رئیس شورای اسلامی خراسان رضوی: اسیدپاشی علیه رئیس شورای اسلامی درود با جدیت پیگیری می‌شود پنجه در پنجه بحران | روایت رقابت پرشور ۱۳۰ داوطلب امداد و نجات در بوستان وکیل‌آباد مشهد + فیلم شهردار مشهد مقدس: بوستان شهربانو بسیج مشهد، گامی مهم در توسعه فضا‌های شهری ویژه بانوان و خانواده‌ها است امضای اولین تفاهم‌نامه طرح ویژه خودکفایی با سازمان زمین و مسکن شهرداری مشهد هوای مشهد ناسالم برای گروه‌های حساس (۱۸ مهر ۱۴۰۴) آبیاری پایدار ۲۴۰ هکتار فضای سبز مشهد با بهره‌برداری از تصفیه‌خانه آزادی چندصدایی چطور سیمای شهر را تغییر می‌دهد؟ شهردار مشهدمقدس خبر داد: پیشرفت چشمگیر پروژه تقاطع غیرهمسطح شهید فهمیده یادی از «صادق رضازاده شفق» که چند اثر مهم درباره نادرشاه دارد | تاریخی که از مشهد نوشته شد گلایه ساکنان مهدی آباد مشهد از وجود انبار‌های ضایعاتی | زندگی در جوار انبار‌های ضایعاتی هوای مشهد در وضعیت «ناسالم» برای گروه‌های حساس (۱۷ مهر ۱۴۰۴) نایب‌رئیس شورای شهر مشهد: واسطه‌گری‌های ناسالم، گردشگری سلامت مشهد را زمین‌گیر کرد شهردار مشهد مقدس: فلسفه وجودی مشهد، بر محور ولایت و امامت است | گردشگری سلامت، نیازمند سامان‌دهی و مقابله با دلالی + فیلم رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: زائران مشهد باید تجربه‌ای فراتر از زیارت داشته باشند آیین رونمایی از اکوسیستم گردشگری «زیوان» شهرداری مشهد برگزار شد وزارت بهداشت در پی حذف هپاتیت C تا ۳ سال آینده والدِ آگاه، والدِ ناآگاه | باید و نباید‌های تربیت کودک از دو منظر روان‌شناختی و دینی مهاجرانی: نمایندگان حق دارند وزرا را استیضاح کنند، اما سیاسی‌کاری ممنوع اعلام نتایج دوره بدون آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد ویژه استعدادهای درخشان
سرخط خبرها

فرماندار مشهد: مدیریت شهری در خدمت‌رسانی طی دهه پایانی صفر سنگ تمام گذاشت

  • کد خبر: ۲۹۰۶۳۲
  • ۰۴ مهر ۱۴۰۳ - ۱۹:۳۱
فرماندار مشهد: مدیریت شهری در خدمت‌رسانی طی دهه پایانی صفر سنگ تمام گذاشت
فرماندار مشهد گفت: شهادت می‌دهم که مدیریت شهری در حوزه خدمت‌رسانی در ایام اربعین و دهه پایانی صفر سنگ تمام گذاشت.
نیما صارمی
خبرنگار نیما صارمی

به گزارش شهرآرانیوز، محسن داوری در آیین شکرانه خدمت که در تالار شهر مشهد برگزار شد گفت: باید خدارا شبانه‌روز شکر کنیم که می‌توانیم زائر اهل بیت (ع) را تکریم کنیم، احتمال دارد در اقصی‌نقاط کشور این توفیق نصیب اکثر مردم بشود که در ایام اربعین به عراق رفته و به زائران امام حسین (ع) خدمت کنند، اما قطعا این توفیق نصیب‌شان نخواهد شد که در مشهد و به زائران امام رضا (ع) خدمت‌رسانی کنند.

وی تاکید کرد: شهادت می‌دهم که مدیریت شهری در حوزه خدمت‌رسانی در ایام اربعین و دهه پایانی صفر سنگ تمام گذاشت. امسال در ایام اربعین به عراق و عتبات مشرف شدم و زحمات پرسنل شهرداری مشهد را از نزدیک مشاهده کردم. پرسنل شهرداری با تمام قوا پای کار آمده و در حوزه برنامه‌ریزی و خدمت‌رسانی از هیچ تلاش و کاری دریغ نکردند. هرجا دست کمک دراز کردیم، پرسنل شهرداری مشهد با آغوش باز کمک کردند.

فرماندار مشهد یادآور شد: نه تنها در حوزه شهری مشهد، بلکه شهرداری مشهد در تمام حوزه شهرستان مشهد خدمت‌رسانی کرد. شهرداری مشهد نه به دلیل وظیفه ذاتی خود، بلکه از سر عشق و خدمت‌رسانی به زائران امام رضا (ع) هرکاری که بر زمین مانده بود را انجام می‌دادند. آن کسانی هم که وظیفه‌ای در انجام برخی امور نداشتند، پای کار آمده و کمک می‌کردند.

داوری بیان کرد: در مسیر ملک‌آباد به مشهد در موضوع تامین آب و نظافت مشکل داشتیم. باید تقاضا می‌کردیم که این مسئله حل شود، اما رئیس و اعضای شورای شهر مشهد بدون اینکه درخواستی از آنان کنیم به این مسیر رفته و این مسائل را شناسایی و حل کردند.

وی اظهار کرد: امسال در دهه پایانی صفر موکب‌های زیادی در مشهد ایجاد شد. خیابان امام رضا (ع) مشهد مملو از موکب بود و انتظار می‌رفت به دلیل حجم تعداد بالای موکب‌ها و زباله‌هایی که ایجاد می‌شود نتوان در این خیابان راه رفت، اما پرسنل شهرداری حتی اجازه نمی‌دادند زباله‌ای روی زمین بیافتد.

فرماندار مشهد گفت: هنوز زائران در محل‌های اسکان خود مسقر نشده بودند که وسیله ایاب و ذهاب آنان فراهم می‌شد. تمام حوزه‌های اسکان مشهد پر شده بود، اما در ظرف یک ساعت ظرفیت‌های اسکان شهرداری مشهد برای اسکان زائران آماده می‌شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->