حماس: نیازمند فشار گسترده عربی و بین‌المللی به اشغالگران برای توقف جنگ در غزه هستیم تجاوز زمینی نظامیان صهیونیست به خاک سوریه (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) جان باختن ۲۱ نفر بر اثر طوفان در آمریکا و قطعی برق صد‌ها هزار نفر (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) امنیت، آب و مهاجران محور گفت‌وگوی عراقچی با امیرخان متقی وزیر خارجه عراق: از مذاکرات ایران و آمریکا برای دستیابی به توافق حمایت می‌کنیم انتقاد تند جنبش مجاهدین فلسطین: موضع سران عرب در سطح جنایت‌های رژیم صهیونیستی نیست پزشکیان از آغاز آتش‌بس بین هند و پاکستان استقبال کرد سخنگوی دولت در مشهد: دولت به ضرورت «اراده ملی» برای حل مشکلات خراسان رضوی باور دارد بارزانی به ایران سفر کرد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) مشارکت زنان در ساختار قدرت نیازمند حمایت نهادهای بالادستی است سخنگوی دولت با مادر شهید رئیسی دیدار کرد میزبانی پزشکیان از جلسه سران قوا سخنگوی دولت وارد مشهد شد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) اجلاس بغداد از مذاکرات ایران و آمریکا حمایت کرد مذاکرات غیرمستقیم حماس و رژیم صهیونیستی در دوحه آغاز شد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) قدیمی‌ترین عکس رهبر انقلاب | آیت‌الله خامنه‌ای در یک‌ونیم‌سالگی وزیر خارجه سوریه: هر طرحی برای تجزیه سوریه را رد می‌کنیم چهار نظامی در حمله‌ای مسلحانه در ایالت بلوچستان پاکستان کشته شدند اردوغان: تمام تلاش خود را برای ادامه مذاکرات روسیه و اوکراین می‌کنیم نواف سلام خواستار فشار به رژیم صهیونیستی برای عقب‌نشینی از لبنان شد محمود عباس: آرمان فلسطین با خطرات وجودی روبه‌رو است وزیر اقتصاد بعد از ۷ خرداد به مجلس معرفی می‌شود تأکید دبیرکل سازمان همکاری اسلامی بر اهمیت موضوع فلسطین قالیباف: امنیت مهم‌ترین زیرساخت کشور است سازمان ملل: جنگ غزه باید فوری متوقف شود (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزارت خارجه آمریکا: در قبال افغانستان براساس منافع خود عمل می‌کنیم استاندار خراسان رضوی: کلید حل بحران‌ زیست‌محیطی کشف‌رود، پیگیری مستمر تصمیمات پیشین است شهادت ۱۲ یمنی در حمله هوایی رژیم صهیونیستی (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

ظریف به سیدحسن نصرالله نامه نوشت

  • کد خبر: ۲۹۰۱۷۸
  • ۰۲ مهر ۱۴۰۳ - ۱۷:۴۵
ظریف به سیدحسن نصرالله نامه نوشت
معاون راهبردی رئیس‌جمهور در پیامی به دبیرکل حزب‌الله لبنان نوشت: آزادگان و مدافعان حق و عدل در جهان پایان اشغالگری جنایت وتجاوز صهیونیست‌ها را از جامعه بین‌المللی مطالبه کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدجواد ظریف در پیامی به دبیرکل حزب‌الله لبنان، شهادت «ابراهیم عقیل» فرمانده بزرگ جهادی لبنان را تسلیت گفت و نوشت: از همه آزادگان و مدافعان حق و عدل در همه جای جهان می‌خواهم که با تمام توان خود، در کنار فلسطین و ملت‌های منطقه که به طور روزانه در معرض جنایات رژیم اسرائیل قرار دارند، بایستند و از جامعه بین‌المللی، پایان اشغالگری، جنایت و تجاوز را مطالبه کنند.

متن کامل پیام او به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

ولا تحسبن الذین قتلوا فی سبیل الله أمواتاً بل أحیاءٌ عند ربهم یرزقون
صدق الله العلی العظیم

حضرت علامه مجاهد جناب آقای سید حسن نصرالله

دبیر کل حزب الله لبنان (حفظه الله)

به مناسبت شهادت فرمانده بزرگ جهادی، مقاوم شهید ابراهیم عقیل که بر عهد خود با خدای خویش صادقانه پایمردی کرد و جان خود را طی حمله وحشیانه رژیم جنایتکار صهیونیست از دست داد، مراتب تبریک و تسلیت خود را تقدیم می‌دارم؛ حمله‌ای که در اثر آن، این فرمانده دلیر و تنی چند از برادرانش، فرماندهان قهرمان مقاومت اسلامی به خیل یاران شهیدشان، شهید عماد مغنیه، شهید فؤاد شکر و همه شهدای مقاومت اسلامی لبنان و فلسطین، به ویژه شهدای راه قدس ودر رأس آنان فرمانده بزرگ سردار قاسم سلیمانی که شهید قهرمان فلسطین اسماعیل هنیه او را شهید قدس نامید، پیوستند. گوارا باد بر همه آنان، دیدار در محضر حق تعالی و حضورشان در جمع تقواپیشگان در بهشت برین و در جایگاه صدقشان، نزد خداوندگار مقتدر.

اینجانب یاد و خاطره این شهید سعید را گرامی می‌دارم و این فوز عظیم لقاء الله را به خانواده، بستگان، همرزمان، دوستان و همه مردان عرصه جهاد در راه خدا و قدس، رادمردان ایثار و شهادت و فداکاری، به مقاومت اسلامی پیروز و سرافراز در لبنان، به ملت باعزت لبنان، به همه ملت‌های آرزومند تحقق استقلال و اعمال حق تعیین سرنوشت خود، به امت سربلند اسلامی و به همه آزادگان و مدافعان حق و عدل در همه جای جهان تبریک می‌گویم و از همه آنان می‌خواهم که با همه توان خود، در کنار فلسطین و ملت‌های منطقه که به طور روزانه در معرض جنایات رژیم اسرائیل قرار دارند، بایستند و از جامعه بین المللی، پایان اشغالگری، جنایت وتجاوز را مطالبه کنند.

از خدای قادر متعال نیز مسالت دارم که این فرمانده شهید وشهدایی که با او جان باختند وجمیع شهدای غزه، فلسطین، لبنان و همه بلاد را مشمول رحمت واسعه و مغفرت و رضوان خود گرداند و آنان را در بهشت برین ودر اعلا علیین، در کنار انبیا و اولیا و ائمه و شهدا و صالحان جایگاه دهد و به خانواده‌ها و همرزمانشان در مقاومت لبنان و فلسطین، صبر جزیل و اجر جمیل وثبات در مسیر تحقق وحدت و یکپارچگی در مواجهه با تجاوز عنایت فرماید.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->