تقدیر فرماندار مشهدمقدس از مدیریت تأمین کالا‌های اساسی در فروشگاه‌های شهرما خدمات‌رسانی شهرداری مشهد در ۳ حوزه خدمات‌شهری، فرهنگی و حمل‌ونقل در اربعین ۱۴۰۴ تأکید قلندرشریف بر استفاده تخصصی از نیروها و عملیاتی‌شدن برنامه‌ها در جهت تأمین منابع شهرداری مشهد قاضی‌زاده هاشمی: بهسازی و تعریض جاده میامی در تابستان شروع خواهد شد شهردار مشهد مقدس: لندفیل مهندسی-بهداشتی دفع زباله‌های بیمارستانی، استانداردترین مرکز در کشور و منطقه است + فیلم بهره‌برداری از سه کارخانه در حوزه پسماند تا پایان دوره ششم شورای اسلامی شهر مشهد احمد الشرع: سوریه از جنگ نمی‌ترسد و آماده جنگیدن است | تجزیه کشور را نمی‌پذیریم بهره‌برداری از سالن ورزشی چندمنظوره شهید زاهدی در مشهد | لندفیل مهندسی-بهداشتی دفع زباله‌های بیمارستانی به بهره‌برداری رسید نخستین تیزر فیلم‌ «زن و بچه» با بازی پریناز ایزدیار و پیمان معادی + فیلم هشدار سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد درباره ۱۶۹ ساختمان ناایمن رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای شهر مشهد مقدس: افتتاح سالن چندمنظوره «شهید زاهدی»، گامی به سوی توسعه ورزشی در روستا‌های محور مشهد-میامی است برگزاری اردوی تیم ملی فلوره در مشهد مقدس مراسم نکوداشت روز شهرداری‌ها و دهیاری‌ها در مشهد برگزار شد (۲۵ تیرماه ۱۴۰۴) پیشنهاد ارائه طرحی درخصوص احداث نخستین دهکده گردشگری ویژه دهیاری‌های کشور ادامه فعالیت عمرانی خط ۳ مترو مشهد، با وجود کمبود منابع مالی رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: دولت باید اختیارات لازم را به مدیران محلی واگذار کند شهردار مشهد مقدس خبر داد: افتتاح مجموعه ورزشی به همراه لندفیل مهندسی بهداشتی ویژه دفع پسماند‌های بیمارستانی امکان استفاده نوجوانان ۱۵ساله مشهدی از دوچرخه‌های بایدو فراهم شد تأکید فرماندار مشهد بر ایمن‌سازی ساختمان‌های ناایمن آلودگی هوای کلانشهر مشهد، برای دومین روز پیاپی (۲۵ تیر ۱۴۰۴) علیزاده: انتظار داریم شهرداری مشهد با قوت بیشتری در تامین منابع مالی پروژه‌های شهری عمل کند
سرخط خبرها

آیت‌الله علم‌الهدی: توحید در عشق به اهل بیت (ع)، شاخص خدمت به این خاندان است | کشف و پرورش استعداد‌های نوجوانان در مداحی و مرثیه‌خوانی

  • کد خبر: ۲۹۰۲۹۶
  • ۰۳ مهر ۱۴۰۳ - ۱۱:۰۹
آیت‌الله علم‌الهدی: توحید در عشق به اهل بیت (ع)، شاخص خدمت به این خاندان است | کشف و پرورش استعداد‌های نوجوانان در مداحی و مرثیه‌خوانی
نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی گفت: تلاش کنید استعداد‌های نوجوانی را که در زمینه مرثیه‌سرایی و مداحی کشف می‌کنید، برای خدمت در دستگاه اهل‌بیت(ع) تربیت و پرورش دهید.

به گزارش شهرآرانیوز، آیت‌الله سیداحمد علم‌الهدی در دیدار با اعضای شورای شبکه‌های هیئت و تشکل‌های دینی کشور که در دفتر نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی برگزار شد، با اشاره به موقعیت ممتاز و برجسته روضه‌خوانان و مرثیه‌سرایان نسبت به سایر جریان‌های دینی و تبلیغاتی، اظهار کرد: خوشبختانه شما جایگاه و موقعیت بالایی در نوکری و خدمت‌کردن به دستگاه اهل‌بیت(ع) دارید.

وی با بیان اینکه نوکری عشق اهل‌بیت(ع) از هر نوکری دیگری بالاتر و جلوتر است، افزود: در همین راستا بسیار مهم است که شما از خودتان در مورد جایگاهی که در این عرصه دارید، پرسش کنید که قصد انجام چه‌کاری را دارید؟ و در دستگاه اهل‌بیت(ع) چه‌کاره هستید؟

توحید در عشق به اهل‌بیت(ع)، شاخص خدمت به این خاندان است

نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی ادامه داد: البته باید دقت داشت که جایگاه روضه‌خوانی و مرثیه‌سرایی در دستگاه اهل‌بیت(ع) بسیار مقام حساس و مهمی است که باید حفظ اخلاص در نوکری در اولویت شما قرار بگیرد.

وی با بیان اینکه توحید در عشق به اهل‌بیت(ع) از دیگر شاخصه‌های خدمت در این آستان است، ابراز کرد: مداحان و روضه‌خوانان باید این نکته را در نظر داشته باشند که وقتی در دستگاه اهل‌بیت(ع) خدمت می‌کنند، دیگر نباید محبت و خدمت دیگری را در کنار محبت اهل‌بیت(ع)، قرار دهند.

آیت‌الله علم‌الهدی در ادامه، با اشاره به استفاده از جایگاه و موقعیت اجتماعی و سیاسی افراد برای خدمت به اهل‌بیت(ع) تأکید کرد: خاطرتان باشد که اگر به موقعیت سیاسی و اجتماعی یا موقعیت مالی رسیدید باید از این فرصت برای خدمت‌کردن به دستگاه اهل‌بیت(ع) استفاده کنید.

کشف و پرورش استعداد‌های نوجوانان در مداحی و مرثیه‌خوانی

عضو مجلس خبرگان رهبری عنوان کرد: خوشبختانه مزیتی که در فعالیت‌های شما مداحان و مرثیه‌سرایان جوان دیده می‌شود، ابتکار عمل و خلاقیت بوده که لازم است از آن در جهت کاهش آسیب‌های هیئت‌ها، استفاده کنید.

وی گفت: به‌طور مثال نونهالان و نوجوانانی را که جذب گروه‌های مداحی و مرثیه‌خوانی می‌شوند، در ادامه مسیر تنها نگذارید. وقتی استعدادی بین آنان کشف می‌کنید تا آخرین قدم همراهشان باشید تا به درجه مداح و مرثیه‌سرا برسند.

آیت‌الله علم‌الهدی با بیان اینکه بعضی از این نوجوانان از صدای بسیار زیبا و استعداد بالایی برخوردار هستند، افزود: تلاش کنید تا این استعداد‌ها را جذب کنید و برای خدمت در دستگاه اهل‌بیت(ع) تربیت و پرورش دهید.
 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->