جابه جایی بیش از ۱۵ میلیون مسافر از طریق پایانه‌های مسافربری شهرداری مشهد در هفت ماه نخست سال ۱۴۰۴ درباره بنای مصلی‌ها که نمونه‌های بزرگ شده محراب‌ها هستند | شکوهی ۳۰۰ ساله در پایین خیابان گزارشی تاریخی از یک کاربری متفاوت برای بنای تاریخی کنار دروازه «پایین‌خیابان» | نشست دیپلماتیک در «باغ مصلی» جوانان افغانستان بربام فوتسال آسیا ایستادند بوستان خطی اسماعیل آباد در آستانه بهره‌برداری | افزایش ۷۲ هزار مترمربعی فضای سبز مشهد تا ماه آینده  شهردار مشهد مقدس خبر داد: بهره‌برداری از ایستگاه بسیج خط۳ مترو مشهد در دهه فجر ۱۴۰۴ + فیلم رئیس سازمان حفاظت محیط زیست خبر داد: نسخه مازوت کم‌گوگرد برای کاهش آلایندگی صنایع و نیروگاه‌ها + فیلم اضافه‌شدن ۳۰۰ اتوبوس جدید به ناوگان حمل‌ونقل عمومی مشهد (۸ آبان ۱۴۰۴) انصاری: نظام ویژه استاندارد خراسان رضوی تدوین می‌شود | اعطای «نشان ملی زائر» از سال ۱۴۰۵ رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: بهبود ترافیک و توسعه حمل‌ونقل، اولویت شورای ششم است شهردار مشهدمقدس: تقاطع انقلاب اسلامی گره‌گشای ترافیک مناطق جنوبی و مرکزی شهر است + فیلم تکمیل ۱۱ بخش از ۱۲ پروژه ساماندهی تقاطع انقلاب اسلامی مشهد مشهد در وضعیت قرمز آلودگی | امروز نفس‌کشیدن سخت شد! (پنجشنبه، ۸ آبان ۱۴۰۴) مسیر دسترسی بولوار امام‌خمینی(ره) به میدان حافظ در تقاطع غیرهم‌سطح انقلاب اسلامی مشهد بازگشایی شد پایان انتظار و نفس تازه در بولوار شهید فخرایی مشهد | ۵ سال خاک و تاریکی به آسفالت و روشنایی رسید ضرورت تأمین منافع مردم مشهد در طرح بلندمرتبه‌سازی شهر بازگشایی مسیر دسترسی بولوار امام خمینی (ره) به میدان حافظ درتقاطع غیرهم‌سطح انقلاب مشهد پیشرفت ۷۰ درصدی فاز اول بوستان جهانشهر مشهد بازرسان، دیده‌بانان امین خدمت و سلامت اداری کنفرانس برنامه‌ریزی و مدیریت شهری، برند علمی مشهد در تعامل میان دانشگاه و مدیریت شهری
سرخط خبرها

فرماندار مشهد: مدیریت شهری در خدمت‌رسانی طی دهه پایانی صفر سنگ تمام گذاشت

  • کد خبر: ۲۹۰۶۳۲
  • ۰۴ مهر ۱۴۰۳ - ۱۹:۳۱
فرماندار مشهد: مدیریت شهری در خدمت‌رسانی طی دهه پایانی صفر سنگ تمام گذاشت
فرماندار مشهد گفت: شهادت می‌دهم که مدیریت شهری در حوزه خدمت‌رسانی در ایام اربعین و دهه پایانی صفر سنگ تمام گذاشت.
نیما صارمی
خبرنگار نیما صارمی

به گزارش شهرآرانیوز، محسن داوری در آیین شکرانه خدمت که در تالار شهر مشهد برگزار شد گفت: باید خدارا شبانه‌روز شکر کنیم که می‌توانیم زائر اهل بیت (ع) را تکریم کنیم، احتمال دارد در اقصی‌نقاط کشور این توفیق نصیب اکثر مردم بشود که در ایام اربعین به عراق رفته و به زائران امام حسین (ع) خدمت کنند، اما قطعا این توفیق نصیب‌شان نخواهد شد که در مشهد و به زائران امام رضا (ع) خدمت‌رسانی کنند.

وی تاکید کرد: شهادت می‌دهم که مدیریت شهری در حوزه خدمت‌رسانی در ایام اربعین و دهه پایانی صفر سنگ تمام گذاشت. امسال در ایام اربعین به عراق و عتبات مشرف شدم و زحمات پرسنل شهرداری مشهد را از نزدیک مشاهده کردم. پرسنل شهرداری با تمام قوا پای کار آمده و در حوزه برنامه‌ریزی و خدمت‌رسانی از هیچ تلاش و کاری دریغ نکردند. هرجا دست کمک دراز کردیم، پرسنل شهرداری مشهد با آغوش باز کمک کردند.

فرماندار مشهد یادآور شد: نه تنها در حوزه شهری مشهد، بلکه شهرداری مشهد در تمام حوزه شهرستان مشهد خدمت‌رسانی کرد. شهرداری مشهد نه به دلیل وظیفه ذاتی خود، بلکه از سر عشق و خدمت‌رسانی به زائران امام رضا (ع) هرکاری که بر زمین مانده بود را انجام می‌دادند. آن کسانی هم که وظیفه‌ای در انجام برخی امور نداشتند، پای کار آمده و کمک می‌کردند.

داوری بیان کرد: در مسیر ملک‌آباد به مشهد در موضوع تامین آب و نظافت مشکل داشتیم. باید تقاضا می‌کردیم که این مسئله حل شود، اما رئیس و اعضای شورای شهر مشهد بدون اینکه درخواستی از آنان کنیم به این مسیر رفته و این مسائل را شناسایی و حل کردند.

وی اظهار کرد: امسال در دهه پایانی صفر موکب‌های زیادی در مشهد ایجاد شد. خیابان امام رضا (ع) مشهد مملو از موکب بود و انتظار می‌رفت به دلیل حجم تعداد بالای موکب‌ها و زباله‌هایی که ایجاد می‌شود نتوان در این خیابان راه رفت، اما پرسنل شهرداری حتی اجازه نمی‌دادند زباله‌ای روی زمین بیافتد.

فرماندار مشهد گفت: هنوز زائران در محل‌های اسکان خود مسقر نشده بودند که وسیله ایاب و ذهاب آنان فراهم می‌شد. تمام حوزه‌های اسکان مشهد پر شده بود، اما در ظرف یک ساعت ظرفیت‌های اسکان شهرداری مشهد برای اسکان زائران آماده می‌شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->