رئیس سازمان سینمایی: باید سبد کالای سینما را متنوع کنیم وزیر فرهنگ: تشییع ‌پیکر شهدای اقتدار ایران در تهران، شکوه دیگر از همبستگی ایرانیان بود درگذشت «لالو شیفرین» آهنگساز فیلم «ماموریت غیرممکن» آمار فروش سینما‌های خراسان‌رضوی در هفته گذشته (۷ تیر ۱۴۰۴) حضرتی: راه فرماندهان و دانشمندان شهید ادامه دارد کارگردان ایرانی نامزد جشنواره نالیوود کانادا و برنده جوایز سن‌دیگو شد هزار و ۲۰۰ ساعت برنامه رادیویی، ویژه محرم ۱۴۰۴ برنامه ریزی برای ساخت انیمیشن راتاتویی ۲ جدیدترین آمار فروش سینما‌های کشور (۷ تیر ۱۴۰۴) | فروش حدود هفت میلیارد تومان بلیت در ۳ روز استوری جدید حامد بهداد | تسلیت به مردم داغدار + عکس انتشار کتاب «مداح شو» برای کودکان و نوجوانان نگاهی به ضعف‌های سریال «ناریا»؛ از روایت آشفته تا قصه مبهم! سعید روستایی و پیمان معادی در فهرست رای دهندگان اسکار هشدار وزیر فرهنگ درباره صداهای تفرقه‌افکنِ پس از جنگ چرا آهنگ «بوم، بوم، تل‌آویو»؛ در پاسخ حملات موشکی ایران به اسرائیل جهانی شد؟ + ویدئو نقدی بر وضعیت کنونی شعر آئینی | احساسات و گریه در شعر سوگ‌محور باید همراه محبت ولایت و شعور باشد
سرخط خبرها

چرا اخیرا نام «سینما هویزه» مشهد در میان ۳ سینمای پرفروش کشور به چشم نمی‌خورد؟

  • کد خبر: ۲۹۰۲۶۸
  • ۰۳ مهر ۱۴۰۳ - ۱۱:۰۲
چرا اخیرا نام «سینما هویزه» مشهد در میان ۳ سینمای پرفروش کشور به چشم نمی‌خورد؟
در آماری که شهریور ۱۴۰۳ منتشر شد، «پردیس کوروش»، «پردیس ایران‌مال» و «پردیس هنر شهر آفتاب» به ترتیب در رتبه‌های اول تا سوم پرفروش‌ترین سینما‌های کشور قرار گرفتند و نام سینما هویزه مشهد در میان ۳ سینمای پرفروش کمتر به چشم نمی‌خورد.
مهدیه قمری
خبرنگار مهدیه قمری

شهرآرانیوز؛ طی چند سال اخیر، نه‌تنها نام پردیس سینمایی هویزه همیشه در میان پرفروش‌های سینمای کشور به چشم می‌خورد که این سینما در بسیاری از مواقع جزو سه سینمای پرفروش کشور نیز بود. اما مدتی است نام این سینما در میان ۳ سینمای پرفروش کمتر به چشم نمی‌خورد. در آماری که شهریور ۱۴۰۳ منتشر شد، پردیس کوروش، پردیس ایران‌مال و پردیس هنر شهر آفتاب به ترتیب در رتبه‌های اول تا سوم پرفروش‌ترین سینما‌های کشور قرار گرفتند. برای پاسخ به این سؤالات که «آیا فروش سینما هویزه افت کرده است؟» یا «آیا دلیل مشخصی برای این افت فروش وجود دارد؟» به سراغ مدیر امور سینمایی حوزه هنری خراسان رضوی می‌رویم.

ایام عزاداری، علت کم‌فروش‌بودن سینما هویزه در شهریور امسال

مدیر سینما هویزه مشهد در گفت‌وگو با شهرآرانیوز، با اشاره به اینکه پردیس سینمایی هویزه مشهد همیشه از نظر میزان فروش در سینما‌های دولتی در رتبه اول کشور قرار دارد، می‌گوید: اکنون نیز سینما هویزه جزو پرفروش‌ها بوده اما بین سه رتبه اول قرار نگرفته است.

احمدرضا بهبهانی بیان می‌کند: در شهریور ۱۴۰۳ به دلیل هم‌زمانی با عزاداری‌های دهه پایانی ماه صفر و تعطیلی چندروزه سینما‌ها در مشهد از جمله پردیس هویزه مشهد، این سینما‌ها فروش نداشتند و رقم بلیت فروخته‌شده در شهریور ماه، ۹ میلیارد تومان بوده است.

او اضافه می‌کند: این در حالی است که هر سال فروردین ماه، پردیس سینمایی هویزه به دلیل فروش بالا در رتبه سوم سینما‌های پرفروش کشور قرار می‌گیرد.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->