش‌ها هم آلرژی می‌گیرند؟ خوراکی‌هایی که باعث افزایش اشتها و پرخوری می شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) | احتمال بارش باران در مشهد طی فردا رئیس ستاد ملی جمعیت کشور: کمک مالی به خانواده‌ها در سال اول زندگی نوزادان، مشوقی برای افزایش نرخ فرزندآوری است وزیر بهداشت تأکید کرد: جوانی جمعیت، نیازمند عزم ملی و همکاری بین‌دستگاهی است صدور مجوز استخدام ۸۵ هزار نفر در آموزش و پرورش| در حوزه آیین‌نامه ارتقای رتبه‌بندی معلمان تا هفته آینده نتایج مثبتی حاصل می‌شود (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) سخنگوی هیئت‌رئیسه مجلس: مجلس تمام‌قد در حمایت از خانواده و فرزندآوری ایستاده است برگزاری دومین همایش رویش امید در مشهد | جمعیت و فرزندآوری، مهم‌ترین رکن در تحقق ایران قوی است پیش‌بینی رگبار باران و وقوع رعدوبرق در ۱۷ استان طی امروز و فردا (۲۵ و ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) + فیلم نسل ماهیان سفید خزری در معرض نابودی است راه‌اندازی سامانه‌ای جدید برای گزارش تخلفات پزشکی ۱۰۵ هزار زوج نابارور در کشور درمان شدند شوک در دادگاه کیفری خراسان رضوی؛ فاش شدن جزئیات قتل ناموسی با نقشه‌ای شیطانی در خانه وحشت هتل‌های پنج‌ستاره جدید در مشهد احداث می‌شوند | افزایش ظرفیت اسکان پنج‌ستاره زائران تا پایان سال ۱۴۰۴ خانه‌مسافر‌ها در کمتر از ۷ روز رسمی می‌شوند | راه‌اندازی دبیرخانه دائمی شورای راهبردی گوهرسنگ‌ها در مشهد کشف ۱۵ قطعه چکاوک وحشی در مرز دوغارون تایباد سرقت موتورسیکلت در مشهد مقابل چشمان حیرت‌زده مالک!
سرخط خبرها

فعالیت ۳ پایگاه اهدای خون در ایام سالگرد رحلت امام خمینی (ره) در مشهد

  • کد خبر: ۲۸۸۳۱
  • ۱۳ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۳:۲۶
فعالیت ۳ پایگاه اهدای خون در ایام سالگرد رحلت امام خمینی (ره) در مشهد
سه پایگاه اهدای خون در مشهد در ایام سالگرد رحلت امام خمینی (ره) و ۱۵ خرداد فعال خواهند بود.
به گزارش شهرآرانیوز،به مناسبت سالگرد رحلت امام خمینی (ره) و ۱۵ خرداد، پایگاه اهدای خون امام رضا (ع) واقع در میدان شریعتی (تقی آباد) ابتدای خیابان دانشگاه، پایگاه امید واقع در طبقه منهای یک مجتمع تجاری امید در نبش خیابان شیرازی ۳ و پایگاه شهید سلیمانی (میلاد) واقع در آزادشهر بین استقلال ۲ و ۴ در شیفت صبح فعال خواهند بود.

بنا بر این گزارش پایگاه‌های فعال اهدای خون در این ایام در نوبت صبح از ساعت ۸:۳۰ الی ۱۳ آماده پذیرش نیکوکاران نوع دوست می‌باشند. روابط عمومی انتقال خون استان با عرض تسلیت به مناسبت فرا رسیدن سالگرد معمار انقلاب اسلامی و رسیدن سالگرد قیام خونین ۱۵ خرداد به کلیه زائران و مجاوران بارگاه ملکوتی حضرت رضا (ع) و با اشاره به کاهش اخیر ذخایر خونی استان، از همه مؤمنان نیکوکار دعوت نمود تا با حضور در پایگاه‌ها و اهدای خون، به یاری بیماران نیازمند اهتمام ورزند.

در این اطلاعیه نیاز به همه گروه‌های خونی اعلام و تاکید شده در صورتی که مراجعه داوطلبان در چند روز آینده به پایگاه‌ها افزایش نیابد، پاسخگویی به بیماران با چالش مواجه خواهد شد. روابط عمومی انتقال خون استان با بیان اینکه نیاز به خون همیشه هست و فقط با اهدای خون افراد سالم جامعه در همه ایام سال قابل دسترسی خواهد بود، از همه اقشار جامعه درخواست نمود تا اهدای خون را منوط به مناسبت‌ها و ایام خاص ننمایند.

روابط عمومی انتقال خون استان ابراز امیدواری کرد تا با توجه به اینکه میزان مصرف فراورده‌های خونی پس از ماه مبارک رمضان با افزایش همراه است، با مشارکت فزاینده افراد سالم و نیکوکار در اهدای خون بتوان خدمت رسانی مناسب به این نیاز حیاتی ارائه نمود.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->