تصادف زنجیره‌ای در جاده شیروان به فاروج ۳ مصدوم بر جا گذاشت (۶ شهریور ۱۴۰۴) آیا بابک زنجانی به پلیس فتا احضار شد؟ (۶ شهریور ۱۴۰۴) واکنش پلیس راهور به صدور گواهینامه موتور سیکلت برای بانوان؛ اقداماتی در حال انجام است +فیلم ویدئو | توقیف گواهینامه ۲۰ هزار راننده متخلف از ابتدای شهریور ۱۴۰۴ اعلام زمان نتایج نهایی آزمون دستیاری پزشکی ۱۴۰۴+ زمان ثبت نام ویژگی‌های یک شهر دوستدار کودک چیست | شهری که می‌خواهد صدای کودکان را بشنود ویدئو | دستگیری سارق سنگ قبر یک هنرمند از قطعه هنرمندان بهشت زهرا (س) تهران بهره‌برداری از هفت طرح بهداشتی در مشهد همزمان با هفته دولت فرآیند اعلام حضور داوطلبان در ارزیابی استخدام آموزش و پرورش ۱۴۰۴ آغاز شد گلایه دانشجویان دانشگاه آزاد به پرداخت شهریه زودهنگام و محدودیت انتخاب واحد ماجرای قتل وحشتناک مدیر ساختمان و همسرش توسط مرد همسایه جزئیات ساعات کاری کارمندان دولت پس از ۱۵ شهریور ۱۴۰۴ + فیلم روند افزایش ظرفیت دانشجوی پزشکی باید متوقف شود جلوگیری از سقط بیش از ۱۰ هزار جنین در کشور با اجرایی شدن طرح نفس افزایش ۱۱۰ درصدی قیمت کتاب‌های درسی مردود است دو مکمل غذایی که پیری پوست را تسریع می‌کنند یک جاده غیرمجاز به درازای ۸ کیلومتری در جنگل‌های گیلان کشف شد بیماران فشار خون بالا چه چیز‌هایی را نباید در وعده‌های غذایی خود مصرف کنند؟ استرداد متهم کلاهبرداری ۵۰ هزار دلاری به کشور اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۶ شهریور ۱۴۰۴) آخرین مهلت ثبت‌نام آزمون قضاوت سال ۱۴۰۴، فردا، ۷ شهریورماه، است زمان اعلام نتایج آزمون دستیاری مشخص شد پاسخ گویی آبفا به سؤالات ریزودرشت مردم مشهد نیم‌روزی با شهروندان در امور مشترکان آب مناطق ۲  و ۴  مشهد | گلایه‌هایی برای گرانی آب ناترازی افزایش ظرفیت پذیرش دانشجویان علوم پزشکی و تعداد خوابگاه‌های دانشجویی نگاهی به مشاوره های پیش از طلاق و اثرگذاری شان در سازش زوجین در خراسان رضوی | نجات خانواده از «تصمیم» تا «مسیر» به این دلایل روی کاناپه نخوابید جدیدترین اعترافات زوج سارق: زن‌هایی که طلای زیادی داشتند سوژه ما بودند آیا پاکسازی کبد در درمان بیماری‌های کبدی مؤثر است؟
سرخط خبرها
سخنگوی وزارت کشور :

وام قرض الحسنه به شهرداری های کم درآمد پرداخت می شود

  • کد خبر: ۲۹۰۶
  • ۱۲ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۱:۲۳
وام قرض الحسنه به شهرداری های کم درآمد پرداخت می شود
سخنگوی وزارت کشور گفت: اعطای وام قرض الحسنه به شهرداری‌های کم درآمد و انتشار اوراق مالی اسلامی دو تصمیم مهم دولت برای حل مشکل تامین مالی پروژه عمرانی شهری است.

به گزارش شهرآرانیوز و به نقل از ایسنا، سید سلمان سامانی با بیان اینکه شورا و شهرداری های کشور تا کنون اقدامات ارزنده و بی شماری برای بهبود بخشیدن کیفیت زندگی مردم انجام داده اند، اظهار داشت: اجرای پروژه های عمرانی شهری یکی از برنامه‌ها و اولویت‌های مدیریت های شهری در اقصی نقاط کشور است که بر اساس نیاز منطقه و شهر و طبق مطالعات دقیق در راستای گره گشایی از مشکلات مردم انجام می گیرد.

وی با بیان اینکه نداشتن درآمدهای پایدار برای شهرداری‌ها مشکلات فراوانی را به وجود آورده است افزود: شهرداری های دارای رتبه های بالا و شهرداری های کلانشهرها معمولاً توانایی انجام برنامه‌های عمرانی شهری را بر اساس بودجه و درآمد خود دارند اما برخی از شهرداری‌های کوچک و کم درآمد برای تامین مالی پروژه ها عمران شهری خود با مشکل منابع مالی مواجه هستند که دولت برای حل این مشکل تصمیماتی اتخاذ کرده است.

سخنگوی وزارت کشور تصریح کرد: دو تصمیم مهم برای کمک به تامین مالی پروژه های عمرانی شهری از سوی دولت اتخاذ شده است که می تواند کمک شایانی در سرعت بخشیدن به اتمام پروژه های عمرانی در شهرهای کوچک داشته باشد.

سامانی با بیان اینکه شهرداری ها باید با توجه به محدویت های منابع مالی پروژه های عمرانی را بر اساس اولویت و نیازمندی های اساسی مردم اجرا و تکمیل کنند، اضافه کرد: اعطای وام قرض الحسنه به شهرداری‌های کم درآمد و انتشار اوراق مالی اسلامی دو تصمیم مهم دولت برای حل مشکل تامین مالی پروژه عمرانی شهری است.

وی تاکید کرد: بر اساس آخرین گزارش دریافتی، اعطای ۱۲۵ فقره وام قرض الحسنه به شهرداری‌های کشور به ارزش ۲۲۴ میلیارد و ۶۸۰ میلیون تومان و انتشار بیش از ۱۰۰ هزار میلیارد ریال اوراق مالی اسلامی به تصویب رسیده است.

سخنگوی وزارت کشور گفت: پرداخت وام‌های قرض الحسنه به شهرداری های کم درآمد آغاز شده و تا کنون حدود ۱۰۵ میلیارد تومان پرداخت شده و این اقدام با همت دولت با هدف رفع مشکلات شهرهای کم برخوردار ادامه دارد.

 به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور،​ سامانی یادآور شد: مشکلات موجود در شهرها یک مشکل عمومی است که از جمله آن می‌توان به تراکم فروشی با هدف تامین منابع مالی اشاره کرد به همین جهت وزارت کشور در این دوره لایحه درآمد پایدار شهری را تهیه و تدوین کرده که امیدواریم این لایحه هر چه زودتر به تصویب برسد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->