طوفان‌های شدید در «نبراسکا»‌ی آمریکا قربانی گرفت گاردین خبر داد: نشت آب رادیواکتیو از پایگاه بمب هسته‌ای بریتانیا به دریا پژمان‌فر: خانواده‌ها شهریه اجباری مدارس دولتی عادی را به کمیسیون اصل ۹۰ گزارش دهند دستگیری حدود ۵۰۰ نفر در جریان اعتراضات حامیان فلسطین در لندن نماینده مشهد در مجلس: حدود ۳۰ میلیون جمعیت کشور درگیر بازی‌های رایانه‌ای هستند| نقش بازی در تأثیرگذاری از سینما بیشتر و پررنگ‌تر است اربعین؛ فرصتی مهم برای انتقال پیام ایستادگی در برابر محور غربی_عبری است اتحاد ۳ شیخ بارز دروزی علیه نیرو‌های الجولانی در السویداء قالیباف: جنگ شناختی و رسانه‌ای مؤثرتر از جنگ سخت و نظامی است السودانی: وجود سلاح خارج از کنترل دولت هیچ توجیهی ندارد سید حسن خمینی: استاد فرشچیان تلفیق ایرانیت و اسلامیت را در زیباترین شکل هنر جلوه‌گر ساخت رئیس جمهور فرانسه باید قبر خود را آماده کند؟ | آغاز تحقیقات درباره تهدید به مرگ ماکرون توسط خاخام صهیونیست واکنش وزارت خارجه ایران به طرح اسرائیل برای اشغال کامل نوار غزه واکنش اردوغان به طرح اسرائیل برای کنترل نظامی غزه تمدید حکم «علی احمدی» توسط دبیر مجمع تشخیص ۲۳ شهید و ۱۲۴ زخمی بر اثر پرتاب بسته‌های کمکی بر مردم غزه مسکن؛ مهم‌ترین چالش خانواده‌های دارای فرزند چند قلو است انتصاب فرمانده جدید تروریست‌های سنتکام پیش‌بینی قیمت دلار یکشنبه( ۱۹ مرداد ۱۴۰۴ ) | تنش‌های سیاسی دلار را در کانال ۹۱ هزار تومانی نشاند نقض مجدد آتش‌بس جنگ لبنان | شهرک رامیا در جنوب لبنان توسط اسرائیل گلوله باران شد موضع‌ روسیه درباره دیدار اخیر میان سران باکو- ایروان روسیه طرح‌های جنگی اسرائیل برای غزه را محکوم کرد تحرکات توسعه طلبانه جدید ارتش صهیونیستی در جنوب سوریه اردوغان از توافق باکو و ایروان ابراز رضایت کرد صهیونیست‌ها در مخالفت با جنگ غزه دست به تظاهرات گسترده می‌زنند بیش از ۵۰ شهروند انگلیسی در حمایت از فلسطین بازداشت شدند مخالفت زلنسکی با طرح ترامپ | اوکراین سرزمین‌های خود را تسلیم روسیه نمی‌کند جلسه سران قوا در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد (۱۸ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

حمایت عربستان از تصویب قطعنامه سازمان ملل علیه رژیم صهیونیستی

  • کد خبر: ۲۹۰۴۱۶
  • ۰۳ مهر ۱۴۰۳ - ۱۹:۴۵
حمایت عربستان از تصویب قطعنامه سازمان ملل علیه رژیم صهیونیستی
هیأت وزیران عربستان سعودی از تصویب قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل برای پایان دادن به اشغال فلسطین حمایت کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، «سلمان بن یوسف الدوسری» وزیر اطلاع رسانی این کشور در بیانیه‌ای اعلام کرد: هیأت وزیران، بر ضرورت انجام اقدامات عملی و معتبر برای دستیابی به راه حل عادلانه و فراگیر برای قضیه فلسطین براساس طرح صلح اعراب و همچنین قطعنامه‌های سازمان ملل تاکید کرد.

الدوسری افزود: هیات وزیران همچنین اظهار امیدواری کرد «منشور آینده» که توسط سازمان ملل تصویب شده است به یک تحول اساسی در زمینه اقدامات چند جانبه، مشارکت در برقراری اصول همزیستی و همگامی با یک نظام بین المللی عادلانه و منصفانه تبدیل شود تا زمینه برای تسریع در تحقق اهداف توسعه پایدار و تامین نیاز‌های همه کشورها، فراهم شود و به کاهش شکاف دیجیتالی بین کشور‌ها بینجامند. همچنین به اقتصاد کشور‌های در حال توسعه و افزایش نقش و جایگاه آنها در نظام مالی جهانی منجر شود.

 مجمع عمومی سازمان ملل متحد روز چهارشنبه (۲۸ شهریور) قطعنامه پیشنهادی فلسطین را که از اسرائیل خواسته بود ظرف ۱۲ ماه به اشغال غیرقانونی خود پایان دهد، با اکثریت قاطع آرا تصویب کرد.

وزارت امور خارجه عربستان سعودی با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد: ما از تصویب قطعنامه سازمان ملل متحد برای پایان دادن به حضور غیرقانونی در سرزمین‌های اشغالی فلسطین استقبال می‌کنیم.

وزارت امور خارجه قطر نیز اعلام کرد: قطعنامه سازمان ملل متحد که خواستار پایان حضور (رژیم) اسرائیل در سرزمین‌های فلسطین است، به رسمیت شناختن حق تعیین سرنوشت فلسطینیان محسوب می‌شود.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->