وزیر بهداشت به سوئیس سفر می‌کند وزیر خارجه تاجیکستان وارد تهران شد قالیباف در مرکز فرهنگی اسلامی اندونزی حضور یافت آیت‌الله علم‌الهدی: شهید رئیسی مدیری کم‌نظیر در مردمی بودن | شهید جمهور سرمایه اجتماعی نظام را افزایش داد ترامپ: مسئله برنامه هسته‌ای ایران را به هر شکل حل می‌کنیم عبداللطیف رشید: روابط عراق و ایران قوی، مستحکم و تاریخی است حزب‌الله: تحریم‌های آمریکا بی‌اثر است | سلاح‌ خود را بدون تضمین تحویل نخواهیم داد ترامپ: با عربستان، قطر و امارات «دوستی بزرگی» داریم پایان مذاکرات سه جانبه ترکیه، آمریکا و اوکراین (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ادعای تازه ترامپ درباره مذاکرات با ایران پزشکیان در بازدید از نمایشگاه کتاب: مردم باید حق انتخاب آزاد کتاب را داشته باشند اعلام آمادگی قالیباف برای هرگونه تسهیلگری در توسعه روابط با اندونزی پزشکیان از نمایشگاه کتاب تهران بازدید کرد+ عکس پزشکیان: برای عبور از چالش‌های اقتصادی باید به مردم اعتماد کرد وزیر کشور: اولویت ما بازگشت اتباع غیرمجاز به کشورشان است ادعای وزیر خارجه آمریکا درباره برنامه هسته‌ای ایران زیاده خواهی دوباره ترامپ | آمریکا می‌تواند غزه را به منطقه آزاد تبدیل کند! وزیر امور خارجه آمریکا بر رفع تحریم‌های سوریه تأکید کرد پزشکیان: اگر مردم را در تصمیم‌گیری‌ها مشارکت می‌دادیم، مشکلات فعلی به وجود نمی‌آمد امضای تفاهم‌نامه همکاری میان استانداری خراسان رضوی و انجمن آثار و مفاخر فرهنگی عراقچی: از اصول هسته‌ای خود عقب‌نشینی نمی‌کنیم فرماندار مشهد: فردوسی، عامل همبستگی اجتماعی ایرانیان است معاون راهبردی رئیس‌جمهور: اگر اعتقاد، فرهنگ و ادب می‌خواهیم باید به شاهنامه فردوسی بازگردیم بهادری جهرمی: بازگشت سرمایه اجتماعی و اعتماد عمومی بزرگ‌ترین دستاورد شهید رئیسی بود رئیس جمهور: به مذاکره اعتقاد دارم اما از اصول، عزت، ارزش‌ها و منافع کشور کوتاه نخواهیم آمد وعده وزیر نیرو، ناترازی انرژی به‌زودی رفع خواهد شد از بامداد امروز، ۸۲ فلسطینی در غزه به شهادت رسیدند | یک خبرنگار دیگر هم شهید شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

انتقاد اوباما و جرج بوش به ترامپ: دولت درباره اعتراضات مردم پاسخ گو باشد

  • کد خبر: ۲۸۹۷۳
  • ۱۴ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۸:۳۰
انتقاد اوباما و جرج بوش به ترامپ: دولت درباره اعتراضات مردم پاسخ گو باشد
روسای جمهور سابق آمریکا با نکوهش آشوبگری در این کشور خواستار «حاکمیت قانون» و «پاسخگویی دولت» شدند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ باراک اوباما و جرج دبلیو بوش روسای جمهوری سابق آمریکا با انتشار مطالبی جداگانه ضمن محکوم کردن غارت و تخریب اموال عمومی توسط عده‌ای از معترضان آمریکایی خواستار پیگیری خواسته‌های به حق مردم از روش‌های صلح‌آمیز و تقویت دموکراسی شدند.


باراک اوباما در مقاله‌ای که در Medium.com منتشر کرده، نوشت:«موج اعتراض‌ها در سرتاسر کشور بیانگر ناامیدی واقعی و قانونی از عدم موفقیت در چندین دهه برای اصلاح رویه‌های پلیس و سیستم عدالت کیفری گسترده در ایالات متحده است.»

او سپس اعتراض اکثریت قریب به اتفاق معترضان را صلح‌آمیز، شجاعانه، مسئولانه و الهام‌بخش توصیف کرد و آنها را مستحق احترام و پشتیبانی خواند.

با این حال، رییس جمهوری سابق آمریکا خواستار توقف خشونت و تخریب اموال عمومی از سوی اقلیتی از معترضان شد و تاکید کرد که خشونت چه بر مبنای خشم واقعی و چه بر اساس فرصت‌طلبی، بسیاری از مردم بیگناه را در معرض خطر قرار می‌دهد و امکان خدمت رسانی در مناطق کمترتوسعه یافته را مختل می‌کند.

اوباما سپس به رد فرضیه معترضان آمریکایی پرداخت که به تعبیر او معتقدند:«تنها با اعتراض‌ و اقدام عملی می‌توان باعث ایجاد تغییر شد و رای دادن و مشارکت در انتخابات اتلاف وقت است.»

در مقابل، رییس جمهوری پیشین آمریکا تاکید کرد که آرزوها و خواست‌های عمومی در بستر دموکراسی باید به قوانین خاص و شیوه‌های نهادینه تبدیل شوند و این مهم تنها زمانی اتفاق می‌افتد که «دولت پاسخگو» در برابر خواست عمومی انتخاب شود.

همچنین جرج دبلیو بوش، رییس جمهوری اسبق ایالات متحده نیز روز سه‌شنبه با انتشار بیانیه‌ای ضمن ابراز تاثر خود و همسرش از مرگ جورج فلوید خواستار بررسی دلایل ناکامی آمریکا در توقف «آزار، اذیت و تهدید» بسیاری از آفریقایی تبارهای ساکن این کشور شد.

بوش نیز ضمن محکوم کردن غارت و تخریب اموال عمومی از سوی برخی از معترضان، یادآور شد که خواستار پایان دادن به «نژادپرستی سیستماتیک» در جامعه آمریکا شد.

رییس جمهوری اسبق آمریکا سپس خاطرنشان کرد که عدالت پایدار تنها از راه‌های مسالمت آمیز برقرار خواهد شد و در عین حال صلح پایدار نیز مستلزم وجود عدالت واقعی است.

بوش در پایان این بیانیه، راه برون رفت از وضعیت فعلی را حاکمیت قانون و مشروعیت نظام حقوقی عنوان کرد.

شهرهای مختلف ایالات متحده آمریکا طی ۹ روز گذشته شاهد حضور گسترده معترضان به کشته شدن جورج فلوید، مرد ۴۶ ساله سیاه‌پوست به دست پلیس بوده است. غارت مغازه‌ها و تخریب اموال عمومی توسط معترضان در برخی از ایالت‌ها دولت دونالد ترامپ را ناگزیر از اعلام ساعت منع تردد در شهرهای مختلف کرده است. ترامپ همچنین ضمن متهم کردن مقام‌های دموکرات ایالت‌های مختلف آمریکا به مماشات با معترضان، خواستار مداخله ارتش برای پایان دادن به این اعتراض‌ها شده است.

 

منبع: مهر/ آسوشیتدپرس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->