اتحادیه اروپا ۹ فرد و نهاد ایرانی را تحریم کرد (۲۵ فروردین ۱۴۰۴) حضرموت یمن محور تشدید درگیری‌ها بین عربستان و امارات جان کری: ترامپ فرصت دستیابی به توافق با ایران را دارد مصدومیت یک صهیونیست | عملیات ضدصهیونیستی در کرانه باختری (۲۵ فروردین ۱۴۰۴) سخنگوی وزارت خارجه: عراقچی اواخر هفته به مسکو سفر می‌کند جزئیات مراسم رژه روز ارتش (۲۹ فروردین ۱۴۰۴) در مشهد روسیه: انتظار داریم نتایجی ملموس از گفت‌و‌گو‌های ایران و آمریکا به دست آید نگرانی فرانسه از مذاکرات ایران و آمریکا | باید با منافع ما منطبق باشد یورش صهیونیست‌ها به مسجدالاقصی (۲۵ فروردین ۱۴۰۴) + فیلم نشست خبری سخنگوی وزارت امور خارجه | بقایی: مذاکره و تهدید را هم‌زمان نپذیرفتیم انتقاد فرمانده کل فراجا از کیفیت برخی خودروهای داخلی | رادان: برخی خودروها ارابه مرگ هستند تلاش داعش و حزب بعث برای وحشت‌پراکنی در عراق استعفای قریب‌الوقوع رئیس شاباک جزئیات پیشنهاد جدید رژیم صهیونیستی برای پایان جنگ غزه استقبال وزارت خارجه انگلیس از مذاکرات ایران و آمریکا ۱۰ میلیون امضا علیه اردوغان | اپوزیسیون ترکیه بیدار شد دونالد ترامپ: به‌زودی درباره ایران تصمیم می‌گیریم پزشکیان اردیبهشت‌ماه به کرمانشاه سفر خواهد کرد رئیس پیشین سازمان انرژی اتمی: ترامپ بی‌جهت آمریکا را درگیر نمی‌کند | در مذاکرات نباید تعجیل یا تأجیل کرد آکسیوس مدعی شد: احتمال برگزاری دور دوم مذاکرات در رم | گروسی به تهران می‌آید سفر وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی به خراسان رضوی امروز (دوشنبه ۲۵ فروردین ۱۴۰۴) بمباران صنعا توسط جنگنده‌های آمریکایی اروپا به دنبال شرکای تجاری جدید در کشورهای عربی حمله یمن به فرودگاه بن‌گورین و پایگاه سودت میخا در سرزمین‌های اشغالی ادعای وزیر جنگ رژیم صهیونیستی: غزه کوچک‌تر خواهد شد نتانیاهو خطاب به ماکرون: درس اخلاق به ما نده پزشکیان از رهبر انقلاب برای مجوز مذاکرات غیر مستقیم قدردانی کرد محسن اسماعیلی به عنوان معاون پارلمانی رئیس جمهور منصوب شد
سرخط خبرها

اظهار تاثر شدید پزشکیان: حال ما با وقایع غزه و لبنان اصلا خوب نیست

  • کد خبر: ۲۹۰۶۷۲
  • ۰۵ مهر ۱۴۰۳ - ۰۰:۴۹
اظهار تاثر شدید پزشکیان: حال ما با وقایع غزه و لبنان اصلا خوب نیست
رئیس جمهور کشورمان در دیدار با نخست وزیر لبنان در پاسخ به احوالپرسی وی با بیان اینکه حال ما با اتفاقات تلخ و تاسف باری که در لبنان و غزه در حال وقوع است اصلا خوب نیست.

به گزارش شهرآرانیوز، مسعود پزشکیان در ادامه برنامه‌های آخرین روز سفر به نیویورک، بعد از ظهر امروز چهارشنبه به وقت محلی، در دیدار آقای «نجیب میقاتی» نخست وزیر لبنان، در پاسخ به احوالپرسی وی با بیان اینکه حال ما با اتفاقات تلخ و تاسف باری که در لبنان و غزه در حال وقوع است اصلا خوب نیست، تصریح کرد: رژیم صهیونیستی با جنایات ضد بشری تحت حمایت‌های آمریکا، چیزی از حقوق بشر و قوانین و مقررات بین‌المللی باقی نگذاشته است.

رئیس جمهور در ادامه با انتقاد شدید از حمایت‌های سیاسی، مالی و تسلیحاتی آمریکا از رژیم صهیونیستی برای ارتکاب جنایت در منطقه افزود: قطعا اگر حمایت‌های آمریکا نبود، این رژیم توان و جرات چنین اقدامات جنایتکارانه‌ای را نداشت.

پزشکیان با یادآوری وظایف و مسئولیت‌های کشور‌های اسلامی در حمایت و پشتیبانی از مردم مظلوم لبنان و غزه و تلاش برای توقف این جنایات در منطقه گفت: کافی است کشور‌های اسلامی که با این رژیم در ارتباطاتند، روابط اقتصادی خود را با او قطع کنند، آن وقت خواهند دید که رژیم کودک‌کش دیگر توان جنایتگری و تجاوز کاری را نخواهد داشت.

رئیس جمهور در ادامه به تلاش‌ها و رایزنی‌های خود با سران کشور‌های اسلامی از جمله پاکستان و ترکیه و همچنین برخی کشور‌های اروپایی از جمله فرانسه برای وادار کردن این رژیم به توقف تجاوزات به لبنان و غزه اشاره و تصریح کرد: ما برای هرگونه کمک به لبنان آمادگی داریم؛ کمک‌های امدادی و پزشکی در حال ارسال است و بیمارستان‌های ما پذیرای مجروحان خواهد بود.

«نجیب میقانی» نخست وزیر لبنان نیز در این دیدار با بیان اینکه آنچه امروز در غزه و لبنان در حال وقوع است، به دور از انسانیت و بر خلاف تمام موازین بین‌المللی است، به شرایط بسیار بغرنج مردم لبنان پس از تجاوزات اخیر رژیم صهیونیستی اشاره کرد و گفت: استفاده از ابزار‌های غیر نظامی برای کشتن مردم بی‌گناه و عادی جنایتی است که تنها از رژیم صهیونیستی بر می‌آید.

نخست وزیر لبنان با اشاره به اینکه جمهوری اسلامی نه فقط امروز، بلکه ده‌ها سال است که در کنار لبنان ایستاده است، خواستار نقش‌آفرینی بیشتر دیگر کشور‌های اسلامی برای جلوگیری از گسترش دامنه جنگ در منطقه شد.

نجیب میقاتی همچنین در بخشی از این دیدار با چشمانی اشکبار، تصاویری از شهدا و مجروحان تجاوزات رژیم صهیونیستی به لبنان را به دکتر پزشکیان نشان داد که با ابراز تاسف و تأثر عمیق رئیس جمهور همراه شد.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->