قالیباف برازیلیا را ترک کرد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) نامه‌ ایران به شورای امنیت پیرامون اتهامات آمریکا ایلان ماسک از استیضاح ترامپ حمایت کرد! روسیه انتقام گرفت| حمله گسترده به کی‌یف (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) پزشکیان: مصرف برق در ایران به ازای هر متر مربع ساختمان ۶ برابر بیشتر از کشورهای مشابه است ایلان ماسک، ترامپ را به ارتباط با پرونده‌ قاچاق جنسی کودکان متهم کرد دبیرکل سازمان ملل: جامعه بین‌المللی باید برای راهکار دوکشوری در فلسطین، تلاش کند ارتش رژیم اسرائیل هشدار حمله و تخلیه ضاحیه جنوبی بیروت را صادر کرد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) گفت‌وگوی تلفنی رؤسای جمهور ایران و ترکمنستان به‌مناسبت عید قربان (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) شکایت ایران از ادعا‌های بی‌اساس آژانس بین‌المللی انرژی اتمی قالیباف بر لزوم فعال‌سازی کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و برزیل تاکید کرد مسلح شدن گروه نزدیک به داعش در غزه توسط نتانیاهو مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی با جولانی دیدار کرد مراسم برائت از مشرکین برگزار شد | درخواست حجاج بیت الله الحرام بر تحریم رژیم صهیونیستی گفت‌وگوی تلفنی رؤسای جمهور ایران و تاجیکستان به‌مناسبت عید قربان (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) شمار شهدای خبرنگار در حملات رژیم صهیونیستی به غزه به ۲۲۵ نفر رسید پنتاگون درباره شکست آمریکا در یمن تحقیق می‌کند سفیر ایران در روسیه: پوتین به زودی به تهران سفر می‌کند پیام رهبر معظم انقلاب به حجاج بیت‌الله الحرام | دولت‌های مسلمان باید همه راه‌های کمک‌رسانی به رژیم صهیونی را مسدود کنند عراقچی: جزئیات مذاکرات هسته‌ای محرمانه است | پیشنهاد آمریکا در حال بررسی است (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) مقاومت سوریه مسئولیت حمله به جولان اشغالی را برعهده گرفت ویدئو| روایت صالحی از بی‌وفایی عجیب چینی‌ها در قرارداد هسته‌ای UCF دیده‌بان حقوق بشر: حمله آمریکا به بندر رأس عیسی یمن جنایت جنگی است آکسیوس: آمریکا پیش‌نویس قطعنامه ضد صهیونیستی شورای امنیت را وتو می‌کند افزایش آمار شهدا در زندان‌های اشغالگران به ۷۱ نفر استرداد روزانه ۴ هزار تبعه غیرمجاز افغانستانی از مرز دوغارون ایلان ماسک: کنگره در حال ورشکست‌کردن آمریکاست روسیه برای مشارکت در مذاکرات ایران-آمریکا پیشنهاد داد
سرخط خبرها

اظهار تاثر شدید پزشکیان: حال ما با وقایع غزه و لبنان اصلا خوب نیست

  • کد خبر: ۲۹۰۶۷۲
  • ۰۵ مهر ۱۴۰۳ - ۰۰:۴۹
اظهار تاثر شدید پزشکیان: حال ما با وقایع غزه و لبنان اصلا خوب نیست
رئیس جمهور کشورمان در دیدار با نخست وزیر لبنان در پاسخ به احوالپرسی وی با بیان اینکه حال ما با اتفاقات تلخ و تاسف باری که در لبنان و غزه در حال وقوع است اصلا خوب نیست.

به گزارش شهرآرانیوز، مسعود پزشکیان در ادامه برنامه‌های آخرین روز سفر به نیویورک، بعد از ظهر امروز چهارشنبه به وقت محلی، در دیدار آقای «نجیب میقاتی» نخست وزیر لبنان، در پاسخ به احوالپرسی وی با بیان اینکه حال ما با اتفاقات تلخ و تاسف باری که در لبنان و غزه در حال وقوع است اصلا خوب نیست، تصریح کرد: رژیم صهیونیستی با جنایات ضد بشری تحت حمایت‌های آمریکا، چیزی از حقوق بشر و قوانین و مقررات بین‌المللی باقی نگذاشته است.

رئیس جمهور در ادامه با انتقاد شدید از حمایت‌های سیاسی، مالی و تسلیحاتی آمریکا از رژیم صهیونیستی برای ارتکاب جنایت در منطقه افزود: قطعا اگر حمایت‌های آمریکا نبود، این رژیم توان و جرات چنین اقدامات جنایتکارانه‌ای را نداشت.

پزشکیان با یادآوری وظایف و مسئولیت‌های کشور‌های اسلامی در حمایت و پشتیبانی از مردم مظلوم لبنان و غزه و تلاش برای توقف این جنایات در منطقه گفت: کافی است کشور‌های اسلامی که با این رژیم در ارتباطاتند، روابط اقتصادی خود را با او قطع کنند، آن وقت خواهند دید که رژیم کودک‌کش دیگر توان جنایتگری و تجاوز کاری را نخواهد داشت.

رئیس جمهور در ادامه به تلاش‌ها و رایزنی‌های خود با سران کشور‌های اسلامی از جمله پاکستان و ترکیه و همچنین برخی کشور‌های اروپایی از جمله فرانسه برای وادار کردن این رژیم به توقف تجاوزات به لبنان و غزه اشاره و تصریح کرد: ما برای هرگونه کمک به لبنان آمادگی داریم؛ کمک‌های امدادی و پزشکی در حال ارسال است و بیمارستان‌های ما پذیرای مجروحان خواهد بود.

«نجیب میقانی» نخست وزیر لبنان نیز در این دیدار با بیان اینکه آنچه امروز در غزه و لبنان در حال وقوع است، به دور از انسانیت و بر خلاف تمام موازین بین‌المللی است، به شرایط بسیار بغرنج مردم لبنان پس از تجاوزات اخیر رژیم صهیونیستی اشاره کرد و گفت: استفاده از ابزار‌های غیر نظامی برای کشتن مردم بی‌گناه و عادی جنایتی است که تنها از رژیم صهیونیستی بر می‌آید.

نخست وزیر لبنان با اشاره به اینکه جمهوری اسلامی نه فقط امروز، بلکه ده‌ها سال است که در کنار لبنان ایستاده است، خواستار نقش‌آفرینی بیشتر دیگر کشور‌های اسلامی برای جلوگیری از گسترش دامنه جنگ در منطقه شد.

نجیب میقاتی همچنین در بخشی از این دیدار با چشمانی اشکبار، تصاویری از شهدا و مجروحان تجاوزات رژیم صهیونیستی به لبنان را به دکتر پزشکیان نشان داد که با ابراز تاسف و تأثر عمیق رئیس جمهور همراه شد.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->